Květen 4, 20169 r Biggi pls jaky mas presne panel??? A nejaky odkaz na forum kde to resi asi do toho jdu....
Květen 4, 20169 r Pouzil jsem ramecek octavis II facelift kvuli tomu ze se da ten cerny stred vycvaknout pak podle neho jsem vyrezal stejne velky z ramecku vw scirocco black piano a pak jsem piloval brousil piloval at to dostane trosku tvar . Samozdrejme se black piano poskodilo kolem rezu. Kdyz uz bxl tvar hotov tak jsem zbrousil nalakoval cernou matnou barvou a nekolikrat lakoval sprejem - cernym lakem na zatmaveni zadnich svetel. A pak lestil a lestil to si myslim kazdy dokaze predstavit. Delal jsem to kazdy den po vecerech kdyz jsem prisel z prace at to stoji za to. Neni kde spechat moc fotek bohuzel nemam Urco by to slo udelat jednoduseji ale chtel jsem zachovat dekor brouseny hlinik a vnem mit black piano Upraveno Květen 4, 20169 r od BiGGy
Květen 4, 20169 r Juju vse funguje V adaptacich je moznost staging ale me nejde aktivovat nevim proč netusi nekdo ? https://www.youtube.com/watch?v=bOSl3lIpQN4 Upraveno Květen 5, 20169 r od BiGGy
Květen 5, 20169 r Jeste jedna vecerni Nemate nekdo label 5ND-907-044 ?? Upraveno Květen 6, 20169 r od BiGGy
Květen 6, 20169 r Ty si ten panel climy kupoval z aliexpresu??? Protoze pro evropu ma cislo 3c8907336...
Květen 6, 20169 r Ano ano z Ali... nemas label do lcode? 3c8907336 je manual ne? Upraveno Květen 6, 20169 r od BiGGy
Květen 6, 20169 r Skoda . A na tu evropskou verzi mas? Mel jsem predfacelift tak jsem prepojil jen napajeni z pin 16 na 20. Pokud uz face mas tak nemusis nic prepojovat Upraveno Květen 6, 20169 r od BiGGy
Červenec 27, 20169 r Zdravím panove, chci se zeptat o jakou šachtu nebo klapku topení se jedná, ktera se musi vymeniť u PFL ak chcem FL panel. a nejde to nejak prepojit nebo neco. PS meneil uz nekdo za jednotku z passatu ktera ma funkci cirkulace auto? Dakujem
Červenec 27, 20169 r auto má i FL panel pro škodu... jedná se o klapku vnitřní cirkulace, důležitý je modelový rok tvého auta
Srpen 18, 20169 r Ahoj Ka_r_los, mam modelovy rok 03/2007 čiže tam mam 2 klapky. Ale prej do de jen propojit.... a co ten panel z passatu koli cidlu kvality?
Září 18, 20168 r Mám RS 5/2008, dal jsem fl climatronic, vše funguje jak má. Jen co mi přijde divné, diagnostika bez závad (panel byl funglovka z roku 2009)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.