DonnJarda Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 (editace) Zdravím pánové, plánuju si pořidit vystřelovák tak zjišťuju jaký koupit aby šel. Komfotrku mám 3G takže v poho . To že když si koupím klíč s označením 1K0 tak mi nepujde na DO ovládat okna to už vím takže se bavíme o 1J0. No ale těch 1J0 existuje více 1JO 959 753 N 1JO 959 753 AH 1J0 959 753 DA 1JO 959 753 AG 1JO 959 753 CT 1J0 959 753 G Tak by mě zajímalo co znamenají ty písmena na konci ? A pokud možno poraďte kde je pořídit? + nějaké zkušenosti, tipy se vždy hodí. Pokud sem založil nové téma se omlouvám, ale nikde sem to tu nenašel a že jsem se nahledal abych ne-na-s*al moderátory Editováno: 12. Duben 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 (editace) Na klíče bych se podíval tady: http://www.auto-klic...&category_id=51 Typy: CT - určitě. Sám takový mám. AG - taky. Sic mi nefungoval, ale to ne kvůliva nekompatibility (frekvence i typ kódu sedí), ale projevila se zrovna u tohoto kusu chyba koncového vf stupně. DO ovládalo, ale jen tak na dva metry od auta. Prostě chyba kusu. Koupen jako bazarový. AH - třítlačítkový. Mám ho na stole, ale zase nemám tak ještě pět dnů auto abych ho vyzkoušel. Tak jsem se už konečně dokopal k tomu abych jej vyzkoušel. FUNGUJE! EDIT: U AH funguje i samostatné otevření kufru u OI. Jen se musí tlačítko podržet déle, což jsem prvně nevěděl a mylně domníval, že tuto fci nelze u OI využít. Prostředním tlačítkem lze odemknout pouze kufr a po otevření a zavření se zase sám zamkne. Editováno: 29. Červenec 2012, autor: Wojnar Vyzkoušen klíč AH a dopsán verdikt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 19. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2012 (editace) Jaký je rozdíl mezí DA a AH? Co vím tak DA je taky třítlačítko Už jsem to našel v ETCE, DA je náhrada AH Editováno: 19. Červenec 2012, autor: plasmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 To samé platí CT vs AG. CT je náhrada AG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Zdravím. Nemůžu najít podobné vlákno, kde bych našel následující informaci. Mám klíček asi tento: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u0837231d-dalkove-ovladani-434mhz-octavia.html (mám na něm napsánu jen tu frekvenci 434 Mhz a vizuelně je stejný). A jelikož mi odešel chtěl jsem se zeptat jestli ho můžu nahradit tímto vystřelovacím: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0959753ag-dalkove-ovladani-434mhz-octavia.html nevím jestli na mou octavii 2001 půjde - číslo komfortky je 1J0 959 799 AH. Díky za rady, jsem už na pokraji sil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Pokud frekfence sedi tak dalku bys nakodovat mel, ovsem musis prikoupit i druhou pulku vystrelovaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 9. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 Jo díky za odpověď. Doufám, že je to jen o tý frekvenci. Někde jsem na webu našel za 9 stovek právě vystřelováky určený pro octávie s touto frekvencí. Nezbývá nic jiného než to zkusit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 9. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2012 zkus pak dej vedet jak to šlo spárovat a podob. ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Někde jsem na webu našel za 9 stovek právě vystřelováky určený pro octávie s touto frekvencí. Nebylo to tady: http://www.auto-klic.cz/index.php?page=shop.browse&category_id=32&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=176 ? Půjde to, neboj. Tyčinku imobilizéru jen přendáš a DO "naučíš" si sám. VAG-em nebo to jde dokonce i bez něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Dobrá díky. Na tuto adresu co jsi psal: http://www.auto-klic.cz/index.php?page=shop.browse&category_id=32&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=176 jsem včera poslal dotázek jestli to půjde. Taky je tam rozdíl v tý tyčince imobilizéru a nevím jakej typ do tý mý octávečky.. Každopádně díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 Jsem psal, že tyčku imma si přehodíš ze svého starého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 12. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2012 Jo to chňápu s tím přehozením, nejsem LAMA;) ale chtěl jsem mít stejný typ, kdyby se mi nějáká potento, tak ať mám stejný typ a ne tyčinku od imma z velorexu;);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Tyčku si zkus vyndat než budeš objednávat a objednej až se Ti nějaká potento. Když si nejsi jistý jakou objednat (myslím, že podle popisu co má na stránkách to splést nejde, ale přesto...) tak panu Jasinskému zavolej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 Takže jsem se domluvil s panem Jasinským o případném vrácení. Dnes mi klíček došel a musím bohužel konstatovat, že klíček č. 1K0 959 753 N bohužel nefunguje!!!! Zkoušel jsem ho kódovat a nic:( sce se mi brečet:( prostě komfortka č. 1J0 959 799 AH a žádný vystřelovací klíč nejde dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blisher Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Ke komfortce 1J0 959 799AH potřebuješ klíč který běží na frekvenci 433Mhz, takže např. klíč 1J0 959 753 N. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 (editace) Aha, aha a bude to určitě fungovat?? Někde jsem zase našel, že by měl fungovat 1J0959753 ale s koncovkou AH nebo taky P - fakt v tom má hodně lidí bordel. Takže kde bude pravda? Nerad bych vyhodil x-set peněz z okna. Ten kdo má na svědomí tolik druhů klíčků ze Škodovky - provaz a strom! Editováno: 19. Srpen 2012, autor: michi.zn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blisher Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 K té komfortce fungujou pouze tyhle klíče (vystřelováky): 1J0 959 753 N - dvoutlačítko 1J0 959 753 P - třítlačítko ještě je ovladač 1J0 959 753 A, ale ten má trošku jiný tvar (starší typ), AH ti fungovat nebude, je na 434MHz. Sám jsem v tom měl taky guláš, ale jsem na tom podobně jako ty, mám stejnou jednotku a ty dálky taky scháním, nějak nevěřím napodobeninám z Číny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Jo hele tak moc díky! A co jsi ve finále koupil ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blisher Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Zatím ještě nic, chtěl bych 1J0 959 753 P, ale nějak se mi nedaří sehnat je za rozumnou cenu a když už tak je to kopie z Číny a to nechci, rád bych originál a to je sakra nedostatkový zboží, ale vidím to tak že stejně asi skončím u tý Číny, protože bych to chtěl asi do měsíce nějak dořešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 No já mám octu LaK a mám to kompletně bez zámků. Takže teď mám jedinou dálku a když se mi i ta vyse.. tak jsem nahranej a do auta se nedostane. To samý s tím, když mi kiksne naprosto baterka. Jj auti miluju ho, ale zároveň mě pěkně sejří a myslíš, že to třetí tlačítko rozchodíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 (editace) Tady mám vyzkoušeno , že vystřelovák s písmenem N na konci funguje na 2,5 generaci. http://shop.klicnict...lice/skoda.html http://shop.klicnict...-959-753-n.html Editováno: 22. Srpen 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Ok. Jen mě trošku rozčiluje ta cena. Přeci jenom 2200 za klíč, to je mazec! Ale děkuji Vám za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michi.zn Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Tak si představte ten mazec. Nakonec se mi zdálo 2200 moc za vystřelovák, tak jsem koupil od borce původní klíče s DO za 1000,- Kč. Při přizpůsobování klíčů mi to pořád píše chybu 01179. Jelikož nemám zámky, tak to musím přizpůsobovat jen přes Vag. Nevíte někdo jak na to?? Vždy v přizpůsobení dám adresu 00, vymazat všechny hodnoty a pak v adrese 01 dám 00003 (chci přizpůsobit 3 klíče) a test. Pak uložit a mačkám tlačitknou zamknout. Problém je, že mi funguje jen a pouze původní klíč a pak to do paměti závad napíše chybu 01179 - chybné přizpůsobení klíčů. CO DĚLÁM ŠPATNĚ?? Nebo kde je chyba - už jsem z toho jelen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Tak je otázka co máš ty (tedy generace komfortu) a jaký klíč přizpůsobuješ. Jaký máš rok výroby auta? Nepodaří se ti přizpůsobit klíč který má jinou frekvenci než komfortka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Od začátku co sem píše nejsem z toho moc chytrý. Začal tím, že má 2001 a klíč 434 MHz - vajíčko. Postupem diskuze se došlo, že ke komfortce jakou má v autě potřebuje 433 MHz. U "vajíčka" je problém, že frekvence je napsána na klíčové části a ne na dílu s elektronikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.