Milhausek Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 tam se žádné vodiče ani netahají, je to výměna kus za kus + nakodování! nikdo to nepozná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 no to už není zdaleka pravda, pokud to budou chtít zjistit tak to zjistí, protokol má každy auto a je jasně dané, jaky auto má jakou výbavu... to samé ODIS, už taky blby není.... ale řešit to asi nebudou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Ahoj všichni, je tady prosím někdo(Jičín, Semily,+ blízké okolí), kdo by mně provedl instalaci tempomatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 na MR05 nebo už 06? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) na MR05 nebo už 06? Nevím. Z čeho se to dá vyčíst? Z VIN? Řídící jednotka sloupku řízení je 1K0953549F. Půjde to vůbec? A co multifunkční volant do budoucna s touto jednotkou můžu počítat? Editováno: 15. Říjen 2013, autor: PetrL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 (editace) desáté číslo od začátku je modelový rok F podporuje tempomat Editováno: 17. Říjen 2013, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 A nevíš, jestli podporuje také multifunkční volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions podle tabulky ne, jen PP a tempomat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Steering_Wheel_Control_Module_Versions podle tabulky ne, jen PP a tempomat Jakou podvolantovku mohu použít k multifunkčnímu volantu z uvedených v odkazu. Vím, že to musí být varianta Highline, ale není mi tam jasný to další - software level, type1 nebo type2, LIN version mohu požít 1.3 nebo 2.0? Mohu pro OII MR2007 použít AQ, BD, BK nebo i CH? Jaký je mezi nimy rozdíl? Prosím někoho, kdo už připojoval MF volnat, napište mně poslední písmena podvolantovky, abych ji mohl použít pro MF volant, tempomat i PP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabaton Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 (editace) Dovolím si souhlasit s pisatelem předemnou..... Rychlé objednání, dnes namontován tempomat společně s PP, dokonce jsem byl i proškolen jak správně s tempomatem zacházet, jelikož jsem vozidlo s tempomatem nikdy nevlastnil. Vše názorně ukázáno při jízdě. Pokud někdo přemýšlí, kde si nechat tempomat dodělat, doporučuji všemi dvaceti uživatele Vaša. Editováno: 13. Listopad 2013, autor: Sabaton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 22. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2013 Také jsem montoval temponat a spokojenost.Poradil mi ferda25 a jemu patří také velké dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocina Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Dobrý den, prosím o pomoc. Máme octavii II classic model roku 2007 a chtěl jsem tempomat s palubním PC. Koupil jsem jednotku CH, páčky a namontoval do auta. Pak jsem byl u jednoho mechanika u Prahy, který výměnou jednotky rozchodil tempomat, ale palubní počítač pořád nic. Teď tam mám : 17 - přístrojovou desku 1Z0 920 802 B s kodováním 0003101 (viz foto) 16 - Elektroniku volantu 1K0 953 549 AP s kodováním 0000042 levou tempomatovou páčku 1K0 953513 A pravou páčku stěračů s přepínáním PC bez čísla Původní podvolantová jednotka Elektroniku volantu 1K0 953 549 BB a pak mám ještě Elektroniku volantu 1K0 953 549 CH (hlasila nějakou chybu jednotka při zapnutí tempomatu na páčce), se kterou to nerozchodil. Kabel již má VAG 11.11 CZ. tempomat jede i na budíkách se rozvicuje kontrolka tempomatu, ale na displey je pořád to samé viz foto. Dá se s tím něco udělat, aby se ukazovali hodnoty z palubního počítače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 musíš vyměnit budíky! bud ty samé s palubním pc nebo rovnou maxidot.. tyto budíky neumí palubní pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocina Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 můžete mi prosím říct, jak je to náročná záležitost co se týče času financí a montáže? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Montáž cca 20min, pak nějaký kódování a za cca 45min sem odjížděl. Cena bude podle toho kdo ti to bude dělat a jaký budíky. Já si nechal dát rovnou MaxiDot ( fungl nový budíky), pravou páčku + práce a vyšlo mě to na 5900kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 K dotazu Kocina: Tempomat se mi podařilo namontovat, mám stejnou přístrojovou desku s "PoloDotem" jako Kocina, ale mně se kontrolku tempomatu rozsvítit nepodařilo, jemu ano. PP mi funguje. Co udělat, aby svítila ta kontrolka tempomatu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Vyměnit budíky za MR 07 a výš. Stačí napsat do hledání "kontrolka tempomatu" a můžeš studovat ve výživném vlákně Kontrolka tempomatu u OII bez FL Editováno: 17. leden 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) JJ, fakt výživný téma. Docela jsem se při tom zasmál, jak se hned na začátku píše, že to jde až od MR2007 a pořád se tam někdo ptá že mu nesvítí u MR2006. Ale mám ještě jeden dotaz. Mám dodělávaný tempomat a když ho chci použít, tak ho musím držet delší dobu než se "chytí". Když jen krátce ťuknu na tlačítko, tak to nejde. A když ho zas držím déle, tak auto začne akcelerovat. U auta mé dcery funguje opravdu jen na ťuknutí, kontrolka se rozsvítí(má MR2007) a tempomat drží. Nedá se někde nastavit citlivost nebo tak něco? A také se mně už stalo, že někdy ten tempomat prostě nenahodím, ať dělám co dělám. Když jsem to doma napojil na počítač, tak hodnoty když mačkám tlačítko na levé páčce se mění(opravdu s malým zpožděním - viz dotaz výše), hodnoty brzdy i spojky se také mění. Co by to mohlo dělat. Zdá se mi, že když párkrát prošlápnu brzdu, tak pak tempomat začne fungovat. Pak to ale zase vypadá, když před někým jedu, že ho vybržďuju. Odkud jde signál brzdy k tempomatu? Ze spínače brzdových světel? Nebo dokud ten signál dostává? Tam by možná mohla být závada. Editováno: 19. leden 2014, autor: PetrL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 x-krát zde zminovaný problém!!!!! páčka!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) Vím, četl jsem, ale to se mi nezdá. Je nová, originál. Spíš ten signál od brzd. Nevíš o tom něco? Editováno: 19. leden 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 1. Únor 2014 Sdílet Vloženo 1. Únor 2014 Podle popisu co jsi psal: když ho chci použít, tak ho musím držet delší dobu než se "chytí". Když jen krátce ťuknu na tlačítko, tak to nejde. A když ho zas držím déle, tak auto začne akcelerovat jsi nečetl návod nastavení rychlosti se provádí spodním tlačítkem SET (-) , horní tlačítko RES (+) je k vyvolání nastavené rychlosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) To Vaša: Aha, máš pravdu, fakt to dělám blbě. Dík moc. Teď jsem četl návod znovu a je to jak píšeš. Tak to vyzkouším. Aktualizace 8.2.2014: Tak jsem to vyzkoušel a opravdu tempomat rychle reaguje na spodní tlačítko SET(-). Pouze na ťuknutí. Přesto, jak píšu v příspěvku výše, u auta mé dcery funguje opravdu jen na ťuknutí(RES+), kontrolka se rozsvítí(má MR2007), aktuální rychlost se zaznamená a tempomat drží. U mě také(RES+) funguje, ale se zpožděním. Proč? Editováno: 8. Únor 2014, autor: PetrL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 (editace) co má dcera za auto ? pokud má zapamatovanou rychlost pak stačí jen tuknout a rožne kontrolu a dotzáhne na poslůední rychlost Editováno: 5. Únor 2014, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Petrl ma pravdu Vašo, ja to taky tak dělám a funguje mi to, tempomat jsi mi dělal a i když přepnu přepínač na vrchní straně do "OFF" a zpět do "ON" a znova jen "ťuknu" na horní tlačítko, hned se rychlost uloží a funguje otec má zase druhou variantu, musí nastavovat přes spodní tlačítko, nebo jak píše PetrL přes horní tlačítko na cca 2 vteřiny či kolik to tam je ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrL Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 (editace) Buď je to verzí té páčky a nebo podvolantové jednotky. Já tam mám 1K0 953 549 F a dcera 1K0 953 549 AQ. Já mám tempomat dodělávaný(páčka origo, ne PL ani Čína), dcera už ho měla. Funguje ji i kontrolka(má polodot). Editováno: 6. Únor 2014, autor: PetrL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.