Publikováno Duben 14, 201213 r Zkoušel jsem to hledat,ale nikde jsem to tu nenašel.Máte někdo obrázek,kde se odvzdušňuje spojka? A ještě jeden dotaz,nádržka s kapalinou je společná s brzdou? Díky za radu.
Duben 14, 201213 r Hledej šmudlo je to nad převodovkou, to nemůžeš přehlídnout bo k tomu vede trubička atp. Něž to začneš povolovat, doporučuju na něj kápnout pár kapek nové brzdovky, aby případná rez povolila.
Duben 15, 201213 r Autor Díky za informace.Někdo mi říkal,že stačí vyndat AIR box s filtrem.Ze spoda se k němu nadá dostat,jen ze zhora. Upraveno Duben 18, 201213 r od vitezslav2
Duben 18, 201213 r Autor Tak jsem to rozebíral a ten válec je celej plastovej a ten šroub taky.Vypadá to,že šroub s válec je jeden kus.Nejde to ani povolit.Nechci ho ulomit. Upraveno Duben 18, 201213 r od vitezslav2
Duben 18, 201213 r Ja som pozeral tento vikend na MPI odvzdusnovak spojky, stacilo dat prec airbox a bol celkom dobre pristupny. Nemam dojem, ze by bol valec plastovy. Nepozeral si nieco ine?? Bol tam odvzdusnovak ako na brzdach...
Duben 18, 201213 r vcera sem delal vymenu brzdove kapaliny,.... daval sem DOT 4 udelal sem i spojku a sroub sel normalne trhem povolit akorad se muselo sroubovat trochu vic nez neco teklo,... a ten cit na ten plast musi fakt bejt,... je to o hubu nastesti u me vsechno v pohode
Duben 18, 201213 r valec je plastovy .... myslim jenom ten kryt vnitrek urcite ne odvzdusnovaci sroub je taktez plastovy
Duben 19, 201213 r Autor Je to plast,proto mám strach abych ho neutrhl když zaberu.Připadá mi to jako jeden kus.
Duben 19, 201213 r nic jinyho nez zabratti stejne nezbyde,..... vem to takovym citovim trhem a hlavne rvol spravnej klic a poradne ho tam nasad,... nejlepsi bude ocko a neuskodi ho treba trochu klavivkem poklepat ten sroub,... ale taky s citem aby si ho rovnou neamputoval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.