Přejít na obsah

Blázinec v LP dveřích

chose.sv

Doporučené příspěvky

Ahoj, poslední dobou mi blázní elektrika, asi v LP dveřích.

Nepravidelně v nich spíná nějaký spínač, při tom poblikávají světla i osvětlení v kufru, nejde stáhnout okno. Druhý den se mi nezamčou LP dveře dálkou, okno funguje...popojedu o 2 km dál a zamčít dálkou jdou....ale nerozsvítí se vnitřní osvětlení...

četl jsem příspěvek o ledce alarmu, tam mi taky nebliká...

Něco je špatně, ale dle toho blázince si netroufnu říct co to je...panel ovládání oken, motorek, dálka spínač zavřených dveří?

Pokud by jste měl někdo alespoň tucha do čeho se podívat prvně.

Díky

EDIT:

Jo a je to O1 2002, kombajn 1.9 TDI :)

EDIT:

Tak dneska se mi to zbláznilo ještě víc :(

Už nejde DO otevřít žádný dveře, a klíčkem u řidiče se taky neodemčou, jak dám klíče do spínačky tak zbylý zámky vystřelí....o dvě hodiny už DO otevřít zase jdou ( LP opět nic )

A během jízdy se resetovali budíky!!!! Podsvětlení nezhaslo, motor bez záškubu, jen rafičky dolů, reset PC a rosvícení skoro všech kontrolek....

Může to mít nějakou souvislost?

Díky

Editováno: , autor: chose.sv
Edituj příspěvky!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

měl jsem něco podobného a jak jsem rozebral tapec tak jsem byl doma.....káble polámane, spíše styřelý obal kabeláže a v tom svazku se ti spojovaly kábliky jak chtěli. Neštěstí je že je to v dost špatném místě a budeš muset rzpojit svazek káblu od sloupku a vytáhnout si to přes dveře ven. Já jsem to řešil tak že jsem všechny káble natahoval nové, nemá smysl letovat kousek káblu jelikož by se to zase projevilo o kousek dál atd...

Normalně jsem nevěřil jak se ochranný obal kabeláže může takto drolit.

post-30626-0-73094900-1330546959_thumb.j

post-30626-0-72316100-1330547019_thumb.j

post-30626-0-13733800-1330547044_thumb.j

Editováno: , autor: czmika
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...