Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute,

chcel by som sa opytat na typ sacej sachty, ktoru treba vymenit v starsich OII r.v. 09/2004 ak by som chcel vymenit stary climatronic za climatronic face a kde by sa dala lacno pozhanat?

Nema niekto z vas lacno kabelaz k multifunkcnemu volantu face?

Vopred dakujem

Pekny den

zkus uživatele ferda25

Honza

• 1 rok později...

Zdrec chlapi, chtěl bych se zeptat jestli jde z octavie II face climatronic do octavie II roku výroby 2005 a co vše je potřeba koupit a předělat. Dík za odpověď. NIkde v tématech sem o nenašel.

• 2 týdny později...

Potrebujes novy climatronic, nove klapky a taky asi motorovou jednotku....zalezi co mas za motor zda to vubec pujde.

Mel by stacit vymenit cele topeni z faceliftu climatronick, pak ovladac climatronicu z faceliftu nakodovat a pak doplnit klimu,na netu najdes topeni za 1000kc a panel za 1000kc a pak plneni klimy500zhruba a nechat to nekomu nebo sam predelat zhruba chcou 2000,- za predelani takze cca 4500,-

Upraveno od princess

Kluci a je nekdo ochoten me to udelat pobliz prahy?mel bych o to taky zajem:-)vypada ten panel o dost lepe a zvlast kdyby se me to potom ukazovalo na columbusu:-)

Cau napis Rolbarovi ten je z Prahy a je profik :kol-47:

Taky jsem nad tím uvažoval, že bych to předělával. Uvidíme až tam dám columbuse.

ja jsem nad timhle laboroval a muzu s dovolenim hodit info od Rolbare jake jsou ceny

pro vozy s Climaticem plati:

před FL climatronic MR06-07 8,5t

předFL climatronic MR08 9t

FL climatronic pro MR07-12 s čidlem kvality nebo bez 11t

pro vozy s climatronicem predface plati:

záleží o jaký MR se jedná, 04-07 je cena cca 7t (musí se vyměnit klapky topení - skoro jako předělávka z climaticu na climatron). u MR08 cca 3500,-

né u každého auta to jde, například nafty 1,9 BKC mají problém a musí se dávat jiná motorová jednotka

Tak u Váši v Prostějově to vyjde teda levněji mě to předělával mám MR 08 a cena s panelem,pací,kódováním,dobrýma radama 2500kč takže o litr méně něž Rolbař...Panel byl funglovka novej :)

třeba to někdo má za jinou cenu . tohle byla cena pro me na kterou jsem se ptal :) Zase kdyz nekdo pojede k vasovi z Prahy tak asi tu naftu projede:) ale 2500 je hodne fer cena . to bych jao taky zkousl

Tak ted nevim na jakou cenu se dostanu ja?mam autonatickou klimu dvouzonu,ani jsem nevedel kolik je kombinaci...takze jestli to vyjde cenove lepe v prostejove tak bych urcite vyrazil tam,akespon bych si udelal vylet:-)jak dlouho to trva?mam r.v 2005 a motor BKD.dekuji za odpoved!

Díky za odpovědí ale nikdo tu nenapsal že na sto procent jde climatronic z faceliftu do octavia II rv 2005. Jako abych to nekoupil a ono to nešlo. Klukum z prostějova sem psal, protože to mám koukse do Prostějova. A oni mi napsali že jsi taky nejsou jistí ale že si myslí že to nejde.

Dyt ti to tu napsali, jde to ale musí palubovka dolu a vyměnit topení.

U staré O2 do MR 2008 je nejlépe zapojit climatronik a vyzkoušet zda chladí či nechladí. To lze i na stávajícím zapojení.

jak je to predelaní manual climi 05 na manual klimu facelift co vse je potreba vymenit ? diky

Upraveno od Hunterkyjov

• 4 týdny později...

A ked mam 2.0 FSI MR 2006 co by sa muselo menit? ja som si myslel ze staci panel a hotovo.

• 9 měsíců později...

Chcem sa opytat ci stym ma niekdo skusenost a co treba vsetko prerobit.Chcel by som to prerobit na ten novsi panel

Dakujem za odpovede

Upraveno od lezo771

záleží na r.v. vozu a také na RJ motoru

octavia combi rs rok vyroby je 11/2006 a motor 2.0 TFSi

klapka sání + ovládání climatroniku + nový rámeček + případně čidlo kvaltiy vzduchu

• 5 měsíců později...

Ahoj,

mám MR 9/2008, 1.6 FSI s climatronicem. Jde jen přehodit ovládací panel + rámeček nebo je v tom větší zádrhel?

Upraveno od LiveBomb

• 1 měsíc později...

Stači vyměnit jen panel a připojit

• 11 měsíců později...

Mam octavia 2 2tdi rok 2006 kod bkd a chcem dat z fl climatronic. Pojde to? Co vsetko potrebujem? Plast climatronic a co este?

pokud bude podporovat motorová jednotka, tak: panel, rámeček, vstupní šachta topení s jedním servem a pak to vše namontovat, zapojit, nakódovat atd.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.