Přejít na obsah

SRAZ VRANOV III 18 - 20 května 2012

žralok

Doporučené příspěvky

Víťo, je vidět, že máš dobrou náladu, ale mám dojem, že reservace toho parkingu by byla dražší, než tržba za nás všechny! Ale jak jsem psal, my jsme kluci šikovní a zvládneme to!

Já bohužel přenosnej gril nemám - taky bych musel vybourat ten velkej na zhradě (jako Martin), ale snad někdo něco mít bude? :kol-27: Dobrej byl ten co měl Láďa (Peny), ale Ládík ho asi ani s sebou brát nebude. Pokud si matně vzpomínám, dráty by snad mohl mít Jára (Ace Ventura), ale ten tady nějak dlouho nebyl, tak si to snad ještě přečte a vezme je také. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak synci jsem tu novacek, ale jak psal viky tak odnas z dediny Bravantic vyleti v patek cela trojka supu.

Hoj Radku tak jedete nakonec všeci tři jo?I synek dostal volno nebo jak?Dej mi vědět jak byste byli volí,protože já bych chtěl vyjet tak kolem jedné pokud by to šlo

Odkaz ke komentáři

No kamaráde tím jsem se nikdy nezabýval.Ale koukal jsem teď na provozní řád celého areálu a mají tu psáno,že psi a jiná zvířata mají zákaz.Já jim zkusím ještě napsat a poptat se jestli to platí i mimo sezónu.

Dej mi pak vědět tak do středy jestli se ti taky povedlo to volno a nebo aspoň jestli nekončíš v práci dřív abysme se podle toho zařídili.Ale ten výjezd kolem té jedné hodiny by byl ideální si myslím.Jo a jestli teda můžeš tak zkus půjčit od toho kamaráda ten malý gril jestli to půjde

Jinak info pro všechny, kteří ještě na sraze nebyli: při nástupu se platí vrátná záloha 500kč(z důvodu případného poškození zařízení)

Odkaz ke komentáři

RÁD BYCH POŽÁDAL NAŠEHO SLOVUTNÉHO MODERÁTORA, ZDA BY MOHL AKTUALIZOVAT A DÁT NA OČI SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH NA SRAZ O NASTÁVAJÍCÍ VÍKEND!? DĚKUJI! :kol-29:

Jinak by nebylo od věci, kdyby jste sem hoši dali, kdo co bere na grillování (myslím pochopitelně grill) a opékání, aby jsme se pak nepřetahovali o dráty a měli případně na čem učmudit masíko!? :kol-99:

A co Anetko Ty? Bude sladké, aby se ta Martinova "slivka" dala dobře koštnout? Bando, už se mi sbíhají sliny a těším se! Jinak má "Hexe" se bude snažit s tím počasím, prý v sobotu už bude docela O.K., tak doufejme, že jí to vyjde!? :kol-131::gunners3:

Odkaz ke komentáři

Seznam přihlášených na sraz:

Vick + rodinka

Lanny + 1 (so+ne)

KubinoS + 1 (?)

Martin35 + celá rodinka (asi jen so+ne)

ace ventura + 1 (so+ne)

passport5 (so+ne)

Peny (so)

Laam (so+ne)

Torreto (so)

jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) :D

nemo.x (so+ne)

Moravecmilan21 (so - pokud mu do toho nic nepřijde)

cuzik (pa+so+ne)

Riba (so)

Jestli jsem napsal něco špatně tak mě opravte.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...