Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, před nedávnem se mi při odtahu na laně utrhlo přední tažné oko. Bohužel jsem ho nenechal zpět navařit (není šroubovací) a pravděpodobně budu potřebovat odtáhnout. Dá se tedy při odtahu lano uvázat někde za přední nápravu? Má s tím někdo zkušenosti?

Vloženo (editace)

Jasně, rameno musí udržet jednu třetinu auta, při brzděni daleko vic. Jo takove oko v nosniku toho určitě udrží víc. :kol-28: Jen prosím ne za poloosu, to už jsem také viděl.

Editováno: , autor: VAG BoBo
Vloženo (editace)

Z

a nic na přední nápravě,pakliže nechceš zničit ještě něco jiného.Ale jak čtu Tvoje auto je často na odtah,měl bys s tím něco dělat.

Editováno: , autor: 67jitka58
Vloženo

Z

a nic na přední nápravě,pakliže nechceš zničit ještě něco jiného.Ale jak čtu Tvoje auto je často na odtah,měl bys s tím něco dělat.

By mě zajimalo proč ne za to rameno? Když to vydrži skoky po naších diravých cestách nebo brzdění s 200 km rychlosti na nerovném povrchu. To se jako tím taháním stane co?
  • o 2 týdny později...
Vloženo

hlavně ať si to kolega nepřidělá za pojistku na tažný zařízení(takové to zatočené). Manželka kdysi na fáčku táhla kolegyni a udělala s toho včeličku :kol-28: . Já pak musel autogenem rovnat a nic moc. Rameno je ok chce to jen cit při jízdě a držet lano napnutý .

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...