Mato Cincala Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) Chcem sa opytat, ci sa da vypnut automaticke zapinanie klimatizacie po nastartovani. Klimatizaciu mam pri jazde vypnutu, ale po nastartovani sa automaticky zapne. Da sa vypnut aj zapinanie klimatizacie pri zapnuti vnutornej cirkulacie vzduchu? Ide o automaticku klim. v Octavii II eleg. po facelifte Dakujem, Martin Editováno: 1. Duben 2012, autor: Mato Cincala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 tak si dej ECON, nebo vypreparuj prostrední tlacítka a upiluj tam kousek plastu, pak ti bude fungovat uplné vypnutí klimatizace a mam pocit ze bude vypla aji po znovu nastartovaní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mato Cincala Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 tak si dej ECON, nebo vypreparuj prostrední tlacítka a upiluj tam kousek plastu, pak ti bude fungovat uplné vypnutí klimatizace a mam pocit ze bude vypla aji po znovu nastartovaní... ECON je v starsich climatronicoch, tam zostane vypnuta. Zabudol som napisat, ze sa jedna o O2 po facelifte. Tam je len tlacitko AC a klima sa po nastartovani zapne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cinkon Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Ja mam Octavii FL 2010, a jezdim na rezim AUTO prevazne s vypnutou klimatizaci a stav klimatizace (zapnuto / vypnuto) je po nastartovani takovy jaky byl pri vypnutí motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Da sa vypnut aj zapinanie klimatizacie pri zapnuti vnutornej cirkulacie vzduchu? Nedá, je to ochrana proti zamlžení oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mato Cincala Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Ja mam Octavii FL 2010, a jezdim na rezim AUTO prevazne s vypnutou klimatizaci a stav klimatizace (zapnuto / vypnuto) je po nastartovani takovy jaky byl pri vypnutí motoru... Ani vnutorna cirkulacia sa ti nevypne ked dlhsie stojis? Mne ano a ak bola pred nou klimatizacia vypnuta, ta zostane zapnuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 Chcem sa opytat, ci sa da vypnut automaticke zapinanie klimatizacie po nastartovani. Klimatizaciu mam pri jazde vypnutu, ale po nastartovani sa automaticky zapne. Da sa vypnut aj zapinanie klimatizacie pri zapnuti vnutornej cirkulacie vzduchu? Ide o automaticku klim. v Octavii II eleg. po facelifte Dakujem, Martin V práci máme sice manuální, ale všiml jsem si, že pokud máš foukání nastavené na čelní okno, tak se vždycky automaticky zapne klima, takže to zkus dát třeba na nohy a možná to pomůže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mato Cincala Vloženo 2. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 V práci máme sice manuální, ale všiml jsem si, že pokud máš foukání nastavené na čelní okno, tak se vždycky automaticky zapne klima, takže to zkus dát třeba na nohy a možná to pomůže... Pri zapnuti odhmlievania okien sa zapne klima vzdy, to neni problem, problem je, ze to pri vypnuti motora (a par hodin statia) vypne vnutornu cirkulaciu a klimu necha zapnutu aj ked bola pred zapnutim vnut. cirkulacie vypnuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 K čemu slouží tlačítko OCON??? Nějak jsem ho ještě nepochopil, mám digy klima octavia II r.2006. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 zjednodušeně: odpojí kompresor (ušetříš 0.00nic/100km) a chladí jenom do úrovně teploty venkovního vzduchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Takže k hovnu? Kdyz pri klimosce ani nesleduju nejakej extremni uběr výkonu ani navýšení spotřeby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 mě to dělá taky, když přepnu foukání čistě na přední sklo, stejně se ta klimatizace nezapne když je venku -5 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 K čemu je ta kostička u prostred palubky hned pod prednim oknem??? TO je neco ke klime nebe hovadinka k nicemu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Cidlo slunecniho svitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Cidlo slunecniho svitu. K čemu to je dobré? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Pro automatické řízení klimatizace - když ti peče na palubku tak to fouká studený vzduch víc nahoru, když je pod mrakem tak to zase fouká víc pod nohy atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 a furt mě nikdo neodpověděl, u téhle FL manuaní klimatizace, se zapne třeba v -0,5 tak funguje nebo ne? když prostě polohu dáte na čelní sklo tak si to vždy automaticky zapne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Nezapne jen svítí kontrolka , že je připravena ! Funguje +4°C a víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Je to jak píše hanesek. Mimochodem,stačí se podívat do manuálu,kde je uvedeno,od jaké venkovní teploty je funkční klimakompresor - konkrétní citace: "Chladicí zařízení může pracovat jen tehdy, pokud je stisknuto tlačítko AC a jsou splněny následující podmínky: › nastartovaný motor; › vnější teplota nad asi +2 °C; › ovladač ventilátoru v poloze 1 až 4"... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 na návod jsem koukal, ale nějak jsem to nenašel. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 OT: To je potreba koukat do neho, ne na nej! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.