Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Seznam přihlášených na sraz:

Vick + rodinka (pá+so+ne)

Lanny + 1 (so+ne)

KubinoS + 1 (?)

Martin35 + celá rodinka (asi jen so+ne)

ace ventura + 1 (so+ne)

passport5 (pá+so+ne)

Peny (so)

Laam (so+ne)

Torreto (so)

jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) :D

nemo.x (so+ne)

Moravecmilan21 (so - pokud mu do toho nic nepřijde)

cuzik + 1 (pá+so+ne)

Noname sup 1 (pá+so+ne)

Noname sup 2 (pá+so+ne)

Riba (so)

Vloženo

Karle a myslíš že mě ňáká slivovica ještě zbyla ? :excl: No , sáhneme do starých zásob ve špajzce , a uvidíme ! :kol-72:

Jo a jestli bude něco sladkyho , to se taky nevi , prej jak bude čas ! :D

Vloženo

Martine, já věřím, že spotřeba byla tentokrát větší, díky Tvému marodění, ale zase si myslím, že Ty jako správný chalan, by nedopustil, aby nezůstala zásobička!? :D A s tím sladkým je to tak, že já stejně nesmím, ale co se týče "času", tak myslím, že v rámci rehabilitace, by jsi měl makat místo Anetky,

nee :kol-131:

Víťo, s tím pátkem prý to je slabota, ale že prý Vás snad zahřejí caparti a když ne, tak holt "nějakým způsobem stimulace". Útěchou Ti může být, že sobota už bude docela O.K. :smich:

To RIBA: RÍŠO, TAK TAKOVOU DOBU SE NEOZVEŠ A TEĎ BY JSI CHTĚL JEN NA SOBOTU? TAK TO TEDY NEEEEE, TAKHLE TO NEJDE, KDE JE ŠTÁBNÍ KULTURA. CO KDYŽ MNE Z TOHO VŠEHO KLEPNE PEPKA A KDO BY PŘEVZAL ŽEZLO STAŘEŠINY??? kol1

Vloženo

Seznam přihlášených na sraz:

Vick + rodinka (pá+so+ne)

Lanny + 1 (so+ne)

KubinoS + 1 (?)

ace ventura + 1 (so+ne)

passport5 (pá+so+ne)

Peny (so)

Laam (so+ne)

Torreto (so)

jaroslav.soukup + 1 bez ubytování - bydlí s drakem (Za humny je drak) :D

nemo.x (so+ne)

Moravecmilan21 (so - pokud mu do toho nic nepřijde)

cuzik + 1 (pá+so+ne)

Noname sup 1 (pá+so+ne)

Noname sup 2 (pá+so+ne)

Riba (so)

Vloženo

Pánové ani nevíte jak Vám to závidím. Škoda (Superb), že letos nemůžu jet. Dnes odjíždím do Východních Čech a vracím se až v neděli večer.

Tak si to užijte i za mě a už se těším na fotky.

Vloženo

zdarec, rád bych dal scuka už v pátek.... Čtu, že někteří už v pátek jedou... Nějaký termín, místo???? Jen na Vranově? Jo a pojede se mnou i další jeden sup :kol-35:

Tak jelikož 4 supáci přiletí ze severu a ty jsi od znojma tak asi až ten Vranov.Leda bysme ještě někde po cestě na tebe narazili ale to nevím kde.Pokud máš nějaký tip tak sem s ním

Vloženo

Tak koukám na tu silnou sestavu už v pátek! Tak kucííí, aby jste byli schopni v sobotu v poledne řídit, ale je to vlastně stejné jako v sobotu a pak v neděli odjezd, takže je mi jasné, že to zvládnete! :kol-35:

Jo, já zapomněl, že budete mít s sebou "toho Vašeho RUDU Z OSTRAVY", ten Vám to bude jistit. Už je to na dosah, tak se opatrujte! :kol-45::gunners3:

Vloženo

Kluci tak už sem dnes dorazil domů.Rano ještě sjedu naložit kamion a pak něco málo udělat doma.Nu a v sobotu ráno vyrazíme poprvé ve třech na Vranov,tak snad cestu zvládneme v klidu.Budem se na Vás všechny těšit.s pozdravem ze šumavy Láďa,Péťa a Tomášek.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...