kissj Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 (editace) Dnes som menil aj ja palivový filter Fabia 1,4 MPI 50 Kw, 130 000 km. Filter je s vymenitelním regulátorom tlaku. S použitím kliešte rýchlospojky lahko a rýchlo sa dali odpojit. Celá výmena trvala cca 20 min. http:// Editováno: 26. Květen 2011, autor: kissj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Sano Sevcik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Ahojte, chcem vymenit palivovy filter ale potreboval by som radu ako nato mam fabiu 1.4 MPI 50 KW kamarat mi povedal ze aj tento filter bude ok??? http://www.lacneautodiely.sk/fabia/filter-palivovy-fabia-2-vyv-starline-4762/ + ako postupovat? Dalej idem menit aj brzdovu kvapalinu ale to radsej dam do servisu aby mi vycucli komplet celu, bude stacit 1l brzdovej DOT4??? Prevodovy olej taktiez, i ked servisaci ma od toho odhovaruju ze je to zbytocne? neviem preco ked vela znamych ma len a len dobre skusenosti, viem naprd sa meni..... Uz som zufaly z hluku od prednych kolies, kupil som aj nove gumy kolesa hucia len pri vyssich rychlostia neviete mi poradit. DIk za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) tak za prve .... co se tyce filtru,.... nejaky STARLINE urcite nebrat,.... kup ORIGINAL ! na filtru paliva nesetri,.... budes setrit a vyserou se ti vstriky a ostatni a budes calovat o mnoho vic, nic mene tento filtr tam ani dat nemuzes,... protoze by si mel koupit trivyvodovy spolecne s regulatorem a taky nejakym tlakem ( 3 - 4 Bar ) jinak tema na filt tady uz davno je,... staci hledat za druhe: brzdovky 1L ti stacit urcite nebude ..... je lepsi mit vic nez min, takze za me aspon 2 L to by melo stacit s prehledem za treti: prevodovy olej se urcite nemeni, vyrobce udava ze to je celozivotni napln automobilu, nicmene,... pokud mas moznost a chces ho vymenit jen tak pro ,, sichr´´ schuti do toho ja ho menit taky budu zase upozornuju,.... jenom kvalitni olej, spis origo za ctvrty: huceni ve vetsich rychlostech, budou urcite predni loziska kol spolecne s nabojema zase bych doporucoval koupit v lepsi kvalite zadny STARLINE bud origo, ale to je zbytecny a moc drahy ale volil bych treba SKF a podobnou kvalitku mas jistotu ze to neco vydrzi a nebudes to muset za pul roku poslouchat znova tod asi vse k tvym dotazum uvidis co ti napisou ostatni mej se Editováno: 6. Duben 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 chcem vymenit palivovy filter ale potreboval by som radu ako nato mam fabiu 1.4 MPI 50 KW kamarat mi povedal ze aj tento filter bude ok??? http://www.lacneauto...-starline-4762/ + ako postupovat? Jsou 2 možnosti - s regulátorem tlaku paliva a bez. Tak se napřed podívej, jaké provedení máš na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter Sano Sevcik Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Dakujem za odpoved Zadne loziska som uz menil daval som FAG zatial bez problemov, urcite tam chcem dat kvalitne veci ale kamarat tvrdil ze ten palivak bude ok hned mi to neslo do hlavy lebo prec kupoval za 16 eur, budem si ho vediet vymenit Sam???? S tym prevodovym olejom mas pravdu aj v servise mi tvrdili ze nie, naco ale ja pre pokoj duse vymenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 1. Filter len ORIGINAL alebo znacku,BOSCH, MANN, 2. Brzdova kvapalina staci 0,5Litra. DOT 4 znacka: Castrol,Textar Neviem kde chcete liat 2L BRZDOVEJ KVAPALINY!! 3. Olej v prevodovke VYMENIT !!! 4. Zle loziska -vymenit za FAG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mili11 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 ja menil filt o vikendu.. koupil jsem origo a tlakem 3 bar.. auto bylo pred vymenou na volnobeh takove houpave.. ale po vymene pohodicka.. vymena byla poprve za 5 let :-D (300t km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Pavel Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 koupil jsem 4bar, tak sem zvědavej jaký to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Asi by si tam mal dat filter s tlakom 3bar,teda podla toho aky tam je povodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 presne tak,treba tam dať filter aký tam patrí a nie špekulovať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 lukasovi sem doporucil filtr tento se 4 bary,... jelikoz ho mam kupodivu taky a vsechno slape uz vic jak rok takze to bude bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michall172 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 ale ak tam ma filter 3bar a da tam 4bar,tam mu bude auto blbnut a bude mat asi aj vacsiu spotrebu,je blbost menit filter ktory ma 3bar za 4 bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 tak to nevim,.... ale abych pravdu rek tak sem nevedel co sem tam mel za tlak minule a koupil sem fitr a bylo to,... a bezproblemu,.... ze bych mel nejakou vetsi spotrebu to vubec podle palubaku vse v normalu a i normalne vse v normalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 (editace) Chtěl bych se zeptat,jakým způsobem se sundavají z filtru ty hadičky?Jaky je to zpusob uchycení. Díky za radu. Editováno: 21. Duben 2012, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Sundavaj se špatně a rády praskají, existují nato kleště. V principu musíš na koncovce stlačit plastovou objímku a hadičku stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 tak tak takovej obdelnicek strlacit a rvat to,... ja sem si pomohl tim ze jsem si to roschodil WDckem poradne prostriknout a pak otrit, trochu sroubovaku a slo to je to naprd ale jde to,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Díky za info.Snad mi to nerupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 snad ne,.... vem si tam kdyztak nejaky svetlo .... ale bacha !!!!!!!!!!! az to povolis a jak to bude natlakovany tak ti z toho bude strikat benzin,... me to vyletelo a hlava se mi koupala v benzinu a nehorazne to palilo, takze hnedka sem utikal pod vodu ......... tak na to bacha !!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Na to jsem se chtel zrovna zeptat,jestli potece benzin.Kdyz tak to obalim do hadru.Díky za cenny rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 hadr bude v cajku benzin nepotece,....... benzin ti primo bude strikat tak bacha na neco zhavyho a atd,..... mozna by bylo lepsi i kdyby vejfuk byl studenej a atd a hlavne dobre odvetrana mistnost ci prostor na to fakt bacha neni to prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 Tak jsem dneska chtěl koupit ve značkovém servise filtr a řekly mi tam,že palivový filtr se tady u toho typu motoru nemění.Abych zbytečně nevyhazoval peníze.Tak jsem s toho zmatenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 -jedno je pravda,že v servisnom manuále nie je výmena pal.filtra predpísaná žiadnymi kilometrami.... -zároveň,ale nechápem vôbec obchodného ducha daného predajcu...veď nemu môže byť jedno či sa má,alebo nemá meniť..jednoducho jeho záujmom má byť,aby predal čo najviac ND... -vítezslav2:ak si ho chceš vymeniť,jednoducho ho nepočúvaj a kúp si ho..a keď nechce,tak kúp inde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 (editace) Tohle jsem už slyšel také, asi jako olej v převodovce a další bezúdržbové doživotní díly. Když jsem ho pak otevřel, tak z něj vypadlo něco, co jsem nevídal ani jako dítě při pumpování žumpy na pole. Měnil jsem v 60k km. Editováno: 14. Květen 2012, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenal Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 ja som mal pri 80 000 km problem s palivovym filtrom na MPI motore (moje predosle auto)... postupne zacalo byt hlasnejsie a hlasnejsie palivove cerpadlo (piskalo), nestihalo dotlacat palivo na pozadovany tlak... pozor, hrozi tam, ze palivove cerpadlo bude mat natolko velky odber prudu, ze prehoria jeho napajcie kable, moze to viest aj k poziaru...., ja menim palivovy filter cca po 50 000 km... akurat sa na to chystam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mili11 Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 chlapy.. tak jak to je stim filtrem.. ja tam dal 3bar. nepamatuju si presne to cislo origo dilu.. ale koncilo to myslim 512B .. nevim jestli sem tam nemel dat treba 4 bar.. poradi nekdo.. 1.4 mpi 50kw r.v 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.