najmis Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 další.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 ještě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 Poslední... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 A zde je výsledek umorného čištění..cca 1,5h na jedno kolo.... Tie cierne bodocky cistievam cisticom brzd. islo to super dole. za 15 min. bolo koleso ako nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Poslední... mam presne tyto 15ky... co takhle za 200,-kč když mi je vyčistíš jako ty svoje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 QUOTE (najmis @ 3.3.2007, 16:16 ) A zde je výsledek umorného čištění..cca 1,5h na jedno kolo.... Tie cierne bodocky cistievam cisticom brzd. islo to super dole. post-23-1156182784.gif za 15 min. bolo koleso ako nove. wink.gif Dá se to běžně koupit?? poradte čím čistit ty černé tečky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 Poslední... mam presne tyto 15ky... co takhle za 200,-kč když mi je vyčistíš jako ty svoje? Jasně za 200Kč jedno kolo.... Jen si pohraj sám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 A zde je výsledek umorného čištění..cca 1,5h na jedno kolo.... Tie cierne bodocky cistievam cisticom brzd. islo to super dole. za 15 min. bolo koleso ako nove. Tak to nevím jaký čistič jsi měl ty a nebo jakej bordel jsem měl já...páč přípravek na alu jsem použil taky,ale teměř nic... Myslím že ty alu jsem takhle čistil od jejich výroby poprvé já..tudíž to fakt nechtělo dolu...Ale ted,když je budu při každém mytí auta pořádně ošetřovat,tak už to znova nezažiju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 5. Březen 2007 Sdílet Vloženo 5. Březen 2007 QUOTE (najmis @ 3.3.2007, 16:16 )A zde je výsledek umorného čištění..cca 1,5h na jedno kolo.... Tie cierne bodocky cistievam cisticom brzd. islo to super dole. post-23-1156182784.gif za 15 min. bolo koleso ako nove. wink.gif Dá se to běžně koupit?? poradte čím čistit ty černé tečky??? Tie bodocky su ako keby z nejakeho asfaltu, asi nejaky bordel zo silnice. Kupil som to normal v mototechne, cistic brzd alebo take nieco - myslim ze to bolo z Wurthu. Cenu si uz nepamatam nieco kolem 300 Sk. Minule po zime ked som lestil auto som tiez zistil ze presne ten isty sajrajt co je na kolach - tie bodocky som mal po bokoch auta od dveri dole. Ked som rukou presiel po laku, tak lak bol cely rapavy. Tak som tym prostriedkom skusil ocistit kusok, co to urobi s lakom a v pohode tie bodocky isli pekne dole a lak to ani nechytilo. Tak som obisiel cele auto s tymto a ten lak bol hladucky - jak novy . Sice som ho cely minul na jedno vylestenie ale vysledok stal za to Tento rok to budem robit tak isto, len cakam, kedy pride konecne jar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 Nu dnes jsem viděl nové MAK Vertigo Mirror a to kolo nemá chybu, tak se připojuji a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 nenašel jsem tu svoje první kolečka Dezent T... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harmm Vloženo 7. Březen 2007 Sdílet Vloženo 7. Březen 2007 ...ani svoje nynější MAK Blade, oboje 15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 (editace) Team dynamics DrifZ 7x15 ET38, Nankang Ultra sport NSII 195/50 R15 Editováno: 10. Březen 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Ahoj!Mam disky alessio F1,ma niekto skusenosti co sa tyka tejto znacky?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 kodemi na zimu mám tyhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavko Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Maverick nahodil jsem a nafotil na Fabii ty kola z Roomstra: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 mne sa pacia tieto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 mě se líběj plecháče..., ale museji bejt i správně oreznutý a ošuntělý ..jo a taky trochu odřený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) Editováno: 5. Květen 2007, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Ahoj kluci sehnal jsem 2 sady těchto kol 5/100/17" jsou to kola která byla dva měsíce na předvádějících autech takže jako nová bez škrábancu.jedna sada je na novejch gumách rozměr 205/40/17 (Fábie) tu si nechávám a druhá sada má obutí Octavie rozměr nevím tu bych rád prodal. Dal jsem za ní 17000,- prodávám za 18000,- gumy tak 4-5mm. Jo a ješte prodám originál 16"kola z Fábie RS i s gumama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 tož já se pochlubím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netboy Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Co si myslite o tychto kolesach? Su to Proline PL / 16"-17". Rozhodujem sa medzi nimi a Speedline Corsa 15". Problem je ze mam strieborne auto, tak neviem ci tie speedline biele sa hodia k striebornej http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=427076 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.