Hahahaha Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Zdravim, potřeboval bych radu, mam octavii 1,6 74 kw a nejde mi diagnostika. vždy mi to napíše nedopovídá řídicí jendotka. Zkoušel jsem několik nootboku a byl jsme i u známhýo v servisu kterej má originál diagnostiku a taky mu to nešlo a řekl ´, že prý dřív někde přepojovali nějaký drátky aby nešlo auto ukrást, ale prej to pak kuli tomu neslo napíchnout. Tak jsme chtěl zkusit napíchnout řídicí jednotku přímo , ale nevim do kterejch to mam zapojit. Nemáte s tím někod zkušenost? a je to rok 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Tak se nejdřív podívej na samotnou diag. zásuvku: Mimochodem, jiné jednotky Ti jdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 (editace) Simos 06A 906 019 BF Editováno: 2. Únor 2012, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hahahaha Vloženo 3. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 mockrát děkuji ..... nn nezkoušel jsme jinou .... nejdřív tuhle zkusim napojit přímo a potom si někde zkusím půjčit a uvidíme. Mám práve takový divný problem. Nejdřív mi nešlo čepadlo vždy se kouslo tak jsme ho vyměnil ( jenom samotné čerpadlo bez plovkáku) a normal nastartuje všechno ok a chvilku to i jelo normálne ale pak to začlo cukat od dvou a nikdy to chcípne.... většinou mi to chcipne když dobržduju před kruháčem nebo když chchi přeřadit. Jsem z toho už naprášky a ještě v takový zimě. předem děkuji za jkaoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.