vick Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Já DX mám ale telku ne.Nějak mi tam nezamontovali ten tv modul.Ale to nevadí,pokud si dobře vzpomínám tak tam kde jsme si dávali Libore pivko loni (přímo na kempu) tak tam telka byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Torreto: Ja jedu ze Stodulek - tj. po okruhu. Nikdo jiny teda z Prahy nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 OK... no dívám se na mapu a jediné místo na scuka mě napadá tohle: Motel Kaliště-Poddubí 49 http://www.mapy.cz/#q=Motel%20Kali%C5%A1t%C4%9B-Poddub%C3%AD%2049&t=s&x=14.758021&y=49.878725&z=16&d=firm_443475_1&qp=14.755358_49.878310_14.758800_49.879590_17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 Torreto: Ok, tak tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 nemo.x: budu vyjizdet z Cernaku. Napojil bych se na D1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 18. Květen 2012 Sdílet Vloženo 18. Květen 2012 (editace) nemo.x: Ok .. vyjedem teda z domu v šest a budem tam tak na stejno asi... ace ventura: super už budem tři. Budeš vyjíždět taky v šest? sejdem se teda na tom místě jak jsem psal jo?? Pokud jedeš z čerňáku tak by jsme se mohli počkat i dřív ale asi to nebudem komplikovat.. pokud by jsi měl nějaké lepší místo tak klidně napiš... Editováno: 18. Květen 2012, autor: Torreto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Květen 2012 Sdílet Vloženo 19. Květen 2012 ....tak to mám smůlu Járo, já teprve teď lezu z pelechu - bylo to včera náročné! Snad to budu zvládat a stihnu Vás ještě před odjezdem k Bazalům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 včera na srazu neskutečnej zážitek Všichni moc fajn a už teď se těším na další Hodím sem pár fotek co jsem stihnul bliknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Tak šup fota sem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 ještě chvilku s fotkama... Trochu problém s přidáním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Zabouchnutý klíče - nastartovanej sup a kolem mraky čumilů... Dopadlo to dobře a po hodině jsme mohli pokračovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 A další fotečky... Tentokrát už flotila v plné kráse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ať koukám jak koukám nikde nevidím S II ribu ribičku.... on nakonec nedojel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael91 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Severní Morava doma jinak děkuji za vysvětlení coming home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 východ čech - Trutnov jsem také doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Severní Morava doma jinak děkuji za vysvětlení coming home comming home loni to vysvětlily mě .... tak comming home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 tak kluci co byli na srazu, doma po klidneho vysvetleni a s kolegou jsme prisli nato jak se ten sup zamknul manzelka otevrela prave dvere a na levych klepla po vypinaci, ze si otevre zadni dvere a pritom si zamkla prave predni co uz mela otevrene vystoupila ze supa zavrela dvere v domeni zeje ma vsechny otevrene a ejhle vsechno bylo zamknute takze pro priste nikdy neklepejte po vypinaci kdyz nemate otevrene predni leve dvere. Jinac bylo to fajne davejte tam rychle foto, at mam naco koukat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Předpokládám, že doma jsme už všichni, ale asi i díky hokeji jsme nyní všichni asi poměrně mimo provoz? Sraz, jako ostatně pokaždé proběhl nadmíru fantasticky, spokojenost byla na nás všech vidět. Všem díky za skvělou náladu a účast a vřelé poděkování patří nováčkům jak na SEVERNÍ TAK I JIŽNÍ MORAVU! Jinak poděkování Jar. Souk. za pěkné první fotečky, doufám, že za nějakou chvilku budou hojně přibývat další! Ribě - rybičce je třeba připsat k dobrému, ža nezklamal a alespoň na nějaký čas byl s námi. Myslím, že mu za to patří velký dík! Určitě se snažil dle svých možností "NÁM VŠEM VYSVĚTLIT DŮVODY JEHO ŘIDŠÍ ÚČASTI ZDE NA FÓRU" Jsem přesvědčenej, že si jeho přístup zaslouží ocenění, ale taky by se juž pomalu mohl vrátit do jeho dřívějších zvyklostí!!! Viď Richarde, a nekamenuj mne! Tak ted kmonečně jdu vytahat věci z auta, přijeli jsme těsna na hokej a tak jsem to zatím vše nechaůl ve voze- tak zatím a večer se pokusím taky přidat nějaké fotky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ahoj,jsem už taky doma,ale píšu až teď,protože jsem si musel dojít na jídlo,nějak mi vyhládlo,píšu z terasy kde wifi není v pohodě,tak fotky přidám později...... bylo to opět perfektní a opravdu jsem si to užil..........:-) David Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ja jsem vecer taky dojel v pohode. Na podzim uz na 100% prespim. Jinak ja jsem byl spokojenej, sraz fakt super(, jsem rad ze jsem Vas poznal a doufam ze na podzim bude ucast jeste vetsi. Jak se dostanu na PC tak taky prihodim nejake foto. ahoj Radim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 přátele díky všem zúčastněným na jarním vranovském srazu 2012.Rád jsem poznal nové tváře a rád jsem viděl starou gardu.Počasí vyšlo,jídla bylo habakuk,účast nakonec celkem slušná a nálada si myslím byla dobrá.Takže za mě spokojenost. Co nevidět zde přidám datum případného podzimního srazu,aby bylo opět dostatek času pořešit si volno a nic si neplánovat.A budu doufat v hojnou účast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Vazeni i ja jsem dorazil v "poradku", po ceste zpet pri znacnem trepani volantu a zjisteni ze je dalsi komplet sjeta prava predni pneu zevnitr, a geometrie v haji tim padem mi totalne pokazilo naladu, a tim padem i zkazene nedelni odpoledne po tak SUP(E)R(B)OVEM SRAZU...za....rana dira u Svitav... Bylo to opet, jak jinak, super, zase jsem poznal nove superb lidicky, a pejska co miluje ohen :-D par foto mam, tak sem jak najdu kabel neco pridam... Jinač se všichni i se supama opatrujte a kdyz budete mit nahodou cestu do te nasi moravske metropole, ozvete se...zandeme na skopek na prigl, rad Vas uvidim i driv nez na podzim... cau Kuba PS: Vito, tak na kdy to vidiš, ten podzim? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 (editace) Ahoj, i ja jsem dokoncil muj coming home. Take dekuji vsem za prijeti. Bylo to super/b a urcite se tesim na priste. Cestou zpet jsem si udelal jeste maly auto-vylet po casti JC (ovsem s pit-stopem jeste jednou U Bazalu...). Tech par fotek, co jsem udelal (kdyby nekdo chtel, mam i plnou velikost) Editováno: 20. Květen 2012, autor: nemo.x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Taky teda něco přídám.. spíš jen to co tu ještě není.. a navíc foceno mobilem.. takže nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.