Květen 15, 201213 r Riba jede opět jen na sobotu? Jinak Cuzik jede s chotí a s ním přijedou ještě dva superby
Květen 15, 201213 r Autor Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá+so+ne) Lanny + 1 (so+ne) KubinoS + 1 (?) Martin35 + celá rodinka (asi jen so+ne) ace ventura + 1 (so+ne) passport5 (pá+so+ne) Peny (so) Laam (so+ne) Torreto (so) jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) nemo.x (so+ne) Moravecmilan21 (so - pokud mu do toho nic nepřijde) cuzik + 1 (pá+so+ne) Noname sup 1 (pá+so+ne) Noname sup 2 (pá+so+ne) Riba (so)
Květen 15, 201213 r Karle a myslíš že mě ňáká slivovica ještě zbyla ? No , sáhneme do starých zásob ve špajzce , a uvidíme ! Jo a jestli bude něco sladkyho , to se taky nevi , prej jak bude čas !
Květen 16, 201213 r Martine, já věřím, že spotřeba byla tentokrát větší, díky Tvému marodění, ale zase si myslím, že Ty jako správný chalan, by nedopustil, aby nezůstala zásobička!? A s tím sladkým je to tak, že já stejně nesmím, ale co se týče "času", tak myslím, že v rámci rehabilitace, by jsi měl makat místo Anetky, nee Víťo, s tím pátkem prý to je slabota, ale že prý Vás snad zahřejí caparti a když ne, tak holt "nějakým způsobem stimulace". Útěchou Ti může být, že sobota už bude docela O.K. To RIBA: RÍŠO, TAK TAKOVOU DOBU SE NEOZVEŠ A TEĎ BY JSI CHTĚL JEN NA SOBOTU? TAK TO TEDY NEEEEE, TAKHLE TO NEJDE, KDE JE ŠTÁBNÍ KULTURA. CO KDYŽ MNE Z TOHO VŠEHO KLEPNE PEPKA A KDO BY PŘEVZAL ŽEZLO STAŘEŠINY???
Květen 16, 201213 r Autor Seznam přihlášených na sraz: Vick + rodinka (pá+so+ne) Lanny + 1 (so+ne) KubinoS + 1 (?) ace ventura + 1 (so+ne) passport5 (pá+so+ne) Peny (so) Laam (so+ne) Torreto (so) jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) nemo.x (so+ne) Moravecmilan21 (so - pokud mu do toho nic nepřijde) cuzik + 1 (pá+so+ne) Noname sup 1 (pá+so+ne) Noname sup 2 (pá+so+ne) Riba (so)
Květen 16, 201213 r Klucí, letos dráty na opékání nepřivezu. Byl jsem teď 14 dní doma s angínou a na chatu se už nedostanu. Možnost grilu nemám.
Květen 16, 201213 r budu mít sebou 5ks drátů tak bud ještě někdo bude něco mít a nebo se hold podělíme.Gril nemám. Jardo vemeš sebou zase vag?
Květen 16, 201213 r Ja mam taky nejake draty a gryl veme kolega aspon me to slibyl. Jinac odnas z Bravantic jedu ja, synek a kocour takze 3 SUPY uz v patek prileti.
Květen 16, 201213 r zdarec, rád bych dal scuka už v pátek.... Čtu, že někteří už v pátek jedou... Nějaký termín, místo???? Jen na Vranově? Jo a pojede se mnou i další jeden sup
Květen 16, 201213 r To nemo.x: Taky plánuji pohodovou jízdu... můžeme vyjet někdy kolem té šesté teda. Odkud pojedeš? Já z Libně... Jinak nikdo jiný už v sobotu z Prahy nejede?
Květen 17, 201213 r ahoj, tak prijedu v patek, nekdy kolem 19. hod, snad stihnu jeste ubytovani... :-) dave
Květen 17, 201213 r Autor Pánové ani nevíte jak Vám to závidím. Škoda (Superb), že letos nemůžu jet. Dnes odjíždím do Východních Čech a vracím se až v neděli večer. Tak si to užijte i za mě a už se těším na fotky.
Květen 17, 201213 r zdarec, rád bych dal scuka už v pátek.... Čtu, že někteří už v pátek jedou... Nějaký termín, místo???? Jen na Vranově? Jo a pojede se mnou i další jeden sup Tak jelikož 4 supáci přiletí ze severu a ty jsi od znojma tak asi až ten Vranov.Leda bysme ještě někde po cestě na tebe narazili ale to nevím kde.Pokud máš nějaký tip tak sem s ním
Květen 17, 201213 r Tak koukám na tu silnou sestavu už v pátek! Tak kucííí, aby jste byli schopni v sobotu v poledne řídit, ale je to vlastně stejné jako v sobotu a pak v neděli odjezd, takže je mi jasné, že to zvládnete! Jo, já zapomněl, že budete mít s sebou "toho Vašeho RUDU Z OSTRAVY", ten Vám to bude jistit. Už je to na dosah, tak se opatrujte!
Květen 17, 201213 r dnesek bude nekonecnej...... Karleeeeeeeee jaaa se tesim, rok jsem Te nevidel.......:-)
Květen 17, 201213 r Vždyť já taky Davide a jááááááák!!! Bohužel, můžu až v sobotu, tak zatím Čauky Karel
Květen 17, 201213 r Kluci tak už sem dnes dorazil domů.Rano ještě sjedu naložit kamion a pak něco málo udělat doma.Nu a v sobotu ráno vyrazíme poprvé ve třech na Vranov,tak snad cestu zvládneme v klidu.Budem se na Vás všechny těšit.s pozdravem ze šumavy Láďa,Péťa a Tomášek.
Květen 17, 201213 r To je dobrá zpráva,že jedete všeci Ládíku. Chlapi nechcu nic říkat ale bude třeba asi najít někde v sobotu televizu na hokej
Květen 17, 201213 r No s tou televizí by to chtělo něco udělat... v hospodě u Bazalů určo televizi mít budou ne??
Květen 17, 201213 r Ahoj, taky vám všem přeji super sraz. Mějte se fajně a užíte si ho... taky se moc těším na fota Ahooooj
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.