aha Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Prosím o radu. Který z těchto tempomatů mě bude fungovat v O II 1.6MPI MR2007? Nebo mezi nimi je rozdíl jen v potisku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Oba bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To není pravda....je rozdíl v zapojení PINů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aha Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To není pravda....je rozdíl v zapojení PINů... Tak který můžu použít, když je rozdílné zapojení pinů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nikdo nerika ze mezi nimi neni rozdil!! Moje odpoved je, ze budou fungovat obe packy bez problemu v MR07. (Pokud nepouzije starou packu a face jednotku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo418 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Kto poradi ktory byt zmenit v dlhom kodovani aby sa uvolnila funkcia tempomatu v motore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nezakladej zbytecne dalsi tema na tempomat. Jinak se to tyka novejsich jednotek EDC17 (TSI 118/147 KW) to dlouhe kodovani, zatim nejsou popisky pro tuto jednotku. Pokud mas kabel zkus (pro 1.8 TSI): 0203000318070160 ale neni to overene a vyzkousene!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Nemáš pravdu... 5 - svorka 31 pro spínač tempomatu, pro tlačítko tempomatu (SET), (do 11.07) - neobsazeno (od 11.07) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Sam to mam vymene a novy temp. funguje na MR07 bez problemu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 To jo, ale obráceně ne...a jak vidíš tak od listopadu není krok zpátky možný...tj. nemůžeš posadit starou páčku na novou jednotku bez úpravy...obráceně ano..jde vlastně o kostru...na staré je na 2 místech a na nové je na jedné a vlastně jde jako u staré pak 2 dráty, ale z jednoho místa. No a když posadíš novou na starou tak kostru má sice z jednoho PINu, ale to jí nevadí, ale obráceně je to problém. Jinak ať sem dá kódování té 1.8 tsi já se juknu jak to překódovat...když to najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Jo vsak jo, ale pokud bude mit MR07 pujdou mu tam obe packy (za predpokladu ze nema menenou podvolantovku za face). kodovani 1.8 TSI bez tempomatu je: 0203000318070060 Pokud myslis netech.dk tak tam je SII 1.8 TSI 0203000318070160 (Jinak u VW a AU jsou jine jednotky a trosku jine kodovani) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 (editace) Neplatí to na face, ale na všechny auta vyrobené od 11/2007. Original: 0203000318070060 Neu (GRA EIN): 0203000318070160, wird akzeptiert. http://wiki.ross-tech.com/index.php/2.0l_T.../BPJ/BPY/BWA%29 Editováno: 1. Červen 2009, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Joo, to uz je MR08, tam to nepujde jak pises... Jeden clen by to zitra mel vyzouset, tak uvidime. Edit: Jo, tak to by melo jet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 dával jsem starou páčku na konec 2008 a nešla se starou podvolantovkou to jelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotik Vloženo 6. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2009 (editace) Zdravim, chci se zeptat, ktera z techto pacek tempomatu pujde k autu z konce MR08 konkretne k podvolantovce 1K0 953 549 BF. Novejsi je predpokladam ten prvni. Diky Editováno: 6. Červenec 2009, autor: fotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Jj, ten novější by tam měl být aspoň dle MR roku. Dle jednotky nevím, ale pokud jsi ji neměnil tak určitě ten novější. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotik Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Diky. Jednotku jsem nevymenoval, je primo z fabriky. Jen jeste dotaz, je u techto novejsich modelovych roku potreba ten propojovaci kablik mezi packou a RJ, nebo uz se jen pridela packa pripadne nakoduje a hotovo? Dnes mi v servise totiz tvrdili, ze je velice dulezity jestli k tomu tempomatu budu mit i ten drat a ze se strasne spatne ta elektrika natahuje a pry je to tak na 2 hodiny prace cela montaz tempomatu. Ale to se mi zda nejake pofiderni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 OII od MR06 mají již propojovací kablík mezi RJmotoru a Rj volantové tyče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotik Vloženo 7. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Takze kabilk tam uz je a jestli to chapu spravne, jen sundaji volant, pridelaji packu a propoji s podvalantovou jednotkou(nic komplikovaneho), nasadi volant, nakoduji a hotovo. Takze ta rozmluva o tom kabliku kdyz vedeli ze to je MR08 je spis o tom, ze mi to namontuji z vlastnich dilu, ale kdyz nemaji vejvar z jejich nakupu u nich, tak si to dozenou tou jakoby delsi montazi, ktera vubec neni potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 řekl bych, že máš pravdu...... nicméně spousta servisů Škoda ti vlastní díly nevezme vůbec... a nejede přes to vlak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomik2 Vloženo 30. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2009 Dobrý den, potřeboval bych koupit ŘJ na Octavii 2 - 1K0 953549 BK nebo CC Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pištáčik Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 Jedna otázočka: stretol sa niekto s tým, že tempomat v MR 2005 nedodržiava presne navolenú rýchlosť a pri jazde z kopca si kľudne 5-10 km/h pridá? Na rovinke sa potom vráti na pôvodne zvolenú rýchlosť. Inak funguje +- spoľahlivo, zatiaľ sa mi len raz stalo, že nechcel spolupracovať. Neviem či to mám riešiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 31. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2009 protože neumí brzdit jinak než motorem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Zdravim, mam OII 07/2005, RJ mam vhodnou pro tempomat, ale zajimal by me ten dratek ... myslite ze se bude muset natahovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Zdravim, mam OII 07/2005, RJ mam vhodnou pro tempomat, ale zajimal by me ten dratek ... myslite ze se bude muset natahovat? Čau nevíte někdo objednací čísla pinů na propojovací drát k tempomatu na OII Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.