lokystar Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Zdravím, nevíte náhodou jestli jde nakodovat aby auto svítilo jako ve skandinavském režímu, ale při zatažení ručni brzdě vše zhaslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Nejde, buď "amerika" s předními světly a ručkou, nebo "skandinávie" se všemi světly a bez ručky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzodzo Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 + H8 LED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 To nevypadá špatně. Bohužel v mlze nepoužitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pappi Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 A čo tak niečo takéto http://www.auto-moto-shop.sk/1/index.php?idvyrb=61042&akc=detail ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Tak asi posun : kolega (díky moc POKY! ) dnes úspěšně vyzkoušel na OII FL tyhle LED-ky : SUPER svítí (opravdu hodně) a nehlásí chybu! Objednal je tu : http://www.comfortlight.cz/eshop/led-autozarovka-p21w-s-cockou-12v-s-patici-ba15s-6xcree-led-30w-cw-studena-bila NEW jsou tyto: A původní + přidané odpory, aby nehlásily chybu : OLD A výsledný rozdíl svítivosti je velký (ve skutečnosti ještě výraznější) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 vypadá to pěkně, neposeru si s tím něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 No hele = nenapadá mě co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Ahoj,při hromadné objednávce z Číny by mohla být cena kolem 250-300,-Kč/kus (lepší cena podle počtu odebraných kusů + rozpočítána doprava a poplatek za platbu). Platba předem, dodání 10-30 dní od přijetí peněz. Bude mít někdo zájem?Jedná se o žárovku 30W (6 x 5W CREE dioda) patice BA15S, svítí opravdu extrémně, nepíše chybu = oboje osobně vyzkoušeno Do konce března bych to rád objednal a do konce dubna to budeme mít...Pište přímo do SZ (soukromá zpráva).Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodasidlak Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Zdravím umí někdo z okolí Hradce Králové nakodovat mlhová světla na světla pro denní svícení (octavia 2 před facelift).Někde jsem se to tady na foru dočetl,že to jde snížit je na 60%.děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tormen Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Mám takovej dotaz. Mám mezityp, mám přední světla/mlhovky předFL ale elektriku a jednotky už z FL. Denní svícení mi svítí Xenony a zadek. Pomocí VAS jsem si dokázal vypnout svícení zadku. Takže teď svítí jen Xenony. Ale chtěl bych ještě, aby mi svítili jen mlhovky. Mám ale obavy, že mi kódování s před FL jednotek (bytu 17 zaškrtnout bit 4 a v bytu 20 zvolit svítivost v %) odpovídat nebude. Respektive, toto je už v mém LCode (původní) nastaveno. Jednotku mám 1K0 937 087.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Kodovani odpovidat nebude, ale da se to tam zmenit i VAGem. respektive VAGem to jde udelat, ale zustanou svitit obrysova svetla vpredu a vzadu. VASem to de vypnout uplne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 z okolí Hradce ne.Já to kodoval v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 http://www.corner.cz/kontakty-43/ bratránkovi něco taky programoval, zkus to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Zdravíčko pánové, zkoušel jsem si dnes nakódovat u kámoše denní svícení, podařilo se nám nastavit ameriku a i přepnout, aby nesvítily xenony ale mlhovky. Co se nám nepodařilo v hodnotě 20 nastavit třeba 60 % svitu žárovek v mlhovkách. Viz příloha. Neměl by někdo radu, jak v dlouhém kódování nastavit svítivost v % ? Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Musíš přepsat tu decimální hodnotu z 92 na třeba 60. To jsou ty % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Díky moc za radu, už to šlape :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Tvola Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 Zdravíčko. Chtěl bych se zeptat, zda se nenajde někdo, kdo umí nakódovat tu "Ameriku" s těma 60ti procenty v okolí Mladé Boleslavi. Děkuju za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Květen 2013 Sdílet Vloženo 30. Květen 2013 V Prahe umime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bntomas Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Praha, Milovice a blízké okolí není problém. Jsou následující možnosti - denní svícení, které vám nastaví i normálně v servisu na Evropu - tedy se i při vypnutých světlech rozsvítí všechna světla, při zatažení ruční brzdy svítí vše pořád, při otočení ovladače světel na "svícení" se rozsvítí ještě podsvětlení budíků a fungují dálková světla. Pak je "Amerika", tedy že svítí jen přední světla a nic víc, rozsvítí se po uvolnění ruční brzdy, zhasnou při jejím zatažení - při startování jsou tedy zhasnutá, pokud je zatažená ruční brzda. Po rozsvícení se rozsvítí zbytek. No a pak se dá nakódovat na obě varianty ještě svícení ne hlavními světly (využívané hlavně u xenonů), ale mlhovkami se sníženou svítivostí dle volby. Upozorňuji, že mlhovky nejsou světla pro denní svícení, nesmí se tedy k tomuto účelu použít. Ale jde to. Mozem sa spytat ako odkodujem tunnel light cize xenony aby nesvietili spolu s hmlovkami kedze chcem pouzivat denne svietenie v hmlovkach..Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bntomas Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Zdravim frumakov..mam otazocku mam octaviu II pred FL 2006 elegance a vsetko mam nakodovane aby mi fungovalo denne svietenie v hmlovkach ale stale to zopina aj potakavci svetlomety spolu s mlhovkami... tu je lcode: 51088E03000414003C110D000000000000197F073C vie mi niekto poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 V Prahe umime Umí někdo v Ústí nad Labem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 Jak nastavit denní svícení ale aby svítili i budíky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Ustecak občas mám cestu kolem Lovosic, do Litvinova, s případně můžeme domluvit. Koty, podle mě to nejde, nebo ne s vagem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.