lars Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Zadrhávanie pásov niekedy spôsobuje malá štrbina v úchyte pásu na dverovom stĺpiku. Škodovka toto rieši prešmirglovaním tej štrbiny a je to ofic. postup. To silikonovanie síce môže v týchto prípadoch pomôcť, avšak neviem čo na to vaše oblečenie. Skúste vytiahnuť a následne pustit pás ešte pred tým úchytom na stĺpiku a hneď budete vedieť či vám to drhne v tej štrbine , alebo je to problém z navíjačom pásu dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 Neviem čo s tými pásmi robíte.MR 2002 a stále fungujú.A to na aute jazdím skoro každý deň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. leden 2008 Sdílet Vloženo 28. leden 2008 no žial mne sa to deje tiež a to mam 2005 Neviem čo s tými pásmi robíte.MR 2002 a stále fungujú.A to na aute jazdím skoro každý deň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zenga Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No mě už u řidič nefunguje a ani nebude . Dnes jsem dal mechanikovi , rozebral a pružina na několik dílů(asi 3) . Sakra , bych do toho kop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 to tomik496 : v príspevku 41 pisal, že nastriekal vazelinu v spray a pasy idu dodnes. Dalo by sa to trochu konkretizovať, kde presne a či je treba aj niečo rozobrať, ev. či je treba pás dať dole z auta. Díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lars Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 (editace) tie pásy ma fakt hnevajú, kolko stojí nový? Editováno: 8. Únor 2008, autor: lars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiax Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 mam sice oktu, ale na tom az tak nezalezi myslim...cisto teoreticky, bolo by mozne premontovat pas zo zadneho sedadla na predne - vymenil by som vodicov za nejaky iny zo zadu? su zhodne? vie niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zenga Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Já kupoval pás k řidiči předevčírem , a 2800kč . Prodávají to asi jen u Škodovky , nikde jinde neměli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raplik Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 tie pásy ma fakt hnevajú, kolko stojí nový? Na Slovensku cca 4000SK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Já potřebuju pás zadní, je seklý, a prý ho nemaji ani ve Škoda Auto na skladě. Myslíte že je to pravda nebo mně krmí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukynoo Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 tie pásy ma fakt hnevajú, kolko stojí nový? Motor Car Dunajská Lužná (bývalý Auto Jáger) - 2943,-Sk rovnaká cena vodič aj spolujazdec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Mne po buracke ostal jeden pas totalne uvolneny a nenavija a druhy zasa totalne napnuty az na prasknutie.Treba menit komplet pasy aj s predpinacmi alebo sko to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fly Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Prosím o radu.Sehnal jsem si zadní dělené sedačky,ale na tom většim díle opěráku je samonavíjecí bezpečnostní pás.Potřebuju poradit,jak ho mám přidělat.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spojka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Prosím o radu.Sehnal jsem si zadní dělené sedačky,ale na tom většim díle opěráku je samonavíjecí bezpečnostní pás.Potřebuju poradit,jak ho mám přidělat.Díky v karosérii by mala byť diera s navarenou matkou na podlahe pod zadným operadlom. Ide tam spec. skrutka a podložka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iuj Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 Mně se zasekl pravý přední pás, nejde navinout ani rozvinout. oprava je asi nemožná a cena za nový je hnusně vysoká. Chtěl bych se zeptat odborníků jestli tam nejde dát pás i z jiných značek aut (např. Felicie, Octavie, VW, Dacia atd.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iuj Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Tak nikdo těm pásům tady nerozumí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Skusim aj ja premazat navijaci mechanizmus pasu s WD40. Chcem sa len spytat ako sa dava dole ten plast co mechanizmus zakryva . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Odtiahni tesniace gumy dverí a podpáčiť opatrne .Je to zacvaknuté na takých plieškoch a ich držiaky sa radi lámu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 tak som to dneska skusil, ale zistil som, ze spodna cast stlpika sa neda demontovat bez vrchnej, pretoze je to navrhnute tak, ze spodna cast sa vybera tahanim smerom nahor, kde zavadzia cast vrchna. skusim niekedy inokedy, ked bude teplejsie. nie ako dnes 3°C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) Tak sa mi stalo to, ze sa pas prestal navijat uplne. Pas je uz uplne vytiahnuty, volny a nechcel ist navinut spat. Akoby odisla pruzina. Nepomohlo ani silnejsie potiahnutie. Urcite sa nezasekava v stlpiku. 1. Podarilo sa niekomu opravit aj takyto pas? 2. Volal som do Skoda servisu, novy stoji 120€, co je dost. Navyse je to len na objednavku a objednavka je na zaklade VIN cisla. Z coho mi vychadza ze asi nie je uplne jedno aky pas tam pojde. Je este nejake ine riesenie ako vymena? Editováno: 25. leden 2009, autor: moldow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 (editace) Minulý týden jsem kupoval do Fabie nový originál pás pro řidiče za 2520 Kč v Pardubicích, skladem ho neměli a objednal jsem ho na základě čísla, které je uvedeno na přišitém štítku v dolní části pásu (bylo 6Y0 ... A HCP). Editováno: 27. leden 2009, autor: Dandisan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moldow Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Nema niekto z vas skusenost s montazou neoriginalnych pasov do fabie? Napr. pasy z felicie, favorita a pod. by teoreticky mohli pasovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nomin Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 prosím,neví někdo jestli jsou ty pásy stejné jak na fabii tak na octavii?? podle dostupných fotek mi přišly stejné(dokonce i na golfa).Za radu předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Únor 2009 Sdílet Vloženo 16. Únor 2009 Nema niekto z vas skusenost s montazou neoriginalnych pasov do fabie? Napr. pasy z felicie, favorita a pod. by teoreticky mohli pasovat. těžko, minimálně favorit ma jiné pásy než felicie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.