ka_r_los Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 tak ať slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Snad bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Biggi pls jaky mas presne panel??? A nejaky odkaz na forum kde to resi asi do toho jdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) 5ND 907 044E Editováno: 5. Květen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_ai1 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Taky se mi moc líbí Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_ai1 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Jak jsi řešil přesně ten rámeček? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Pouzil jsem ramecek octavis II facelift kvuli tomu ze se da ten cerny stred vycvaknout pak podle neho jsem vyrezal stejne velky z ramecku vw scirocco black piano a pak jsem piloval brousil piloval at to dostane trosku tvar . Samozdrejme se black piano poskodilo kolem rezu. Kdyz uz bxl tvar hotov tak jsem zbrousil nalakoval cernou matnou barvou a nekolikrat lakoval sprejem - cernym lakem na zatmaveni zadnich svetel. A pak lestil a lestil to si myslim kazdy dokaze predstavit. Delal jsem to kazdy den po vecerech kdyz jsem prisel z prace at to stoji za to. Neni kde spechat moc fotek bohuzel nemam Urco by to slo udelat jednoduseji ale chtel jsem zachovat dekor brouseny hlinik a vnem mit black piano Editováno: 4. Květen 2016, autor: BiGGy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 pekna prace,a vse funguje jak ma?i zobrazeni na radiu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 (editace) Juju vse funguje V adaptacich je moznost staging ale me nejde aktivovat nevim proč netusi nekdo ? https://www.youtube.com/watch?v=bOSl3lIpQN4 Editováno: 5. Květen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 5. Květen 2016 Sdílet Vloženo 5. Květen 2016 (editace) Jeste jedna vecerni Nemate nekdo label 5ND-907-044 ?? Editováno: 6. Květen 2016, autor: BiGGy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Ty si ten panel climy kupoval z aliexpresu??? Protoze pro evropu ma cislo 3c8907336... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 (editace) Ano ano z Ali... nemas label do lcode? 3c8907336 je manual ne? Editováno: 6. Květen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Je to manual spletl jsem se kouknu za chvilku a napisu ti jestli ho mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 (editace) Toto mozna bude to co myslis 1K8907044 Editováno: 6. Květen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Ten label nemam... Podle rusaku si nemusel nic prepojovat z fl panelu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 (editace) Skoda . A na tu evropskou verzi mas? Mel jsem predfacelift tak jsem prepojil jen napajeni z pin 16 na 20. Pokud uz face mas tak nemusis nic prepojovat Editováno: 6. Květen 2016, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Jj mam face mam 1k8.…... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 Tak neni co resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka_ai1 Vloženo 6. Květen 2016 Sdílet Vloženo 6. Květen 2016 To jde sehnat jen červeně podsvicene? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Vypadá to fakt libově [emoji6] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Zdravím panove, chci se zeptat o jakou šachtu nebo klapku topení se jedná, ktera se musi vymeniť u PFL ak chcem FL panel. a nejde to nejak prepojit nebo neco. PS meneil uz nekdo za jednotku z passatu ktera ma funkci cirkulace auto? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 auto má i FL panel pro škodu... jedná se o klapku vnitřní cirkulace, důležitý je modelový rok tvého auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandyboss Vloženo 18. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2016 Ahoj Ka_r_los, mam modelovy rok 03/2007 čiže tam mam 2 klapky. Ale prej do de jen propojit.... a co ten panel z passatu koli cidlu kvality? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samotsytlos Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Mám RS 5/2008, dal jsem fl climatronic, vše funguje jak má. Jen co mi přijde divné, diagnostika bez závad (panel byl funglovka z roku 2009) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.