Kubajz444 Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Včera jsme přivezli feldu a tátu napadlo jestli by šla předělat na faceliftovanou verzi,jedná se hlavně o předek,což by asi znamenalo kapotu,nárazník,světla,...Je to vůbec technicky možný?Případně co je k tomu potřeba za díly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Dělá se to i u pickupů a podle karosáře jsou drobné drcky záminkou většiny lidí právě na změnu "ksichtu". A stačí opravdu "jen" ty tři věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 14. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 no,jestli je to tak,tak to předělám taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 To klidně můžeš,ale má to efekt?? Jestli to děláš jen pro to, že to tak chceš a líbí se ti víc chápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 14. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 to je tátovo auto,on to chce časem předělat,mě je to šumák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Stačí kapota,světla,narazniky a zamykání kapoty,teda myslím to co je na autě,nejsem si stopro jistej,ale je potřeba tam namontovat a dopasovat ten protikus zamku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 15. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 a světla jsou taky jiný?Na první pohled se mi zdály stejný,je teda fakt že jsem to víc nezkoumal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) Světla jsou jiný určitě, kapota myslím taky jiná a ještě chladičová ,,maska" tedy spíše zámek kapoty buď to vyříznete a .. nebo něják jinak nabastlíte,(viz popsáno výše.) nevím ješte určitě co boční blatníky jak je to s blinkry.. a ještě nevím jak je to u STK - Editováno: 15. Duben 2012, autor: Toom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Světla jsou na vnitřních stranách rovné oproti starší verze kde jsou zakulacené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 16. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 teď jsem koukal na ty světla a fakt jsou jiný,ale předtím jsem si toho rozdílu nevšiml.Díky za rady Jinak si myslím že na stk žádný problém nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Na Stk určitě problém nebude, ale na felicii je to trochu zbytečné to dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 17. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 zbytečné...kdybych byl přesvědčen že je to zbytečné tak od toho dávám ruce pryč.Myslím si že to zas taková kravina není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felicius Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Zdarec, Feldináři!!! Ono je tam těch dílů kapánek více jiných. Kapota, maska, světla, pod světly plechy, zámek kapoty, komplet chladičová stěna a nárazník!!! Pokud to budeš kutit v garáži a nebudeš dávat nikomu nic za práci a díly budeš mít ze staré Feldy se stejným lakem, pak to má smysl, ale pokud bys to musel vše kupovat a dávat lakovat a platit za práci, pak ta částka přesáhne několikrát zůstatkovou cenu vozu. Takže bych si rozmyslel, zda-li nevyjde lépe koupit zachvalý faceliftový vůz. Čus-bus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Není lepší ty peníze ušetřit a koupit si třeba potom feldu s novějším facem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Taky jsem názoru, že je to zbytečné, protože ti (nebo tátovi) to nic nedá a je to jen zbytečná práce navíc. já jsem to vyřešil tak, že jsem tam šupl lehoučkou mám pocit abs jinou masku a jsem spokojen,otázka chvilky, pár peněz a nechtěl jsem ani starou ani novou masku - s výsledkem jsem spokojen. Jen můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 já bych do toho šel snad jen po nějaké ráně na čumák, jinak je to celé nesmysl, a pokud seženeš lakované díly v tvojí barvě bude každý vypadat za ty roky jinak atd., jinak zbytečná ivestice a čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz444 Vloženo 26. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2012 Máte pravdu chlapi,je to zbytečný. Je to jeden velkej kus shnilýho železa,takže se jen pár let dojezdí a půjde do šrotu. Mám teď venku čelní sklo a ten spodní rantl tam prostě není, proto tam pořád teklo... Tak jsem tam navařil novej kus plechu aby mělo na čem držet sklo a snad už tam nebude zatýkat. Ještě jsem někde četl že je dobrý pod těsnění z venku naprat bitumenovej tmel,aby se tam voda už nedostala, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 Je to dvojsečné. Narveš tam tmel, ale voda se tam tak i tak nějak dostane, ale "díky" tmelu už nevyteče a shnije to taky. Lepší bude plech očistit, natřít, vyčistit, popř. zvětšit odtokový otvor dole, a nasadit sklo jen na novou gumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 27. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2012 (editace) u auta na dojetí mu to vadit nebude že to zase zhnije, já těsnění obstříkl rezistinem a nezatékalo mi za sklo nikdy Editováno: 27. Prosinec 2012, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.