Publikováno Duben 10, 201213 r Zajimalo by me par veci.... Zdedil jsem O1 1.6 GLX a chtel bych si tam doplnit nejake veci. 1.Nejvice me zajima signalizace nezapnuteho pasu, ve Felicii mi stacilo dokoupit zamek pasu s cidlem, je to tady stejne? 2.Pak me zajima loketni operka u stare palubky, predpokladam, ze bude stejna jako u nove palubky, je tak? 3.Jeste me zajima vymena radia, zatim jsem na to hledel jen tak by ocko a nevim jak se dostat k nejakym sroubkum co ho drzi. 4.Jak se snadno dostat pod palubku, abych tam nekde dostal nabijecku na telefon a nemel obsaenou zasuvku... 5.Poradte mi prosim nejake dobre zarovky do stropni lampicky. 6.Ovladace topeni maji svitit? Tady uz zhasly a v noci me to docela chybi. Diky moc za odpovedi.
Duben 10, 201213 r 2.) Origo by měla bejt stejná. Na to by palubka neměla mít vliv 3.) Nepíšeš jestli máš origo rádio nebo jinou značku. O rádiu tady je několik témat-origo nemá šroubky, ale vyndává se pomocí takovejch paciček-plíšků. Je tady i návod jak je udělatt. 4.) Mrkni pod palubovku a bude ti to jasný 5.) Kup si LED. Tady je prodává třeba Žofka Žárofka Superfatty 6.) Ano, maj svíti. Je tady téma vo opravě podsvětlení ovladačů Jen pohledat v příslušnejch sekcích.
Duben 11, 201213 r Autor 3. Uz tam neni origo radio. Mrknu na to jak sundám ten plast okolo. 4. Musim neco sundavat? To me hlavne zajima? Palubku celou sundavat nechci a telefon chci mít nejlíp po levé ruce nad ovladačem světel jakoby... 5. Jo, díky. Napíšu. 6. Dnes opravím, už jsem to našel. PS: Je to ta starsi palubka.
Srpen 17, 201213 r k bodu 1. taky mě zajímá montáž signalizace nezapnutých pasů vyřešil jsi to už nějak?
Srpen 17, 201213 r Já bych řekl, že je třeba koupit zámek se spínačem, dotáhnout a dozapojit kabeláž a nakódovat budíky.
Srpen 21, 201213 r kdyz uz budes tahat kabelaz na kontrolu zaplych pasu, tak rovnou upravit budiky, led u budiku sviti pokazdy po zapnuti klicu, po chvili zhasne bez ohledu na zapnuti pasu, zapnuti pasu ma vliv pouze jestli po zapnuti klicu i gonga ja jsme do budiku pridal jeden drat, od T32a31 (zde je pripojeny spinac pasu - nepripasovano = spojeno se zemi) na katodu signalizacni ledky, seriovy odpor ma u anody a budiky katodu spinaji k zemi otevrenym kolektorem = nicemu uprava nevadi po tyhle uprave kontrolka sviti po celou dobu kdykoliv jsou pasy odpojene
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.