Publikováno Únor 23, 201213 r nevie niekto aka je spravna teplota chlad.kvapaliny pri zohriatom motore,mne sa po nastartovani a volnobehu,postupne vysplhá az na 97 stupnov a stale mi zopína ventilator na chladici,nevie niekto poradit?
Únor 23, 201213 r Pokud stojíš na místě tak je jasný že se bude spínat ventilátor, protože se voda v chladiči nemá jak chladit, protože není žádný průvan přes chladič jako když jedeš
Únor 24, 201213 r napíchni si VAG a testuj za jízdy, popř. udělej log, aby jsi nemusel furt čučet na noťas, jak teplota chodí během jízdy.
Únor 24, 201213 r Autor jasne otestujem to za jazdy,ale viem ze to nerobilo,ked som nastartoval zimny motor a cca za 15 minut sa zohreje a potom kazdých 5 minut ochladzuje ventilatorom,ale vyskusam to za jazdy a budem mudrejsí,dakujem.
Únor 26, 201213 r Tak určitě by to dělat nemnělo,mně to uděla v létě,když přijedu před garáž a nechám běžrt motor,než ji otevřu tak to někdy sepne,a začne běžet ventilator chladiče,přes zimu vubec nic asi to zimní období stačí uchladit
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.