dewijant Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Svítit xenony za dne je asi tak zbytečné, jako Váš komentář... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Já svítím na svých autech ve dne Xenony už asi 15 let a zbytečne to není. Asi ti vadí koupit vybojku. Jiny důvod v tom nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dewijant Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Nevadí, já totiž xenony na autě nemám, nikdy jsem to neřekl, takže nemám důvod je kupovat. Ale potkám-li někoho, komu se je nechce kupovat, určitě ho odkáži tady na tebe, jak si napsal, rád mu na ně přispěješ. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Nejde o výbojku, jde o zbytečné svícení a zvyšování spotřeby. Proto taky dnes jsou v kurzu LED denní světla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dewijant Vloženo 11. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2018 Tak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 (editace) ja treba neresim spotrebu, ale sem rad ze pri dennim setrim komplet zarovky na aute. jen skoda ze nemaj osefovany, ze pri dennim se nevypne i vnitrni osvetleni. Editováno: 12. Říjen 2018, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 V 10. 10. 2018 na 21:05, Milhausek napsal: Já svítím na svých autech ve dne Xenony už asi 15 let a zbytečne to není. Asi ti vadí koupit vybojku. Jiny důvod v tom nevidím Vysvícené čočky, vysvícené výbojky, baterie, žárovky...mě tedy napadá důvodů docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Já mám octu 2 s xenony a nepřijde mě, že by to bylo nějak vysvicene. Má to najeto 150 000km a 10 let :) xenony svítí pořád. Přes caristu jsem si nastavil denní svícení na 40%, ale připadá mě, že xenony svítí pořád na 100%. Ale zajímalo by mě, zda to nějak jde nastavit, aby xenony v denním svítily jen na 40% třeba. Ale opravdu mě nepřipadá, že by xenony byly vysvicene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Xenonovou výbojku nejde nastavit na %svítivost. Je to výbojka, ne žárovka. Nastavit Carristou se dá svítivost žárovek v mlhovkách, dá se nastavit poziční světlo blinkry, potom zadní mlhovky, aby svítili i při brzdění, tam to všude jde nastavit i % ale xenony se nedají nastavovat, ty buď svítí, nebo nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Takže nezbyde nic jiného, než svítit stále těmi xenony. Já když jsem jí nedávno koupil, tak xenony svítily do země. Přidal jsem výšku a teď osviti celou šířku silnice a dopředu svítí taky mnohem dále než čočky v f2 s Phillips 130% žárovkami. Nebo je nějaké řešení, kromě přidělání přídavných denních světel? Nechce se mě do toho rypat. :/ kolik stojí případný repas xenonu? Už jsem jel s xenony na Octavii 1 a u té to byla extrémní tragédie. Ta měla tak vysvicene xenony, že lépe svítil i favorit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Nezakládej tady off topic diskusi! Téma je snad jasně dané! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Milerski Vloženo 6. Září 2019 Sdílet Vloženo 6. Září 2019 Dnes jsme zkoušeli nakódovat denní svícení přes mlhovky na O2 2005 řídicí jednotkou 1K0 937 049 N, ale nepovedlo se. V Byte 17 jsme zaškrtli Bit 4, ale nastavení nešlo uložit do řídicí jednotky, vyhodilo to nějakou chybu (myslím nějaké číslo 31... ale nejsem si jistý). Dá se tato fce na tuhle řídicí jednotka nakódovat? A mohu požádat o postup, moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 Ahojte, mám dotaz... na OII po fl mi borec nakódoval do mlhovek přísvitndo zatáček... jenže ta žlutá žárovka ke xenonům vypadá strašně... nemáte nějaký tip, za co to vyměnit? Nejlépe led, s dobrou svítivostí a ať je to bílá studená? DěkujuSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidDH Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Ahoj, někdo z Prahy, kdo by měl chuť, mi na OII 06 nastavit denní svícení. Na BMW jsme to měl nastavené na 70% dálkových světel a nikdy jsem s tím problém neměl a natolik jsem si na to zvykl, že mi to teď chybí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemo Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Co delam spatne nakodoval sem mlhovky na deni sviceni,svitivost nastavil,ale kdyz mam skandinavii sviti mi i s obrysovyma predek zadek Amerika sviti jen mlhy bez obrysu,ale zhasina na rucku,coz prave nechci a hlavne kdyz prepnu na obrysovky tak se neroznou az spolecne ve tretipoloze se svetly tak sem stoho trocu zmateny Oct 1.9 12/2005 maxidot,xenony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 To je ale správně. Pokud máš denní svícení, nesmí ti svítit obrysovky (Skandinávie = špatně). Správná a jediná akceptovatelná varianta je nastavení Amerika a svítivost cca 60-70%. Potom to funguje tak, že nastartuješ, zapnou se jen mlhovky na sníženou svítivost které při ruční brzdě také zhasnou. Po přepnutí na obrysová nebo potkávací světla se mlhovky vypnou a zapne se standardní osvětlení auta které už nereaguje změnou na ruční brzdu. Zároveň po zapnutí mlhovek při potkávacích světlech svítí mlhovky na 100%,... jinak to nejde a ani nesmí být (když pominu fakt, že to legislativně nesmí být ani na ty mlhovky nastavené, ale takto se to toleruje). Je to tu milionkrát popsané ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Přemo Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Jo ja vim dekuji za info,ale je teda normalni to ze,kdyz mam tu ameriku stou ruckou ok vpoho chapu ale... Kdyz prepnu spinas svetel s nuly do obrysovek,rozsviti se jen palubka a mlhy porad sviti,a obrysovky nesviti,az kdyz zapnu dam druhou polohu spolecne se svetly,tak jo..toje mi divne Tema sem prave prolistoval ale bud sem nevsiml nebo sem se vtom ztratil diky za pochopeni Přema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Únor 2020 Sdílet Vloženo 11. Únor 2020 Tak to je špatně, jak se přepne přepínač do 1.polohy (obrysovky), má se palubka rozsvítit, vzadu a vpředu obrysovky rozsvítit a mlhovky vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fige Vloženo 19. Únor 2020 Sdílet Vloženo 19. Únor 2020 (editace) Denne svietenie hmlovkami: Ahoj škodováci. Mám OII 2005 pred FL a pokúšal som sa to nakodovať podľa návodu a nič. Navyše som zistil, že nemám byt 17. Poradíte čo s tým. Nemám svetelný senzor. Mám prepínač sv. 0-nesvieti nič 1- rozsvietenie svetiel - stretavačky aut. rozsvietenie 2- parkovačky 3- stretavacie Editováno: 20. Únor 2020, autor: fige Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroav Vloženo 21. Duben 2020 Sdílet Vloženo 21. Duben 2020 Ahoj mám otázku je tady někdo z Brna a okolí kdo má vcds a umí nastavit na o2 předface 2007 ? :) Denní svícení alá Amerika v mlhových světlech ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naviov Vloženo 7. Květen 2020 Sdílet Vloženo 7. Květen 2020 ahoj, na aute sviti pri vypnutych svetlech - denni jen mlhovka zapnutych svetlech - sviti oboji v pojistkach je navic vypinac pro deaktivaci denniho sviceni chtel bych ale, aby svitily jen horni hlavni svetla pri dennim sviceni, sviceni mlhovkama se nelibi bohuzel ale nemam v nabidce aktivaci pro ameriku, scandinavii apod jako tomu byva v jinych vozech. jde to tedy, ci nikoli? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artic Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 Zdravím. Není tady někdo z Havlíčkova Brodu nebo okolí kdo by uměl nakódovat Denní svícení do mlhovek na tzv. ameriku? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 24. Květen 2022 Sdílet Vloženo 24. Květen 2022 Nastavim u Humpolce, nebo dnes odpoledne Lipa - 776200941 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinbubenicek Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 (editace) Zdravím Vás, Trošku oživím téma. O2 BKD 2005, senzor deště, přísvit do zatáček a denní USA v mlhách. Do včerejšího dne funkční bez problému již několik let (cca 4-5). Problém: Jednotka správně vyhodnotí intenzitu světla a podle toho rozsvítí hlavní světlomety, ale když není šero, již nerozsvítí mlhy přičemž kontrolka světel na palubní desce svítí. Při přepnutí do polohy 0 nesvítí. Přísvit do zatáček funguje a samotné mlhovky též. Nevíte po čem jít než se ponořím do schematu? Jezdím denně Prahu a moc času není. Díky EDIT: Proběhla kontrola na VAGu a v komfortní jednotce jsou příslušné bity zaškrtnuté. Signál DRL je ovládáné z BCM přes relé na mlhovky? Je možné, že by odešlo relé přímo tam? Editováno: 29. Listopad 2023, autor: Martinbubenicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.