Yak 55M Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Zdravim mám prosbu, kde se dají koupit mřížky ventilace topení palubní desky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty8 Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 bud ve Skode jako originalni dil nebo je muzu nabidnout ze svych zasob, mam je na prodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2012 Zdravím, taky sháním mřížky ventilace, ale na Superba I, a to ty co jsou u okének. Ty krajní. Nemáš je náhodou ve své zásobě taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Lapuník Vloženo 27. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2012 http://www.mihocar.cz/skoda-superb-ii-vydechy-stredni/d-74259/ http://www.mihocar.cz/vydech-ventilace-l-superb-ii-sedan-18tsi-cda/d-71119/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartikz Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Zdravím, mohli byste mi prosím poradit, jak vymontovat středové mřížky ventilace u Superba II? U pravé mi nejde naklápění nahoru-dolu, jezdec hýbe jen s jednou lamelou. At´to nepolámu víc než to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xavier Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Zdravím, mam stejny dotaz jako kolega Bartikz,kteremu bohuzel nikdo neodpovedel. Hledal jsem tu,ale marne.... jak vymontovat středové mřížky ventilace u Superba II? Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 (editace) Od tlačítka výstražného blikání vyjmu jednu ozdobnou lištu co jde k budíkům a pak opatrně vezmu ze spodu za ventilaci a vytáhnu ji ven. Editováno: 18. Březen 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartikz Vloženo 20. Květen 2015 Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Tak jsem to už opravil. Byla vyskočená kovová planžeta, co hýbe s lamelami. Byla to ale slušná jeb..čka. Jinak dle dílenského návodu Škody se středová ventilační mřížka (i ty boční) vyndává speciálním nástrojem (u mě odrolený svařovací drát na konci ohnutý do pravého úhlu cca 8mm ) zasunutím tohoto "háčku" skrze mřížky levého výdechu do místa, kde je nalepeno přechodové pěnové těsnění (pozor na klapky) a zatažením směrem ven. Nemusí se tedy sundávat okrasné lišty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keymaker Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) bud ve Skode jako originalni dil nebo je muzu nabidnout ze svych zasob, mam je na prodej máš tu u řidičovy pravé ruky? chybí mi tam to štelování směru od předchozího majitele... nevim co s tim jako dělal... tak koukám, že reaguju na sakra starej příspěvek :-D mno nic tak kdyby někdo měl, tak poptávám :-) Editováno: 29. Květen 2015, autor: keymaker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ono není moc kvalitní... Bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik666 Vloženo 23. Září 2017 Sdílet Vloženo 23. Září 2017 čau, tyto průduchy-k čemu slouží? Předpokládám,že je to ofuk bočních sklel. Jde o to,že když zapnu větrák na max,tak foukají jen hodně zlehka.Není to takový ten festovní ,,ofuk,, jako jde na třeba přední sklo. tak by mě zajímalo, zda není někde problém. Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomexion Vloženo 3. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2023 (editace) V 20. 5. 2015 na 9:13, bartikz napsal: Tak jsem to už opravil. Byla vyskočená kovová planžeta, co hýbe s lamelami. Byla to ale slušná jeb..čka. potvrzuji bartikze - dnes jsem se s tím s*al já. dovolím si přidat náčrtek z paintbrushe: každé lamela je jinak dlouhá a 2 jsou jiné - defacto napínají to táhlo od sebe, zatímco ty ostatní ho osazením tahají k sobě. Samozřejmě v těch dírách samy od sebe nedrží. po tomto zážitku důrazně nedoporučuji používat jakékoliv držáky mobilů na mřížky klimatizace, jakožto tam vůbec cokoliv věšet.. Editováno: 3. Listopad 2023, autor: Tomexion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihazu Vloženo 4. Ledna Sdílet Vloženo 4. Ledna da se nekde koupit jenom ten cudlik, kterym se ovlada mrizka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 6. Ledna Sdílet Vloženo 6. Ledna Obávám se, že ne. Pouze jako celý díl. Já před lety koupil nějaký ofuk z bazaru a ten podle potřeby "kanibalizuju" pro opravy ostatních. Jinak čudlík, pokud není zcela rozlámaný a kousky z něj ztracené, tak doporučuju před montáží z vnitřní strany polepit obyčejnou izolačkou, aby se trochu vyztužil.. Bohužel ten plast je extra tenký a jakmile klapky trochu zatuhnou, tak se zlomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.