Jehla23 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Ahoj, na začátku února mi skončila STK, ale četl jsem na internetu i tady na fóru a říkal mi to i kamarád, že můžu jezdit ještě do konce měsíce. Je to tak stále nebo se to změnilo? Díky moc. Na STK mám jet před tímto víkendem, ale není to zatím jistý jinak až příští týden. Mám na tento víkend domluveno, že pojedu autem tak se chci ujistit, jestli mám nechat auto doma nebo jet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 STK ti končí přesně dnem, né do konce měsíce...tedy pokud máš STK do 22.2.2012 a pojedeš autem 23.2.2012, je to špatně, dopouštíš se přestupku PS: a STK ti končí asi na začátku března ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 22. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 nene, skončila mi 6.2.2012. jen jsem si toho všiml asi před týdnem od té doby s autem nejezdím, tak budu doufat, že to stihnu v pátek..dobře, alespoň vím jak to je. Někdo psali to co píšeš ty a někde zase něco jiného, chtěl jsem to vědět jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Aha aha, ty hříšníku:D jisté je to co píšu...jinak když tě chytí, hrozí ti zákaz další jízdy + odměna do 2.000,-....nedejbože stát se účastníkem nehody = vše jde z tvých kapes....tak si dej majzla a dodělej si jí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 STK platí do data napsanýho ve velkým techničáku, pokud ale je auto "mladší" 4 let, nemá ještě "emisní osvědčení" (= ten červenej papír s razítkem emisní kontroly, který se navíc vůbec nemusí vozit v autě - ale na požádání musí být předloženo za účelem kontroly...) s datem.. Ani jeden z uvedených dokladů nemusí být povinně přítomen v autě během jízdy. Takže pokud se někdo nepodívá na datum uvedení do provozu na "malým techničáku" nebo pokud máš duplikát, platnost STK pozná jen podle procvaknutýho měsíce a roku na známce na RZ/SPZ. Tudíž lze dojezdit bez velkýho rizika "dopadení orgánem" až do konce kalendářního měsíce... Samozřejmě s tím, že pokud se dotyčnej stane i nevinným účastníkem dopravní nehody... atd přesně to co popisuje Kibi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 dnes maj bengošky mobilní počítač, ve kterým mu vyjede přesná platnost technický přímo na silnici, takže bacha na orgány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 A když nemá mobilní počítač,tak si zavolá na dispečink,nebo operačního důstojníka,či jak tomu nadávají a vyjde to nastejno. Tak bacha na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 jj, taky mi nedávno lustrovali auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.