Feathis Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Klidně přijedu pánové na pokec. Chtělo by to nadhodit termíny. A doufám že by se nás sešlo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 tak tak kdo kdy máte čas?!:-) určitě nějaký víkend..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motofanda Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Ahoj všem tady jak tak koukám tak to tady moc nežije .... chodí sem někdo zdar Motofanda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Netrpělivě vyhlížím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 6. leden 2014 Sdílet Vloženo 6. leden 2014 Jsem tu pořád,vyhližím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motofanda Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Tak přeci jen se sem někdo mrkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 tak dáme menší sraz?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 25. leden 2014 Sdílet Vloženo 25. leden 2014 Jsem jedině pro .... PS. Mam tu jeden dotaz: Není tu někdo (nezná někdo někoho) z okolí Ústí, kdo má Fabii II před FL, ideálně HTP (není podmínkou), a byl by svolný, abych si mohl odzkoušet můj VAG kabel na autě? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 29. leden 2014 Sdílet Vloženo 29. leden 2014 Koukám moc lidí tu není.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Já tu sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 a to je asi všechno.:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.