martyspk Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Mám problém. Venku -20... Dnes ráno přijdu k autu, odemču klíčkem (centrálem) auto, otevřu dveře, posadím se a chci zavřít za sebou dveře. Ty však nejdou zavřít.. Nezaklapnou a jen se odrážejí od gumového těsnění. Několikrát to zkouším otevřít/ zavřít zevnitř i z venku a asi po 20ti to konečně zaklapne a dveře drží. Jenže pak už zase nejdou zevnitř otevřít. Vylezl jsem ven od spolujezdce Mám přitom promazané silikonem gumové těsnění a i z venku mechanizmus toho zavírání (kam se dostane sprej). V tom ale problém myslím není.. Podle mě to vypadá že přimrzl nějaký mechanizmus pod tapecirungem.. Mám strach že když se do toho pustím a sundám ho tak už to nedám dohromady.. Máte někdo také takový problém nebo řešení co s tím dělat ? Podotýkám garáž nemám a auto stojí normálně venku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 podle mě ti přimzl zámek a jak si to usilovně zavírat tak něco přeskočilo jestli ti nejdou otevřít ani zvenku tak to bude nepříjemný rozebírání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyspk Vloženo 31. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2012 No právě, ale přesně to samé se stalo i včera ráno a jak jsem odpoledne přišel k autu tak už zavíraní otvíraní šlo dobře. Viděl bych to na ten silnej mráz.. Odpoledne když to povolilo (bylo kolem -3) tak problém nebyl. Neco asi zamrzá pod tím tapecem. Asi dnes zajedu do servisu ať se na to podívají a kdyžtak promažou či co se s tím dá dělat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 asi tomu nepomůže mazivo to taky tuhne v mrazu ale uvidíš co ti řeknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyspk Vloženo 1. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Tak mi řekli, že ve dveřích na těch táhlech zamrzá vlhkost. Pomůže prý jen vysušení. Tak jsem jim to nechal v garáži a dnes odpoledne si pro to pujdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Matně si te´d vzpomínám na časy, když jsem jezdil se stodvácou, v mrazu mi nešly zavřít dveře u řidiče, jenom se odrážely. Tak sem vyjel, držel dveře rukou a po pár km, když se interiér kapánek zahřál, se ty dveře umoudřily a já je zabouchnul Tohle bylo skoro každou zimu v krutých holomrazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 jj to samé jsem měl u Rapida ale tam byla trochu jiná koncepce zámku i auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stamoto Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Měl jsem to samé v pondělí ráno(-11) na Octavia II, nešlo to otevřít z venku ani ze vnitř.Odrážení a nezavření dveří jsem již prožil týden před tím.Odpoledne vše fungovalo na 90%.Od té doby auto stojí, takže nevím... Moc rád bych ale věděl čím to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 mrazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Presne tak, je to proste zmrzla vlkost v mechanismu. Nejlip nechat alespon pres noc v garazi, pokud neni k dispozici, dobry je treba zajet do podzemnich garazi nekde v obchodnim centru. Pokojova teplota tam neni, ale nemrzne tam a to staci, zvlast kdyz tam zaparkujes poradne vyhraty auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 sakra at uz je teplo a nejsou ty posrane mrazy!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
impact Vloženo 5. Únor 2012 Sdílet Vloženo 5. Únor 2012 Matně si te´d vzpomínám na časy, když jsem jezdil se stodvácou, v mrazu mi nešly zavřít dveře u řidiče, jenom se odrážely. Tak sem vyjel, držel dveře rukou a po pár km, když se interiér kapánek zahřál, se ty dveře umoudřily a já je zabouchnul Tohle bylo skoro každou zimu v krutých holomrazech Stačil gumicuk (upínací guma) napnutej mezi dveřma řidiče a spolujezdce, oboje udržel zavřený. Myslím, že tahle finta by fungovala i v Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martyspk Vloženo 6. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Ano bylo to mrazem, ve dveřích zamrzla vlhkost. Nechal jsem to den v servisu kde to pořádně vysušili a teď mám klid. Museli oddělat tapecirug a horkovzdušnou pistolí to vysušli. Teď už otvírám/zavírám normálně. Stát se to může ale znovu.. Pro info, zaplatil jsem 400kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michálek TDI Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Matně si te´d vzpomínám na časy, když jsem jezdil se stodvácou, v mrazu mi nešly zavřít dveře u řidiče, jenom se odrážely. Tak sem vyjel, držel dveře rukou a po pár km, když se interiér kapánek zahřál, se ty dveře umoudřily a já je zabouchnul Tohle bylo skoro každou zimu v krutých holomrazech jo to znam moc dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michálek TDI Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Hele chlapy je mozne ze tou zimou me zacalo neco vrzat na naprave nebo perovani ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 (editace) Už jsem to psal, dělají to silentbloky na přední nápravě. Je to znát při přejíždění retardérů, jak se auto zhoupne, zavrže a zachrastí to divně pod autem. Bohužel, dělají to všechn dvojkové oktávky a superby, taktéž další auta od VW. Jedničkové to nedělají, mají jinou nápravu. Je to prostě nevhodná guma, co mrazem vrže, výměna nepomůže. Já si toho všiml nedávno také a tak jsem to konzultoval se známým ve škodovce. Holt počkáme, až mrazy přejdou Editováno: 8. Únor 2012, autor: Clint Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CAYMAN Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 Problém s nemožností zavření dveří mám už za sebou,musí se vzít za kliku a k táhlu přes brčko stříknout WD.Přimrzá táhlo vedoucí od jednotky zámku ke klice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 10. Únor 2012 Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 To vrzání mám taky, jak píše Clint, při každém přejetí retardéru, nejdřív jsem myslel, že to dělá něco v interiéru, ale nedělá. Asi to budou ty silentbloky. Už aby se oteplilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.