lojzahlina Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Prohledám net, jestli ji někde najdu a když ne, tak se taky půjdu zeptat do VW. Myslel jsem, že opravdu nemají VW pro FM, ale jen pro GPS a GSM. Že FM mají řešenou do zadního okna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Signal je uplne stejny jako na te stare.. Ploute je origo VW,takz ejsem o to nemel strach.. konektor a vse ostatni je totozne..chvilka trpelivosti s vymenou a vse funguje jak ma.. v servisu VW.. krabicku jsem vyhodil ale mozna bych nekde i nasel cislo dilu.. Je to zvláštní, škodovka (u Superbu) ploutev s FM vůbec nenabízí (ten má obě antény ve skle) a vzhledem k fyz. vlastnostem příjem musí být horší než z prutu. Nicméně to vypadá výborně a pokud tam opravdu anténa je, sám bych o tom uvažoval. Máš pls to číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Je to zvláštní, škodovka (u Superbu) ploutev s FM vůbec nenabízí (ten má obě antény ve skle) a vzhledem k fyz. vlastnostem příjem musí být horší než z prutu. Nicméně to vypadá výborně a pokud tam opravdu anténa je, sám bych o tom uvažoval. Máš pls to číslo? Antena je od VW a tam mi nabidli tyhle dve varianty.. jedna je se vsim a ta druha- levnejsi - je jen na FM.. signal je opravdu stejny jako na tom prutu..a to ze ja bydlim mezi kopcema v alpach.. cislo nemam,ale kdyz zajdes do VW servisu a reknes ze chces ploutev na novyho VW brouka,meli by ti ji bez problemu nabidnout..vsechno sedi a gunguje jak ma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 Na netu jsem našel 3C0 035 507A, ale nevím na co všechno je ta anténa. Je to nějak špatně dostupný po netu, asi to bude chtít zajít osobně do VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 mě překvapuje ten příjem, kdo to vyměnil, tak řeší další nténu, že ploutev moc nechytá a ty píšeš opak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. leden 2012 Sdílet Vloženo 30. leden 2012 možná bude rozdíl originálu vs. různých napodobenin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Pokud je to tak, jak píše RAdar, tak ji beru všemi deseti. Ryb už jsem nachytal dosti Teď je čas zahrát si na žraloka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Nasel jsem cislo toho dilu..3C0-035-507-M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Když to hledám na netu, tak je to všechno jenom eBay nebo Polsko. U nás nic! Jak je to možný? To budu muset asi opravdu do VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 co budeš dělat s tou starou anténou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 No teď hned to kupovat nebudu, první se musím poptat u VW jestli je vůbec mají, jak je to s tím signálem a kolik to stojí hlavně. Ale asi bych už rovnou vzal i pro GPS, to se může hodit. Teď jsem měl dost výdaje, takže nejdřív někdy na jaře bych do toho šel. Proč? Měl bys zájem o tu starou anténu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 No se starou antenou nevim.. mam ji doma a vracet ji urcite nebudu.. Je na konci i trosku okousana.. asi nejaka kocka nebo kuna..ale jen decentne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Musím tě zklamat, ale to co jsi udělal nic neřeší a v rádiu budeš mít na jednom tuneru chybu(hraješ teď hlavně na tu anténu ve skle + něco co dá tahle). Fialový konektor je určený pro GSM. Osobně jsem to zkoušel na stole a ta první co má Superb hrála jako víno(bílý FM konektor) a ta nová bez prutu(na testování jsem použil fialový výstup z antény) nechytla ani jednu stanici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 RAdar: přemýšlím o výměně své staré právě za tuto kratší, ale pokud jsou údaje v tvém profilu pravdivé, tak je to asi mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Musím tě zklamat, ale to co jsi udělal nic neřeší a v rádiu budeš mít na jednom tuneru chybu(hraješ teď hlavně na tu anténu ve skle + něco co dá tahle). Fialový konektor je určený pro GSM. Osobně jsem to zkoušel na stole a ta první co má Superb hrála jako víno(bílý FM konektor) a ta nová bez prutu(na testování jsem použil fialový výstup z antény) nechytla ani jednu stanici. Takže jsme tam, kde jsme byli...Vypadá to, že na FM se bez antény do okna neobejdeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 a co neoriginální antény? Ty jsou univerzální, narozdíl od VW, který počítá s anténou ve skle, neoriginály ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Nojo, ale jak je to se signálem? Co jsem slyšel, tak docela bída. Myslím tím ploutvičky alá VW/Audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAdar tm01 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Tak to netusim.. ja jsem od vymeny rozdil nepoznal.. nevim jestli mam nebo nemam jeste i antenu v okne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Myslím si, že z výroby v okně nemáš anténu. Do octávek si myslím, že nedávali, jenom do superbů. Proto jenom superby mají tu onu ploutvičku z výroby. Ale třeba se pletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 taky bych řekl, že anténa ve skle u Octavie není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) no druhá anténa tam je podle typu radia, u kombi to je pravý zadní okno v kufru a lift mslím, že to má v okně 5 dveří jestli se nepletu, tak auudience má dvě anteny a možná nějaká navi na octaviaclubu se to dost řeší, kluci tam dělaj dipol do nárazníků, páč to stejně na antenu v okně moc nehraje Editováno: 31. leden 2012, autor: kadlec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Kdyby stím nebyla taková m*dačka, tak s tím jezdí každej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 U FL má dvě antény určitě každé auto, co mělo z výroby Swing, Bolero, Columbus nebo Amundsen. BTW ta anténa je ve skle vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 stejně to bude mít i předface Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 u FL vím (zadní okénka), ale u předface, ať se koukám jak chci, nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.