Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Prosím Vás,potřeboval bych radu. Mám octavii 1 - 1,9tdi a můžu koupit alu kola ATS : Et 38 5x100 pneu 195/45/16 .... Půjdou tam ty kola?? A jak budou s těma pneu na octavii vypadat??? Prodejce je měl na fabii. Díky

Vloženo

Podívej se do velkého TP jestli máš ty kola zapsaný.

Pokud je máš zapsaný,tak bude nejjednodušší nasadit na auto...

Jak můžeme vědet jak budou kola na autě vypadat když ani netušíme jaká kola to jsou... :kol-28:

Vloženo

Hlavně bacha na ty pneu !!!! Měla moje žena nehodu ne její vinou nehoda není do dnes vyřešena tak jsme nechaly auto zrušit z naší pojistky a pojišťovák první co napsal bylo že na voze jsou kola a pneu neodpovídjící tabulkám pro tento vůz a nejsou zapsány v TP. Tak Bacha R16 205/55

Vloženo

Prosím Vás,potřeboval bych radu. Mám octavii 1 - 1,9tdi a můžu koupit alu kola ATS : Et 38 5x100 pneu 195/45/16 .... Půjdou tam ty kola?? A jak budou s těma pneu na octavii vypadat??? Prodejce je měl na fabii. Díky

Když pominu,že to je na Oktu naprosto nevhodný rozměr,tak vypadat to bude strašně.Kolo bude mít o 50mm menší průměr,než by měl být a to bude sakra vidět.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...