Publikováno Únor 8, 201213 r cawte chlapi chcem sa vas skusenych spitať či ma kdosi skusenosti s octaviou 1.6 75kw , r.v. 2001 , na volnobeh vobec nefuka teply vzduch až ked pridam do viššich otačok , alebo idem na rychlosti
Únor 8, 201213 r Asi to není vina motorizace. Podle mně výměník má větší hydrodynamický odpor než vodní okruh v motoru a pokud jede motor na volnoběh tak se okruh uzavře spíš přes motor a slabý tlak čerpadla při volnoběžných otáčkách nestačí protlačit dostatečné množství teplé vody výměníkem a studený vzduch (v tomhle období je opradu studený) stačí výměník ochladit. Zvýšením otáček se zvýši i výkon pumpy a ta protlačí vodu i výměníkem. Posledně jsem si toho všiml na svém autě taky. Voda 90 °C, popojíždím v koloně a najednou studený vzduch. Jen mírné zvýšení otáček a už šel vzduch teplý. Jsou dvě možné příčiny: 1. Omleté lopatky čerpadla a to tak nevytvoří dostatečný oběh. Ale jinak mi voda jak vystoupá na 90°C pěkně drží a ani náhodou nemá snahu stoupat, čili oběh je dostečný. 2. Venku je FAKT!!! kosa. Všinl jsem si toho až letos v zimě a auto mám druhou zimu.
Únor 11, 201213 r Autor hmm mne to robi ako som auto kupil , a terazked su dost velke mrazy ma to dosť sere , mechanik mi powedal vodna pumpa kebi bola zla bi sa auto prehrievalo , termostat bi zas nevihnal tepltu taku ako ma stalu n 90 , vimenili sme aj vičko nadržky a už fakt newiem ,
Únor 12, 201213 r Kdys ho koupil? Tyhle mrazy jsou teď extrémní. Vodní pumpa nemusí být nutně omletá komplet, ale částečně. Radiátor pokud to není jeho vlastnost, může být taky přicpaný.
Únor 12, 201213 r Autor kupil som ju vlete , no dam ešťe raz pozreť tu vodnu pumpu , a ten radiator no newem , to je moc roboti uvidim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.