Mates_XIV Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 (editace) Tak ja se sem taky přidám se svejma koleckama 9x16 a gumou 215/40 Editováno: 31. Červenec 2007, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak už jsou doma!!! Už se těším až je omrknu naživo...nezapoměl jsi na mě vid... Neboj nezapoměl. Ještě ale nemám naplánovanou cestu na Moravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 classic RS white velmi sa mi pacia, ale v ciernom prevedeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Tak už jsou doma!!! Už se těším až je omrknu naživo...nezapoměl jsi na mě vid... Neboj nezapoměl. Ještě ale nemám naplánovanou cestu na Moravu. v pohodě...a asi tě bude čekat ten pruh na sklo..a zevnitř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Už se strašně těším a nemůžu se dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Už se strašně těším a nemůžu se dočkat. Tak to ti věřím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) new foto se puštěním k zemi -35mm /-35mm Editováno: 14. Srpen 2007, autor: frenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 new foto se puštěním k zemi -35mm /-35mm jako že kombajny moc nemusím,tak ten tvuj se mi začíná líbit.... Jen ty zadní světla... hod tam facelifty a bude to hned lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Kláca = missák aluák, jen se ještě nepochlubil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Kláca = missák aluák, jen se ještě nepochlubil was??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Kláca = missák aluák, jen se ještě nepochlubil was??!! no že jsi měl daleko široko nejhezčí kola na fábce a teď budeš pokračovat i na octě, tak se těšíme, až nám ukážeš okinu a budeš mít další titul missáka alu, kdo jiný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 (editace) frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Kláca = missák aluák, jen se ještě nepochlubil was??!! no že jsi měl daleko široko nejhezčí kola na fábce a teď budeš pokračovat i na octě, tak se těšíme, až nám ukážeš okinu a budeš mít další titul missáka alu, kdo jiný? něco se už rýsuje , snad to dopadne.. jinak podle některejch byly moje kola příšerný!! Editováno: 23. Srpen 2007, autor: kláca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 jinak podle některejch byly moje kola příšerný!! to je jako s chipem, kdo ho nevyzkoušel v reálu tak o něm mluví jako o blbosti a tak je to i s tvýma kolama, v reálu je neviděli a těch keců okolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 jinak podle některejch byly moje kola příšerný!! to je jako s chipem, kdo ho nevyzkoušel v reálu tak o něm mluví jako o blbosti a tak je to i s tvýma kolama, v reálu je neviděli a těch keců okolo nojo, lidé jsou různí.. jinak už mám nový koláče, foto bude později, nebo voe naživo nejspíš v doksech, budeš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 jinak podle některejch byly moje kola příšerný!! to je jako s chipem, kdo ho nevyzkoušel v reálu tak o něm mluví jako o blbosti a tak je to i s tvýma kolama, v reálu je neviděli a těch keců okolo nojo, lidé jsou různí.. jinak už mám nový koláče, foto bude později, nebo voe naživo nejspíš v doksech, budeš?? chci do Plas, v pátek před Doksy na letišti - budeš?, konec konců jsem tak zvědavý, že se přijedu podívat do Jablonce - třeba teď v pátek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 seš blázen chlape, jestli máš cestu tak se přibrzdi, kdyžtak napiš kdy, abych měl čas... neni to žádnej extra zázrak, ale spokojenej sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 seš blázen chlape, jestli máš cestu tak se přibrzdi, kdyžtak napiš kdy, abych měl čas...neni to žádnej extra zázrak, ale spokojenej sem.. někde mezi 12.00 až 14.00, blíž budu vědět zítra, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 seš blázen chlape, jestli máš cestu tak se přibrzdi, kdyžtak napiš kdy, abych měl čas...neni to žádnej extra zázrak, ale spokojenej sem.. někde mezi 12.00 až 14.00, blíž budu vědět zítra, gut!, kdyžtak si písnem sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klíma jan Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 (editace) Tak,jsem si pořídil nová kola Alutec Tornádo 15´GUMY barum bravuris 195/50/15 ,třmeny budu dělat příští týden červená zatím vede Editováno: 25. Březen 2008, autor: klíma jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 chlapi,mate nekdo na aute dezenty V nebo N?Chtel bych videt,jak to vypada na aute.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klíma jan Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ahoj ,koukni na konfigurator alu kol ,já jsem podle toho taky vybíral adkaz tady http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/goodyear/fr_auswahl.pl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Já bych chtěl tyhle , ale ještě je nemám. Do jara snad budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.