Publikováno Únor 10, 201213 r Nechal jsem v nádržce mix letní a zimní(-20st.) směsi cca 50na50% nyní při letošních extrémně nízkých teplotách,mi to nejspíš zamrzlo,když k autu příjdu mám pod levým kolem námrazu v barvě tekutiny ostřikovačů,vhledem k tomu že auto nepoužívám sám mám obavu o spálení čerpacího motorku.Co s tím? je možné že nádržka praskla? Prosím poraďte... děkuji.
Únor 10, 201213 r Zdarec nepoužívej moturek a nespáliš ho!!! Nádobku ti určite nepraskl mráz!!! Nemáš náhodou fabii? Kdyžtak mi napiš na SZ.
Únor 10, 201213 r Je to z 95% rozpojena spojka v motorovem prostoru za řidící jednotkou v pravo dole .Soused mel to same!!!
Únor 10, 201213 r ak máš natečené pred kolesom,tak ti pravdepodobne netesní motorček alebo u hadičiek vedúcich do neho....ak to je vytečené za kolesom,tak to máš rozpojené ako písal Octavian...bavíme sa samozrejme o ľavom prednom kolese... SZ → Súkromná Správa Upraveno Únor 10, 201213 r od libero1071
Únor 11, 201213 r Ako písal "libero1071",ak máš natečené pred kolesom tak to bude najskôr motorček.Mal som to tiež,stále mi kvapkalo pred kolesom,skúsil som vymeniť gumovú porechodku,motorček-nádržka,nepomohlo,trubičku na motorčeku som obalil silikónovou páskou,nepomohlo,kúpil som cca za 15€ nový motorček a bolom po kvapkaní.No môže to byť aj iný problém no ja som mal toto.
Únor 13, 201213 r Autor Ano je to levé přední z pohledu šoféra,a ta námraza se tvoří mezi plastovým vnitřním krytem blatníku a nárazníkem v(spoji či přechodu)vypadá to jako kdybyste tam foukli montážní pěnu,jinak dík za rady,stejně na budu moct vlítnout až tam nebude taková skur.... kosa. Zdarec
Únor 14, 201213 r vytočiť doprava na doraz (v lepšom prípade zhodiť dolu) koleso,odšróbovať 3 skrutky na podblatníku (25 torx),odkloniť ten kúsok podblatníku,nech ti niekto spustí predný ostrekovač a ty pozri kadiaľ ti to vyteká..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.