petr2b Vloženo 26. Únor 2012 Vloženo 26. Únor 2012 Prodal jsem auto a pán mi po jednom týdnu volá že mu svítí kontrolka mazání oleje, tak se vší moji ochotou jedu k němu a táhnu ho do servisu kde se o auto léta starali, po tom co mechanik sundal olejovou vanu zjistil že ve vaně je nadně písek a drobné kamínky, zajímá mě kolik člověk najede km v takovémhle stavu? děkuji za rady Citovat
PROCHY603 Vloženo 26. Únor 2012 Vloženo 26. Únor 2012 Ako sa mohol dostat piesok a drobne kamienky do motora???? Novy majitel supol piesok do motora a teraz pozaduje od teba bud vratenie penazi alebo opravu auta-motora. Napis udaje o AUTE. rok vyroby, motor, atd. Citovat
Ondrero Vloženo 26. Únor 2012 Vloženo 26. Únor 2012 Co to?Písek a kamínky? To se samo do motoru nedostane...A když by,tak ne přes sání...Písty by písek pod sebe nepustily. Citovat
Ondrero Vloženo 26. Únor 2012 Vloženo 26. Únor 2012 Nojo ale předtím je sací koš a ten písek nepobírá Citovat
Under Vloženo 27. Únor 2012 Vloženo 27. Únor 2012 Když to tak koupil, má smůlu ten kupující přece a neřešil bych to. Citovat
Wojnar Vloženo 27. Únor 2012 Vloženo 27. Únor 2012 No, nevím. Tohle je zapeklitá situace. Nevím na koho všechno platí podle občanského zákoniku záruka 6 měsíců na skryté vady u prodeje použitého zboží. Vůbec nepodezírám Petr2b z toho, že ten písek tam nasypal on nebo to zatajil, to vůbec, nikdo teď neví a nikdo nikomu nedokáže kdy a jak se tam ten písek dostal. Klidně může být kupující výkuk a přestalo se mu auto líbit a tohle ho napadlo jak se z kupní smlouvy vykroutit. Ale to jenom spekuluji. Neznám ani jednoho. Citovat
psurn Vloženo 27. Únor 2012 Vloženo 27. Únor 2012 Myslím, že pokud neni roztržený vzduchový filtr a olej byl měněn alespoň občas, tak se mohl písek dostat do motoru pouze při nějaké opravě Citovat
Ondrero Vloženo 27. Únor 2012 Vloženo 27. Únor 2012 A hodně zákeží kolik toho tam vlastně bylo Jestli 2 hrstě písku nebo 7 kamínků....že? Citovat
Wojnar Vloženo 27. Únor 2012 Vloženo 27. Únor 2012 Filtr (vzduchový) tam nemusí být žádný aby se písek sáním do oleje dostal a pak nepatří tam ani zrnko, natož 7 kamínků. Citovat
Ondrero Vloženo 27. Únor 2012 Vloženo 27. Únor 2012 Tady se řeší jestli to byla sabotáž ,nebo nehoda To vim,že do motoru nic cizího nepatří Citovat
petr2b Vloženo 29. Únor 2012 Autor Vloženo 29. Únor 2012 Prodal jsem auto a pán mi po jednom týdnu volá že mu svítí kontrolka mazání oleje, tak se vší moji ochotou jedu k němu a táhnu ho do servisu kde se o auto léta starali, po tom co mechanik sundal olejovou vanu zjistil že ve vaně je nadně písek a drobné kamínky, zajímá mě kolik člověk najede km v takovémhle stavu? děkuji za rady Dekuji vsem za komentare, auto je uz opravene a jezdi motor jde stejne jako predtim, mechanik rikal ze to tam nekdo musel nasypat nasel pisek pod olejovym vikem a pak to nekdo zalil olejem aby se to dostalo hned do obehu, diky tomu se zastavilo olejove cerpadlo takze to prestalo mazat a za vcasu novy ridic zastavil, nekdo mu to musel udelat rikal mechanikovi ze jeho bratrovi se to taky stalo, olejovi filtr byl plny pisku a ve vane byla tak hrst pisku a cca 7 az 10 kaminku, motor se vycistil dal se novy ol. filtr olej a cerpadlo, u me se tam nemohl dostat tenhle bordel, auto bylo pravidelne servisovane takze vzdy nove filtry, hlavne v takovemhle stavu by auto vydrzelo cca 20km. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.