Dodo-Kolín Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 Taky to tak dělám. Jen funkce: CANCEL A zatím OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zombi Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Ahoj prosím tě co vše jsi dodělával u toho tempomatu aby fungoval ????.......... jen jsi ho tam dal a povolil v jednotce a nebo ještě neco více???? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zombi Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Ahoj prosím tě co vše jsi dělal aby ten tempomat fungoval??? jen jsi ho tam dal a povolil v jednotce nebo ještě neco více,?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza72 Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Muze sem prosim nekdo napsat, jak se aktivuje tempomat u Octavie II facelift? Je to v dlouhem kodovani motoru, ale nevim ktery bit se meni a taky, jestli se prekodovava podvolantovka...(jako u predfaceliftu).. Diky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martasho Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 mam taky stejny problem potrebuju prekodovat ridici jednotku pres dlouhe kodovani 00110012040400080000, ale nevim co mam zmenit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 00110012040400090000 tady to máš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feggy Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdravim Vás všechny.Mám octavii 1,9TDI r.v.2006 a chtěl bych do ní dát tempomat.Nevíte o někom přímo v praze,kdo by mi ten tempomat tam dodělal(materiál+montáž) a za kolik?Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feggy Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdravim Vás všechny.Mám octavii 1,9TDI r.v.2006 a chtěl bych do ní dát tempomat.Nevíte o někom přímo v praze,kdo by mi ten tempomat tam dodělal(materiál+montáž) a za kolik?Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Sice sem úplně OT ale když vidím tvé počínání tak mi to nedá. Na místě moda bych si tě podal. Spamuješ tu jak smyslu zbavený. Narvat do několika vláken stejný post je opravdu velmi rozumné a je vidět že tu věc mezi ušima máš zřejmě na správne místě, jen ji ještě správně používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumeragi Subaru Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 V praze primo nevim ale u Bolky je Honza(honza72) je to kousek a je to za par chvilek.. zkus se domluvit primo s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2010 Zdravim Vás všechny.Mám octavii 1,9TDI r.v.2006 a chtěl bych do ní dát tempomat.Nevíte o někom přímo v praze,kdo by mi ten tempomat tam dodělal(materiál+montáž) a za kolik?Díky moc napiš Rolbař(ovi) nebo Honza72, jeden je z Prahy a druhej z Neratovic a oba jsou machři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesardno Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 Zdravím vás, koupil sem tempomat na OII...ale bohužel ten novějšího typu...č. je 1K0 953 513 G a chtěl jsem se zeptat jestli tato páčka bude komunikovat s OII rv. 2004 a rv. 2006? Na obou je PP...takže jednotka jako taková by měla podporovat funkci tempomatu. To že u toho auta rv. 2004 musím dopojit ten drát vím. Jde mi jen o to,že je to páčka na facelift...tak jestli bude komunikovat i s předfaceliftem. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fojtan Vloženo 6. Duben 2011 Sdílet Vloženo 6. Duben 2011 (editace) celych 14 stran jsem necetl, proto omluvte, pokud dubluji dotaz. zajimalo by me, kolik stoji domontovani tempomatu do Octavie I. (2002, 1.8T) mimo autorizovany servis. Kolik stoji packa, kolik stoji prace, a kolik pripadne dilci ridici jednotka, pokud by bylo treba ji menit. dekuji EDIT: koukam, ze tohle je tema o OII... omouvam se. Editováno: 6. Duben 2011, autor: fojtan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risoslimak Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Ahojte ... Mam rovaky problem dnes mi zacal blbnut tempomat raz ide zapnut a potom zasa nie tak sa chcem spytat ci pomoze vymenit packu a ak ano ci niekto nema nahodou na predaj ...Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesardno Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 Nejlepší by bylo kdyby se to první hodilo na diagnostiku...pokud by to psalo chybu páčky...a v bloku naměřených hodnot by nebyla funční jedna z funkcí....tak s největší pravděpodobností páčka,ale muže to dělat i špatný kontakt mezi řj motoru a řj podvolantovky...a nebo špatná řj podvolantovky.... každopádně...kdyby si chtěl...mužu ti to zdiagnostikovat a popřípadě opravit...ale asi se do čr kvuli tomu nepovláčíš...... pak ti mužu ještě nabídnout páčku... za 1200,- Ahojte ... Mam rovaky problem dnes mi zacal blbnut tempomat raz ide zapnut a potom zasa nie tak sa chcem spytat ci pomoze vymenit packu a ak ano ci niekto nema nahodou na predaj ...Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesardno Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 kdyby mě někdo zájem...tak namontuju tempomat na OI,OII,atd.... cena : podle motorizace a typu auta.....cca 1800,- i s materiálem pohybuji se Olomouc a okolí...popřípadě i Ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risoslimak Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 dakujem za rady...este som skusil vystriekat spinac contoxom a fungoval super ale uvidim zasa zajtra lebo pisali ze to na dlho nepomaha :-(ale asi to bude v tom pripade packa ...este sa chcem spytat keby som ju chcel aj menit kolko casu priblizne na to potrebujem a ci je to velmi narocne a zdlhave ...Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesardno Vloženo 28. Duben 2011 Sdílet Vloženo 28. Duben 2011 dakujem za rady...este som skusil vystriekat spinac contoxom a fungoval super ale uvidim zasa zajtra lebo pisali ze to na dlho nepomaha :-(ale asi to bude v tom pripade packa ...este sa chcem spytat keby som ju chcel aj menit kolko casu priblizne na to potrebujem a ci je to velmi narocne a zdlhave ...Dakujem to vážně na dlouho není.....to vystříkání;-)... a není to ani náročné ani zdlouhavé...pokud máš potřebné nářadí a víš jak demontovat volant,a podvolantovku;-)....a pár plastu;-)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Duben 2011 Sdílet Vloženo 29. Duben 2011 cca 10 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Existuje nějaká možnost upravit tempomat, aby šly nastavit paměti pro dvě rychlosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarisek Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 Dík za briskní odpověď. Šáde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasz. Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Čaute, měl jsem octávku 1, tu jsem prodal, neměl jsem tam tempomat, domontoval jsem jej a fungoval. Nyní uvažuji o koupi nové octávky 1.2Tsi ve výbavě prima. Tato výbava nemá PC, tempomat. Podle Stránek oficiální škoda web za PC chcou 3500kč a tempomat 11 100kč. Nechám-li si domontovat do výbavy prima PC za 3500kč dostávám do vozidla zároveň i řj pro tempomat ? Dostávam tím možnost si tempomat sám po té domontovat za cenu materiálu abych nemusel platit 11 100 ? Je tomu tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rx6 Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 Ahoj, pokud si páčku tempomatu namotuji sám, myslíte si, že ji sám přes KTSku "oživím" ?? Jde mi o to, jak je toto náročný úkol. :-) díky za odpověď bez smíchu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior20 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Dobrý den Měl by někdo popis jak nakodovat tempomat do O2 FC 2011 1.6 CR ? Děkuji J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.