olisoft Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ale jak je tam konektor,ten mam odstříhnout a spojit dratky pres odpor k sobě???A stačí odpojit baterka pouze??Díky 1. vypni kluciky a pocas celej "manipulacie" nezapinaj 2. kabliky spoj cez odpor, pokial sa da, tak konektor neodstrihni, radsej si zozen protikus (aspon piny) a ten odpor pripoj do konektora, bude sa to dat vratit bez problemov naspat 3. az po riadnom pripojeni odporu zapinaj kluciky, aby Ti to nezaznamenalo odpojeny abg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Tak jsem se dal do výměny volant ukonečně a tady na foru psaly že tisícihran drží 12 ti hran a ja tam měl 16 ctku matku,,divné,,,ale musel sem vyndat i takový kroužek z pod volantu přes ktery vedly kabely,taky divné....nemohu zapojit klakson,,,tam vedou 2 plus???Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbull88 Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 Tak jsem tam místo airbacku naletoval odpor 2.7 Ohmu ale tak 5x sem nastartoval a pohoda a po 6 se rozsvítila kontrolka právě airbacku na budíkách,jak je to možné?Díky za radu a co ted s tím mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) Kde se dá sehnat ? Je volně prodejný v čr ? Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 to není žádnej návlek :smich: je to volant z golfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 staci hledat http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3&hl=volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) Z G ? Co vim tak se da koupit a je to neorigo... Kazdopoadne 3raminko je 3raminko to zadny 4ramen. nespasi... Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 ako vravi bobik a myslim aj pasaty stare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 to by me teda zajimalo ktery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Tak je to Victor neorigo jak sem si myslel, zadnej G ani Pasik... http://bestway.cz/eshop/?p=productsMore&am...AVIA-VW-PASSAT- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 (editace) hh, borec prej ho koupil v DE (3500,-) a že je to navlek místo origo btw. co máte s těma třiramenýma volantama ? mě se líp drží čtyřrameno 2 z-man: ahá !! takže předface airbag do toho pasovat nebude ?! Editováno: 17. Prosinec 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 4raminko je hrozny, nikdy nebude mit idealni polohu drzeni.... Pokud by nekdo shanel tak mam poradny novy a hlavne origo i s airbagem v kuzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Hmmmm, tuze pěkné. Na O1 půjde? Pokud ano, cena bude kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Pro ty z vas, kterym se libi ten kozeny 4ramen. na prvnim obrazku...ted ho nabizeji na Aukru staci dat hledat "volant". Maji jich vic. Me v pondeli jeden dorazil a je fakt moc peknej a pritom me nakonec stal necely 2tis. i s postovnym Ted uz jen sehnat spravny bit abych ho mohl v aute vymenit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 29. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2008 né, to se do wv golf ani passat nedávalo, je to neorigo. Jak říká Jaster, neni nad 3ramínko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 btw. co máte s těma třiramenýma volantama ? mě se líp drží čtyřrameno v klidu, ja mam taky radsi 4-raminko a ty reci treba Jastera nesmis brat tak vazne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ano,Jedná se o Victor volant.Já ho mám na své O1 a drží se super a dobře vypadá.Stál mě 1600kč na Aukru. Dávám sem foto,jak vydá na O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Nevypadá to špatně, ale tříramínko je tříramínko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 ba né. zlatý 4-ramínko. není nad to při dlouhý cestě si opřít lokty na dveře a na loketku a ruce na spodní šprušle. ale tady to potunění 4-ramínko mi přijde takový tuzingový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Není nad tříramínko Ale to klasické, nééé to hypermoderní z OII :D Tenhle Victor volant mi přijde moc "tuningový"--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Hmmmm, tuze pěkné. Na O1 půjde? Pokud ano, cena bude kolik? NA O1 jde bezproblemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edimax519 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 (editace) Nechtěl jsem zakládat nové téma a zkusím se zeptat zde.Měl jsem vyndanou odkládací schránku na straně spolujezdce a odpojil jsem airbag.Po montáži schránky a připojení konektoru airbagu mi na palubní desce pořád svíti oranžová kontrolka airbagu.Zkoušel jsem vymyzat chyby přes climatronic to se sice povedlo,ale kontrolka airbagu svítí dál.Předpokládám,že se budu muset připojit přes VAG.Díky za odpověď. Editováno: 12. Červen 2011, autor: Edimax519 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 16. Červen 2011 Sdílet Vloženo 16. Červen 2011 Připojit přes VAG a smazat chyby na jednotce Airbagu, co se týče volantu na burze v Ově volant OII face RS bez tlačítek v kůži za 5000 a je to luxus s tím jezdit ty rádoby sportovní volanty jsou uděsné:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pick-Creek Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 (editace) Zdravím, chci se zeptat, na VW fóru toto téma také řešili, akorát tam flákli odpor 33 ohmů a prej bez problému, tak bych se chtěl zeptat jestli by to nebylo jistější dát tam takovou hodnotu odporu než jen 2,7 Ohm. Popřípadě mě taky napadá, že by se dala změřit rezistivita bagu a pak podle toho koupit odpor s trošku větší hodnotou než má ten bag. Jen pro jistotu... Pokud to teda není kravina Přeci jenom VW a škoda mají hodně společného Editováno: 23. Červen 2011, autor: Pick-Creek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruste Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 (editace) Zdravím všechny, nabízím originální volanty škoda octavia II RS, ceny pro klubáky volant 2000,-Kč airbag 1900,-Kč, montáž zdarma. Možno s multifunkcí nebo bez. Pasuje do všech modelů octavia I, perfektní vzhled, airbag bude plně funkční !!!. nové, nepoužité Editováno: 24. Červen 2011, autor: ruste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.