cuzik Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 tak supaci kdo byl na srazu. Oprava zamku stala 50kc, ale dalsi 3 hodky prace sehnal jsem na vrakaci i krytku v te same barve dobry co. A Torreto prehod si dovcu na jindy a kdzz Ti to nevyde tak snad to nebudr posledni sraz ne. cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 No dovolená je zaplacená.. jedem do Španělska.. a to už přehodit nejde.. Nedá se svítit no. Uvidíme se zase na jaře.. Nebo na nějakým mezi srazu kdyby byl.. Jinak jsem rád že to s tím zámkem dobře dopadlo... vypadalo to ošklivě, tak je fajn že je vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Nebuď labuť a ten zájezd někomu věnuj. Třeba někomu v rodině a můžeš jet na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Šetřím na něho celej rok a pak ho mám někomu věnovat jo?? To vůbec ... a navíc, neměli by se tam jak dostat, když by neměli supíka.... takže tak no.. Loni jsme byli v Bulharsku se supem.. tak letos musí dát Španělsko.... je to stejně daleko ale za kratší dobu.... tak uvidím no. Ale štve mě to.. už když jsem jel ze srazu domů tak jsem se těšil na další... o to víc to na jaře zapijeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Ukaž, že máš velké auto a velké srdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Velké auto mám, proto s ním jedu na dovolenou.. a srdce mám taky velké.. ale ne tak, aby darovalo dovolenou na kterou jsem se nadřel.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Hergot, já nevím co budu dělat zítra natož v září. Ale zařídím si to, abych přijel Výběr z mých fotek: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Pěkné fotky... ty panoramatické se fakt povedly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 zajímavé fotky i ty z cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Pánové, za humny je drak a hlásí, že ve vámi vybraném termínu je zrovna Znojemské historické vinobraní. Jen pro ty z vás, co by náhodou nevěděli, co to znamená: Miliarda lidí z celé ČR ve městě, město komplet uzavřené pro dopravu a Vranov natřískán do plna. Druhá věc je, že jsem byl letos poprvé a opravdu bych moc rád s rodinou vyrazil znovu, ale budu mít kiosek KFC na vinobraní, což znamená pá+so v centru Znojma a z toho se nehnu. Zkuste to prosím znovu přehodnotit, nebo se naštvu a stánek bude na Vranově )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 To znamená, že stánek bude na Vranově a snídaně se už nemusí řešit. A teď kluku mluv !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 (editace) JAKO VŽDY PERFEKTNÍ FOTKY OD JÁRY (ACE VENTURA). DÍKY Járo, ani svatba by nebyla omluvou - tu by jsme klidně zvládli na Vranově To Riba: Ríšo, je vidět, že Tvému "mladistvému" oku nic neunikne! Máš to jako v kampeličce! Teď jsem si přečetl řádky od Jardy S. a myslím, že by se skutečně mělo zjistit, jak to bude v tom termínu na Vranově. Jestli je to tak jak píše, tak by asi byly i problémy s reservací? No nevím, ale měl by jsi Víťo asi napsat na Vranov, ale pokud si vzpomínám, tak vloni Ti taky říkali, že je to moc brzo, no za zkoušku se nic nedá. Jardo, to vinobraní je každej rok stejně a nebo klouzavé? Že vloni jsme o tom nic nevěděli? No uvidíme co Víťa pořídí a pak budeme špekulovat. Editováno: 24. Květen 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 To Lanny: Kájo vždy to je druhý pá+so v září... To žrolok: Kdyby bylo po mém, otevřu stánek na Vranově a bude, ale co ty ztráty na tržbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 O tržbu se nestarej. Jednou vyděláš a jednou proděláš. O tom je podnikání. A já jsem po ránu nenažranej. Tak by jsi asi neprodělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 (editace) Járo S., to je divné, já myslím, že vloni jsme to měli taky druhou so + ne v září, ale nevím to přesně, musím se podívat. Pokud by nám zabukovali ten náš termín, tak holt by jsi musel zřídit filiálku stánku ještě na Vranově ! Já si najdu přesně ten loňský termín a uvidíme a hlavně taky, jak to bude vidět i Víťa. Pravdou je, že pozdější termín hrozí daleko blbější počasí, no uvidíme, to víš hodně záleží na možnostech reservace. Ono to Vaše vinobraní letos není druhou so, ale de facto třetí. Budeme s Víťou zkoušet a uvidíme co se podaří. P.S. Asi jsi pochopil, že řečičky "ŽRALOKA" musíš brát s velkým nadhledem. Když nemá co dělat, tak jej je všude plno! Editováno: 24. Květen 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 Se žralokem jsme toho dost napsali na chatu, takže jsem ho dosti poznal, že šárku? Pokud se nepodaří jiný termín, bude pro mě dost hrůza...Budu od vás tak blízko a na druhou stranu tak daleko... Mám hold takový byznys a na Znojemském vinobraní musím mít stánek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 O ničem nevím a neznám tě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Tak Torreto se jeste mozna docka jineho terminu, jak koukam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 tak tady mám odpověď z Vranova tak se koukněte a pak řekněte svůj názor: Dobrý den, děkujeme a těšíme se na Vaši další návštěvu :-) Ve dnech vinobraní nebývá kemp o moc více obsazený, ale v září probíhají srazy vysokoškoláků. Doporučuji Vám učinit byť jen předběžnou rezervaci, která se dá později přesunout na jiný termín nebo poupravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Víťo, za mne je to jasné, stavím se za ten původní termín t.j. 14 - 16. září t.r. s tím, že to už nyní zabukuješ tak, jak Ti odpověděli. Dal jsi možnost "demokracie" , tak holt budeme muset počkat na vyjádření většiny a když by byla změna tak o týden dříve, později bych se toho bál! To víš "starej dědek" se bojí, aby mu nenamrzl cemr! Zatím všem přeji příjemný víkend, opatrujte se a neopomente navštívit taky naší "hospůdku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 No u mě je to taky jasné. Já jsem pro termín 21 - 23. září. Myslím že ten týden nebude hrát zase takovou roli v tom počasí. Samozřejmě může být škaredě a zima.. ale může být taky mnohem lépe než ten týden před tím No uvidíme... ale 21. - 23. září tam bude nejmíň vysokoškoláků, tudíž budeme mít víc klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 dám na většinový názor a tudíž počkám co na to ostatní.Pokud nebude všeobecná vůle nechám termín tak.Loni o tom čase jsme taky nezpozorovali žádný velký cvrkot na Vranově a o nějakém vinobraní nebylo ani památky.Navíc jsem si zcela jist že o týden později se najdou zase jiní lidé,kterým to nebude vyhovovat takže to je nekonečný boj s časem. Karle možná by nebylo od věci zavolat paní Bazalové a poptat se ji na loňskou zkušenost z obsazeností při vinobraní.Co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 Já tedy hlasuji za 21.-23. září 2012 Vick a Kája mají ale pravdu, nikdy se nemůžeš trefit do termínu, který bude pro všechny OK, tak uvidíme a Vick to dost dobře organizuje, tudíž v nejhorším prostě Vick dohodne termín a tak to prostě bude... Jára z Okurkova (pro Karla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 26. Květen 2012 Sdílet Vloženo 26. Květen 2012 A nebo tedy alespoň ten víkend před původním termínem,jelikož jak už jsem psal vinobraní mě co se týká práce nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 27. Květen 2012 Sdílet Vloženo 27. Květen 2012 ahoj,tak já sem chci frknout konečně nějaký fotky a tady se řeší už další termín srazu....heh,no loni co si vzpomínám byl v campu na podzim klid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.