cz pida Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 tak dneska taky namontováno...verze s origo vypínačema...komplet 5 hodin práce..všechno klaplo napoprvé :-) Místo původních kroužků jsem dal elektr. pásky a oproti návodu co tu je na F1 nebylo ani třeba rozhazovat od sebe opěradlo od sedadla....sedačky řekněme obě za 2 hodiny.......Paradoxně největší problém jsem měl s ručkou kterou jsem nakonec musel odmontovat celou protože se ni nepovedlo sundat z ní její obal... pak už to šlo jako po másle....docela by mě zajímalo kolik by stála montáž někde v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Zatim mam hotovou jednu sedacku a chvilema sem tapal nemam totiz puvodni sedacky tak mechanizmus sundani calouneni je trosku jinej ale i tak to klaplo. Eletriku mam taky pripravenou tak zejtra snad druhou sedacku a dopojim zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) minuly rok jsem se na to ptal primo prodejce techto sedacek, maji nekde u vsetina pana, ktery to za 1000korun komplet namontuje, pristavis auto a za 4 hodiny je hotove... Editováno: 27. Říjen 2014, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 jenže třeba já jsme z Jablonce a nejbližší smluvní servis je AUTOTREND Liberec kde to sice taky udělají za 5 hodin, ale 750/ hodina.....být to za 1 000Kč tak to radši taky dám a těch 5 hodin co jsem tomu s kámošem věnoval radši proležím u televize :-)...i kdyžř takhle zase vim co kde a jak mám připojený a i jistotu že to mám tak jak jsem chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 tak je to ve Vsetine, pan Strzinek, kontakt mam, montaz sobota nebo nedele, doba 5 hodin, koncem roku 2012 byla cena za montaz 1000kc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 200 na hodinu? To už dneska dělá málokdo (teda málokdo, kdo platí daně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 No já mám taky hotovo.mě to trvalo trochu déle.pral jsem totiž potahy když už byli dole.A s tou ručkou jsem měl taky problém.nakonec jsem jí jen povolil a bylo to ok.Trošku déle nahřejvají než origo ale řekl bych že úspěch :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Taky mam hotovo. Nahrejvaj se tak minutu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 origo je sice origo, ale já kupoval refenetskou F2 a nemohl jsme si vybírat a tak jsme spokojenej...a že to nahřívá trochu dýl mi vůbec nevadí...jen dečky na sedáky by mohly být o pár cm delší........dal jsme je odpředu protože Daduův nemají co hřát když je zadek už ve vzduchu, ale z estetickýho hlediska by bylo lepší když dečka pak končila tam kde končí zadní šev v potahu...ale to je fakt nepodstatná prkotina. Jinak jsme rád že jsem vzal verzi s origo ovladačema, vypadá to pak mnohem líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 A dal si je spravne? Ta delsi decka patri na sedak a kratsi na operku Jinak me bohate staci dve polohy spinace a vypadaj v tom jako by tam patrily aspon muj dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Jeste se zeptam jen pro info kam ste pripojily ridici jednotku. Kam silovej proud kam spinaci a kam kostru? Vim ze mate vsichni f2 a ja starou f1 ale je to podobny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 no ridicí jednotku přímo do pojistkovky,pomocí originálního konektoru.mám tam volnou zdířku přímo na vytápění sedaček ten ovládací múžeš dát klidně k němu.ta poloha je funkční až po zapnutí klíčku,alespoň u fabie 2 a kostru tam mám pod palubkou pod šroubek takový místečko,už tam mám víc věcí připojenejch topí to dobře jen originál sedačky třeba fabie 1 co má přítelkyně topí rychleji,jinak si nemůžu stěžovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 (editace) origo konektor?ja nemam origo vyhrev ale tuhle ht sadu. Ja tam teda konektory nemam jen kovovy krouzky ktery sem ustipal a nasadil plochy konektory a na radu eletrikare kam je to nejjednodusi pripojil na silovej proud v ovladaci svetel a spinaci tamtez na vedlejsi ktery spina az po zapnuti klicku a kostru v podstate jako ty z boku palubky na plech pod sroubekjinak samotnou jednotku mam za plastem stredovyho tunelu kde uz zacina palubka prilepenou na vedeni vzduchu topeni Editováno: 2. Listopad 2014, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 (editace) já myslel jako konektor co prodávají na připojení do pojistkové skříně.nechtěl jsem to připojovat někde ke kabelu. http://www.vpcentrum.eu/auto-hifi/iso-konektory-autoradia/piny/pin-pojistkove-skrine-samice-10-ks mám taky sadu od Ht Editováno: 2. Listopad 2014, autor: Kubajs99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 to napisu ze myslis pin ne ono to vyjde na stejno nic by se stat nemelo kdyz je to pripojeny na kabel vsak je tam pojistkated jeste premyslim cim zaplnit dalsi dve volny mista na tlacitka ve stredovym panelu pak to vypada hezky vybavene dalsi mozna bude vypinac pro dalsi zasuvku kterou bych chtel nekam pred radici paku protoze ta origo u f1 je u rucni brzdy a to je dost blbe umisteny treba pro dobijeni telefonu v drzaku na palubce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 jasně že mám dečky správně :-) ono fakt o nic nejde, jen jsem nechtěl jenom chválit......jinak ohledně toho konektoru do pojistek díky za tip...to si ještě předělám taky tak, ať mám pojistky na jednom místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 no s těma pinama :-D stav se někde v elektru stojí tam míň a kolik kusů chceš.já vím že to nic neudělá ale pojistka tam kde má bejt je lepší :-D no a zásuvku bych taky bral ještě jednu je tam místo v kastlíku na ní,dvojka má taky vedle ručky ale mě tam vyhovuje celkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 ja uz ani nevim kde ted ta pojistka je bude nekde v miste pod volantem tam se da dostat celkem snadno uz se mi to predelavat nechceja bych prave chtel tu zasuvku udelat na vypinac abych nemusel nabijecku porad vytahovat ona pak docela trpi protoze origo zasuvka v f1 je porad pod proudema velkej luxus by bylo dodelani vyhrivani predniho skla ale to je nerealny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 to bych bral taky,ale mám tam webasto takže se spokojím s tím.no já mám nabíječku pořád v zásuvce a v poho ale druhá která jde vypnout není špatnej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Treba celou noc a nevybiji ti to baterku? Moje ma indikacni diodu ktera porad sviti tak proto ji vyndavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 nee nevybíjí,dioda žre uplně nula a nabíječka nežere když není připojený spotřebič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 (editace) Ja vim ale pro ten pocit a strach ze rano nenastartuju i kdyz je pravda ze na tdi mam baterku 74Ah takze by to mela zvladat Editováno: 3. Listopad 2014, autor: kortyzon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 A co ta zasuvka pustis se do ni? Ja uz ji pomalu zacinam shanet po vrakovistich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajs99 Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 no zatím ne,zásuvku ale už mám,potřebuju spíš od někoho teď přizpůsobit budíky v autě koupil jsem maxidoty a zatím se je nepodařilo vyčíst.A jinak je to strašná pohoda to teplo na záda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kortyzon Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 tak tak rychle se na to zvyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.