Milhausek Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 dlouhým kodováním v jednotce motoru a podvolanotvé jednotce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior20 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Jj to je mi jasny diag. mam ,ale nejde to .Mám na mysli konkrétně co změnit nebo postup. Ani nová verze kalkulátoru 3.0 od Svobodu to neumí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior20 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Dnes jsem to zkoušel na VAS V18 Marken 44 kodování proběhlo v pořádku a stejně tempomat nefunguje .Má někdo seznam v textu jak sestavit kodování pro motor . jednotku TDI CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Pánové, mám prosbu. Není někdo z Prahy a okolí, kdo by mi zajistil a namontoval tempomat do Roomíka ??? Já si na to netroufnu, nerad bych to doje_al. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 (editace) Kontaktuj rolbaře Editováno: 31. Květen 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ufon Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Dobrý, chtěl bych se zeptat montuje někdo tempomat na Jižní Moravě za rozumnou cenu? Hodonínsko a poblíž? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacerrr Vloženo 3. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2011 Zdravím. Pokud by někdo potřeboval piny 000 979 132 a 000 979 009 na vytvoření kablíku. Mám tady od každého kus co mi zbyly po montáži. (Kupoval jsem originál Škoda auto) Pokud budete někdo potřebovat tak přez SZ. Kacerrr. By kacerrr at 2011-07-03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewzenek Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Koupil jsem si páčku na svůjí Octavii 1.6 TDI Ambiente 2010 a při montáži jsem zjistil že u tohoto modelu není podvoilantová jednotka a páčka tempomatu není výměná. Je možné i u tohoto modelu namontovat tempomat? Maxidot auto má. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 (editace) Podle čeho jsi tu páčku kupoval? U těhle novejch se mění obě páčky naráz páč jsou v jednom kuse pokud vím ale na to ses měl optat než něco koupíš. Poptej se odborníků pod nickem např. Rolbar, Vasa, Cosby, Milhausek. Editováno: 13. Červenec 2011, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewzenek Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Podle čeho jsi tu páčku kupoval? U těhle novejch se mění obě páčky naráz páč jsou v jednom kuse pokud vím ale na to ses měl optat než něco koupíš. Poptej se odborníků pod nickem např. Rolbar, Vasa, Cosby, Milhausek. Nečekal jsem v tom problém a dosti mě překvapilo co je pod volantem. Koupil jsem tempomat + jednotku a mám na autě úplně jiný kroužek na volant a i ze spínací skříňky jde jinej štekr, i když stejnej počet drátů. Jde mi oto jestli se na montáž vyprdnout nebo co ještě dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 pokud máš pal.pc tak ti stačí jenom páčky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubosPubos Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Ahoj, jestli zde tato otázka zazněla, tak se omlouvám... nechal jsem si udělat tempomat (OII r.v. 2005) páčka mě vyšla na 900,-, za montáž i nakodování si kamarád řekl 200,- (nebylo nutno protahovat kabel - byl tam z výroby). Zajímalo by mě ale jak se to s kontrolkou. Kontrolka je tam vidět, ale nesvítí. Dá se ještě nějak aktivovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 nie,jedine výmenou budíkov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2011 Ono stačí místo omluvy použít napřed funkci “Hledat“ a vyleze ti několik témat kde je to popsáno a několil jich je kvůli tomu že lidi tak jednoduchou věc nepoužívají a dodnes nevím proč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawell Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 Zdravím Vás pánové, potřeboval bych namontovat tempomat do O2 FL 1,6 TDI. Má s tím někdo zkušenost? Něco málo jsem se dočetl, že se snad páčky dělají už v kuse pravá a levá. Nevím teda, co mám koupit. Diagnostiku na nové vozy nemám a tak se chci zeptat, jestli by mi to někdo zapojil v okolí Ostravy? Díky předem za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Září 2011 Sdílet Vloženo 22. Září 2011 uživatel Vaša - Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawell Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Ahoj pánové, nedalo mi to a rozdělal jsem plasty, abych nakouknul, jak vypadá levá páčka bez tempomatu na O2 FL r.v. 08/2011 1.6 TDI. Je opravdu v kuse se stěračovou páčkou! Někde na netu jsem pro to našel název "soupáčí". Obrázky přikládám. Zajimalo by mě, co všechno se pro montáž tempomatu musí vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawell Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Montoval už někdo tento tempomat? - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xBedrich Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Ahoj, řešim tempomat, mám OII 2006/5 1.6MPI s pal.PC - otázka: ten kablík je 100% ve všech OII od 2006? Někde jsem slyšel, že je dávali jen do všech nafťáků a na benzínech šetřili... Má někdo fotku podvolantovky se zapojenym konektorem a již s přidaným "kablíkem"? Dal jsem páčku, aktivoval tempomat a nefachá to. ten kablík jsem vůbec neřešil... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2011 Na podvolantovce je to myslím pin 13 v tom velkém konektoru a vodič je černobílý. Tempomat se musí zapnout v motorové jednotce a nakódovat v podvolantovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2011 Montoval už někdo tento tempomat? - pár jsem namontoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordBecks Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 kdyby mě někdo zájem...tak namontuju tempomat na OI,OII,atd.... cena : podle motorizace a typu auta.....cca 1800,- i s materiálem pohybuji se Olomouc a okolí...popřípadě i Ostrava Tak díky kesardnovi mám namontován tepmomat vše proběhlo v naprostém pořádku mohu doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchar Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Na konci roku 2010, jsem si koupil octavii prima family 1.9 TDI. V té době nešlo objednat palubní počítáč. Snažil jsem se tu najít návod na dodělání, ale všechny jsou jen na starší modely do 22. měsíce roku 2010, nikde jsem nenašel podrobnější informace k modeli 2011. Někde jsem se dočet, že od toho 22. měsíce, již není tempomat v podvolantové jednotce, ale že je spojený s koužkem řízení. Co to zanemná? Že jednotka číslo 16 již v autě neexistuje. Snažil jsem se jí pomocí čtečky vag 805 načíst a nešlo s ní komunikovat, jako by tam opravdu nebyla, s ostatními jela (motor, airbar, abs...). Proto se tady odborníků ptám, jak poznám, aniž bych sundával volat, jaky kroužek tam mám ( dá se to zjistit přes Vag, nebo jestli tam ta jednotka 16 je a jen moje stará čtečka s ní neumí), jestli stačí koupit jen tyto spojené páčky http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=349 Prostě mě zajímá jestli musím zhánět i ten kroužek a jak zjistím který tam teď je. Podle mě, tam bude nějaký ořeraný kroužek, který neumí ani pal. púočítač, ani tempomat. Také se chci zeptat, jak to pak nakódovat, když tam ta jednotka 16 není, jestli se kouduje jen motorová jednotka ??? Auto už mám přes rok, ještě jsem s ním naštěstí nebyl v servise, jinak bych se jich tam zeptal, co by to znamenalo dodělat Díky předem za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 podvolantová jednotka tam samozřejmě je vagcom 805 už na tyhle auta není a osobně bych s tím klonem ani nic nenastavoval zatím co jsem dodělával tak všechny podporovali tempomat i PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchar Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Děkuji za částečnou odpověď. Jakou čtečkou to teda půjde načíst a nakódovat . Můžete mi upřesnit ten postup až si jí pořídím. (Mám už sice dvě první na starý com, pak tu 805 na usb asi 2 roky stará). Nekde jsem přečetl informaci o dlouhém kodování, ale protože to budu dělat poprvé, tak by se vice informací šiklo. Na stránkách http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=3T0035623&searchcat=0000000108&ref=%3fc%3d0000000108 je informace, že tam je kabelový svazek, to je třeba dotahnout nějaká drát do řídící jednotky? Nemáte někdo ten návod od těch páček, aby v tom bylo jasněji, jak se to dělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.