vapej Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Dnes jsem zjistil, že se my špatně navyjí bezpečnostní pás u řidiče. Vyřešil někdo tento problém jinak než výměnou? Nevíte náhodou kolik stojí nový pás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Ja to resil vymenou, jinak se to dlouhodobe resit asi ani neda. Stalo to pokud me pamet neklame neco kolem 2000. Je to jedna z mnoha standardnich zavad Fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jj...výměna je řešení...pamatuju si, že známej to má i na felicii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virgin Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No nevím jestli to je závada-pás je prostě tak trochu spotřební zboží - po čase se každýmu unaví péro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejwus Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Já mam ještě péro v poho, naštěstí... Ale ten pás už začíná zlobit, tak se chystám na koupi nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Mám ten stejnej problém, taky budu měnit za nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ja som zase zistil, ze ked som mal dlhodobo priputane v zadu autosedacky tak po uvolneni pasov sa nenavinu uplne do konca a ostanu dost volne. Tam je to péro stale napnute tak sa to musi nejako prejavit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 já mám pásy ok, ale ve služební fabce to tež blblo a to už byla ta po faceliftu a měla asi jen 6tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Je fakt, že pásy ve fábiích dost blbly, na reklamacích v MB je vždy rozebrali, něco poopravili a vrátili zpátky, že jsou v funkční. Jinak pás ve škodovce stojí cca 2600,-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 No jo, jenže ve Felicii nebyly předpínače pásů. Tam byl triviální navíječ. V Fabie se to řeší výměnou celku, tj. včetně pyropatron? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Určitě v MB nic neměnili, mechanik říkal, že to jen rozeberali a něco poopravili, tak myslím, že třeba jen přihnuli pružinu, nebo tak něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Tak bohuzel i mne se to tyka... zatim to tedy jezdi, ani nevim z jak dlouho to pero uplne uhonim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sita Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Mám to samé na Octavii, zkusím rozebrat a poladit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 taky isti problem ,kked so ju kupil / 2005/ za tri mesiace som reklamoval spolujazdcov a teraz zistujem po roku ze aj vodicov blbne , nechapem to co to ako robia, neviem ci stale nemaju komlexi v MB zo starych skodoviek ,tie sa hadzali len tak bokom sedadla a hned si ho mal vo dverach cvaknuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 a uz nenavija vobec , slakmatrfi asi , taketo detaily by mali vymienat zadarmo lebo ten pas musifungovat apon 3roky , aka je na taketo veci zaruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 (editace) Mě když se seknul pas tak mi ho v servise jenom nějak povolil či co a funguje dál. - kurňa ten pravopis je hrozna věc Editováno: 26. Listopad 2006, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 to vazne , auto je tusim v zaruke 1 rok , ja som ho uz reklamoval a vymenili my cely kus za kus aspon tak povedali , kto vie ci ho len nejako neopravili a novy si nechali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 a uz je v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 tak mě to postihlo taky, jsem tu nový ale jako registrovaný nový, četl jsem vás, a nyní budu i psát, krásku mám doma) ale pás u řidiče je v háji... mám ji ještě v záruce, ale ....))) dá se to opravit svépomoci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 ked mas auto v zaruke , tak ti ho vymenia zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starman Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 (editace) ked mas auto v zaruke , tak ti ho vymenia zdarma díky za odpověď, mám fabu už půl roku, tak snad sem už můžu psát poznatky.. budu rád když mě vezmete mezi sebe)) tak, auto je na servisní 15tis kontrolu na středu objednána..tak to při tom opraví jenže u opravy nebudu, pry je to proti předpisům bezpečnosti práce,.. nepoznám zda vyměnili kus nebo jen opravili co vše zkontrolují při této kontrole? Editováno: 8. Prosinec 2006, autor: starman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mongoose Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Taky mne blbnou pasy, jakoby slaba pružina, musím tomu pomoci, aby se navinul, už to zkoušel někdo doma na koleně opravovat?? nebo to nechat jen na servis?? V servisu to příjde na kolik? ty ceny jak tady uvádíte se liší, můžete se podělit o zkušenosti, a za kolik to opravili v servisu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vog Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Ja mam taky sam problem. Demontoval jsem pas z auta a castocne rozobral. Pas se ne naviji proto ze neco brzdi navijeci buben tam gde je odpalovani pirotecnickich naboji. Pruzina taky stratila svoji puvodni vlastnosti. Pruzinu zakriva plastowa zatka .Po otvereni zatki prużyna na 80% vyskoci a moze i poskodit oblicej. Skratil jsem delku pruziny a dal potom vsetko do hromady. Trohu to pomohlo ale pas dale ne funguje tak jak ma - proto ze ne bylo odstranene to brzdene bubnu. Otvirat prostor z pirotechnickimi nabojami mel jsem strach. Objednal jsem novy pas v servisu. Novy v Cechach stoji 2200 do 2600 Kc. Cislo dilu: 6Y0857701A HCP levy pas z mech, odpalovacem nebo: 6Y0857701B HCP z elektrickim odpalovacem Vog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Taky se mě řidičův začíná kakat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 Jste jak pitomi, fakt Jen to privolavejte, at se to stane i nam ostatnim To je tady na foru vzdycky. Jeden prijde s nejakou zavadou, dalsich 40 se prida a me se to pak posere taky Radsi budte zticha priste, jo?? Jestli se mi ten pas taky "vyhoni", tak vam vsem smazu vase ucty, za odmenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.