Petta Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 (editace) Přemýšlím o těchto na combi pro příští sezónu, ale i s podvozkem v 18 palcích: Editováno: 31. Říjen 2008, autor: badboy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 hmmmm, tak to je těžkej výběr! osobně bych šel do těch prvních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 To já zase můžu ty druhý, sem tam je vidím na BMW a jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 tak já zase ty vlevo (první). to bude mocný 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Přemýšlím o těchto na combi pro příští sezónu,ale i s podvozkem v 18 palcích: Přikláním se k první varientě. jsou luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Kluci, vy mi dáváte. Ty 1. se mi líběj trošku víc, ale když vidím bílé BMW combi na těch druhých.... Uvidíme, ještě je čas. Třeba se do jara objeví jiná. Ještě před nedávnem jsem chtěl chromy. Ale 18 budou určitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Ty 1. každopádně v obou případech to bude masírka 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 mozna budou na jare 17" ...libi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 29. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2008 (editace) Moje stare ronal LZ R15 Editováno: 29. Listopad 2008, autor: LADIS AMBROS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inzaghi88 Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 já zrovna uvažuju o těchto.na bílou fábku, jen nevim jestli 16 nebo 17. co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 stačí když hodíš příspěvek jen do jednoho tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HujerPH Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 Já chci na černý rs OZ racing ultralegera black.. co si o tom myslíte vy?16tky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 na RS bych se pustil i do osumnáctek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LADIS AMBROS Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Cues lidi nejak se mi nedari sem dat foto. Mam na aute 15 a myslim ze to je tak akorat.. Zbytecny velky 17 nebo 18 na fabii mi prijde jak kola u trakare.. Nehodi se to na auto. Ale kazdej ma jinej nazor Tak se mi sem snad podari dat foto mych alu kolacu a co na ne rikate ??Mel jsem predtim ronal R15 LZ takovy celkem usly 5 hvezy kola stribrny ale na cerny auto musi byt matny disky Dodam lepsi foto.. A foto z letaku jsou to celkem pekna kola.. Mel jsem je jao jdinej tady v cv.. ale je zajimave ze od te doby co jsem je mel najednou maj tri ruzna auta ty stejne disky.. njn konkurence .)A foto z letaku snad se mi sem podari ty foto nahrat! tak co na ne rikate????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 mě na autě připadaj jak 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Tak měnší ukázka mých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 dejvi99: to už je jiný kafe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Moc pěkný kola...máš to hezké..ale teda ta fotka z té nemůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Dejvi99: to je mrdicééééé!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Pěkná a fotka super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Tak měnší ukázka mých Co je to za značku model velikost....dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Dle mě Replica 201, na beton 17ky a šířka bude 7,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 9. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2008 Dle mě Replica 201, na beton 17ky a šířka bude 7,5 supa díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 JJ díky jsou to repliky Audi RS .... 17x7,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.