Publikováno Únor 8, 201213 r Pánové potřeboval bych pomoc. Nemáte někdo po ruce schéma zapojení motorků sklonu světlometů octy II. Potřebuju je na něco jiného a nejsem si jistej zapojením :-( jde mi o to, kde je +, - a kde "signál" děkuji předem
Únor 22, 201213 r To není jen tak. Do motorku nejde +/- 12V a jeden signál. Motorek běžně funguje na principu rozdílu dvou potenciálů odporové dráhy - tzn mohl bys ho ovládat např potenciometrem, ale záleží z čeho si to vykuchal...
Říjen 23, 201311 r Ahojte, vie niekto poradiť či sa dá vôbec vymeniť resp. opraviť motorček sklonu predných svetlometov na Oct 2 FL. Jedného dňa vypovedal službu a nereaguje.
Listopad 15, 201311 r A ako sa dá dostať k tomu motorčeku. Zatiaľ som neprišiel na to ako sa to dá urobiť bez násilného rozrezania svetlometu. Jedná sa o svetlo z Faceliftu. Upraveno Listopad 15, 201311 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Srpen 18, 20178 r Ahoj, potřeboval bych poradit, jak vytáhnou motorek ze světlometu. Dva šrouby jsem povolil a motorek drží na plastové hřídelce ve světlometu. Nepodařilo se mi to nijak vytáhnout, točím, tahám.... a nic... díky za rady... (octavia2, 2005, před faceliftem). Upraveno Srpen 18, 20178 r od Kvasnicatomas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.