Publikováno Únor 7, 201213 r Zdravím, mám Fabku 1,4 44 kW 2001, v těchto dnech, kdy zažíváme mrazy, kvílí posilovač pořád, i když na volant vůbec nesáhnu. Tento zvuk je při normálních teplotách slyšet jen při zatočrní volantem. Není to tím, že olej je pořád studenej? Díky, Roman.
Únor 8, 201213 r Taky mi kvílí posilovač. Ale až kousek ujedu a vohřeje se motor a po pár zatočeních přestane. Dělá ti to i u teplýho motoru?
Únor 8, 201213 r Mě to kvílí pořád .. za tepla i za studena ale za studena více .. ale stačí trochu zapnout rádio a nejde to slyšet ..
Únor 8, 201213 r Ted kdyz josu mrazy kolem -20C tak me to taky pokvikavalo. Ten olej je proste hodne husty diky velkemu mrazu, tak se hure cerpa a proto to kvici. Kdyby to kvicelo i teple, tak bych urcite zkontroloval hladinu te kapaliny! Ja to udelal v lete i tak preventivne, a musel jsem tam trochu dolit, takze prevence je zaklad vyhnuti se zbytecnym problemum.
Únor 8, 201213 r me to kvily taky porad ale na jare az budu delat motor hlavu, menit vrzdovku a prevodak, tak na to pri ty prilezitosti kouknu..... nevite jaky oznaceni ma olej do serva,.... samozrejme ze origo..... nejak se mi to nechce hledat
Únor 9, 201213 r Zajdi do škodovky .. jsou snad 2 nebo 3 druhy .. podle VINu ti ho prodají kolik chceš..
Únor 9, 201213 r Ja daval tento a pohoda: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g004000m2-olej-servorizeni-1-litr-felicia-fabia-fabia-2-roomster-octavia-superb.html
Únor 9, 201213 r Ja koupil Bilstein a toci bez problemu, mel normu VW ,ale byl dost drahy cca 350,-/l
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.