Přejít na obsah

schéma zapojení řídicí jednotky

Hahahaha

Doporučené příspěvky

Zdravim,

potřeboval bych radu, mam octavii 1,6 74 kw a nejde mi diagnostika. vždy mi to napíše nedopovídá řídicí jendotka. Zkoušel jsem několik nootboku a byl jsme i u známhýo v servisu kterej má originál diagnostiku a taky mu to nešlo a řekl ´, že prý dřív někde přepojovali nějaký drátky aby nešlo auto ukrást, ale prej to pak kuli tomu neslo napíchnout. Tak jsme chtěl zkusit napíchnout řídicí jednotku přímo , ale nevim do kterejch to mam zapojit. Nemáte s tím někod zkušenost?

a je to rok 98

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mockrát děkuji ..... nn nezkoušel jsme jinou .... nejdřív tuhle zkusim napojit přímo a potom si někde zkusím půjčit a uvidíme. Mám práve takový divný problem. Nejdřív mi nešlo čepadlo vždy se kouslo tak jsme ho vyměnil ( jenom samotné čerpadlo bez plovkáku) a normal nastartuje všechno ok a chvilku to i jelo normálne ale pak to začlo cukat od dvou a nikdy to chcípne.... většinou mi to chcipne když dobržduju před kruháčem nebo když chchi přeřadit. Jsem z toho už naprášky a ještě v takový zimě. předem děkuji za jkaoukoliv radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...