Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

zen samy nepřijde.. doporučuju bullock. za cca 3000 dostaneš solidní zabezpečení, plus popř. tajny vypinač, ktery odpoji naftové čerpadlo, nebo odpoji napajeni spinačky, takže ani nenastartuje.

Ja mám zámek na pedály Bullock už  5 let a jsem spokojený ,jednoduchý ,kvalitní a hlavně za dobrou cenu  .Ještě to mám zkombinované s alarmem Geminy,ale tam už je to cenově o hodně dražší..

Ono to není tak jednoduchý, pronásledovat sice můžou, ale nebudou riskovat za každou cenu "taky bys to neudělal" , jde jen o kus plechu a při pořádný honičce jde často i o víc a to o život. Nejde o ty grázly, co Ti ukradnou auto, ale vem si, že by srazil třeba nějakýho chodce a to třeba dítě. Myslíte, že by to za ten kus plechu stálo? Myslím, že vůbec ne.

hm kdyby tobě někdo ukradl ten kus plechu za X set tisíc, tak bys byl nasranej....... jestli se mě to někdy stane, snad ne tak se asi odstřelím.

Pokud nejde o život,jde o hovn.. ;)

Nejlepsi zabezpeceni je dobra pojistka panove. At uz vandalismus nebo kradez.

Tak si přečti jiný můj příspěvek a zjistíš, že mi taky ukradli auto, který bylo měsíc a půl starý, najeto asi 1000km a taky jsem s tím nemohl nic dělat.

• 5 měsíců později...

Ony se teď docela kradou i Octávy u nás ve Studénce.... Před cca 2 měsíci tu za jeden večer šlohli 4 a z nich se 2 našly kousek od Pšonska... Takže kdyby mi šlohli auto, hned jedu k hranicím.... ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.