Červenec 31, 200718 r Tak ja se sem taky přidám se svejma koleckama 9x16 a gumou 215/40 Upraveno Červenec 31, 200718 r od Mates_XIV
Červenec 31, 200718 r Tak už jsou doma!!! Už se těším až je omrknu naživo...nezapoměl jsi na mě vid... Neboj nezapoměl. Ještě ale nemám naplánovanou cestu na Moravu.
Červenec 31, 200718 r Tak už jsou doma!!! Už se těším až je omrknu naživo...nezapoměl jsi na mě vid... Neboj nezapoměl. Ještě ale nemám naplánovanou cestu na Moravu. v pohodě...a asi tě bude čekat ten pruh na sklo..a zevnitř...
Srpen 16, 200718 r new foto se puštěním k zemi -35mm /-35mm jako že kombajny moc nemusím,tak ten tvuj se mi začíná líbit.... Jen ty zadní světla... hod tam facelifty a bude to hned lepší...
Srpen 22, 200718 r frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne!
Srpen 22, 200718 r frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Kláca = missák aluák, jen se ještě nepochlubil
Srpen 22, 200718 r frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Kláca = missák aluák, jen se ještě nepochlubil was??!!
Srpen 22, 200718 r frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Kláca = missák aluák, jen se ještě nepochlubil was??!! no že jsi měl daleko široko nejhezčí kola na fábce a teď budeš pokračovat i na octě, tak se těšíme, až nám ukážeš okinu a budeš mít další titul missáka alu, kdo jiný?
Srpen 23, 200718 r frenky je to parádička!!! kombajny sou právě super!! Ty aby ses neozval aby taky ne! Kláca = missák aluák, jen se ještě nepochlubil was??!! no že jsi měl daleko široko nejhezčí kola na fábce a teď budeš pokračovat i na octě, tak se těšíme, až nám ukážeš okinu a budeš mít další titul missáka alu, kdo jiný? něco se už rýsuje , snad to dopadne.. jinak podle některejch byly moje kola příšerný!! Upraveno Srpen 23, 200718 r od kláca
Srpen 24, 200718 r jinak podle některejch byly moje kola příšerný!! to je jako s chipem, kdo ho nevyzkoušel v reálu tak o něm mluví jako o blbosti a tak je to i s tvýma kolama, v reálu je neviděli a těch keců okolo
Srpen 29, 200718 r jinak podle některejch byly moje kola příšerný!! to je jako s chipem, kdo ho nevyzkoušel v reálu tak o něm mluví jako o blbosti a tak je to i s tvýma kolama, v reálu je neviděli a těch keců okolo nojo, lidé jsou různí.. jinak už mám nový koláče, foto bude později, nebo voe naživo nejspíš v doksech, budeš??
Srpen 29, 200718 r jinak podle některejch byly moje kola příšerný!! to je jako s chipem, kdo ho nevyzkoušel v reálu tak o něm mluví jako o blbosti a tak je to i s tvýma kolama, v reálu je neviděli a těch keců okolo nojo, lidé jsou různí.. jinak už mám nový koláče, foto bude později, nebo voe naživo nejspíš v doksech, budeš?? chci do Plas, v pátek před Doksy na letišti - budeš?, konec konců jsem tak zvědavý, že se přijedu podívat do Jablonce - třeba teď v pátek?
Srpen 29, 200718 r seš blázen chlape, jestli máš cestu tak se přibrzdi, kdyžtak napiš kdy, abych měl čas... neni to žádnej extra zázrak, ale spokojenej sem..
Srpen 29, 200718 r seš blázen chlape, jestli máš cestu tak se přibrzdi, kdyžtak napiš kdy, abych měl čas...neni to žádnej extra zázrak, ale spokojenej sem.. někde mezi 12.00 až 14.00, blíž budu vědět zítra,
Srpen 29, 200718 r seš blázen chlape, jestli máš cestu tak se přibrzdi, kdyžtak napiš kdy, abych měl čas...neni to žádnej extra zázrak, ale spokojenej sem.. někde mezi 12.00 až 14.00, blíž budu vědět zítra, gut!, kdyžtak si písnem sz
Září 2, 200718 r Tak,jsem si pořídil nová kola Alutec Tornádo 15´GUMY barum bravuris 195/50/15 ,třmeny budu dělat příští týden červená zatím vede Upraveno Březen 25, 200817 r od klíma jan
Září 17, 200717 r chlapi,mate nekdo na aute dezenty V nebo N?Chtel bych videt,jak to vypada na aute....
Září 19, 200717 r ahoj ,koukni na konfigurator alu kol ,já jsem podle toho taky vybíral adkaz tady http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/goodyear/fr_auswahl.pl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.