Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

chtěl bych si nechat nalepit přes celé auto tzv. "Viper" pruhy. Mám červenou O2 face. Pruhy bych chtěl v bílé barvě. Nemátě někdo nějaké foto, jak to bude vypadat, popř nějaký zajímavý návrh co si tam nalepit, aby to bylo hezké, abych pak auto nevypadalo jak od nějakého pubertáka. Díkx

Nechci ti brát radost, ale racing stripes (závodní pruhy) by na Octavii podle mého názoru vypadaly dost trapně, teda pokud se nejedná o nějáký závodní speciál, ale říkám -> můj názor. Jiná věc jsou takové ty postraní tenké linky od předního světla k zadnímu přes dveře, to by třeba tak zlé nebylo....

Upraveno od h.vik

mam stejny nazor , ikdyž kdysi to bylo v modě ;) určitě by pomohlo kdyby Ti to někdo nahodil na foto v photoshopu ;)

• Autor

A neměli by jste nějaký návrh co tam dát? Chtěl bych jen něco decentnějšího, ale nic mě pořád nenapadá (krom pruhů/ 1 pruhu). Obrázek by bodl

Naky decent bocni polep, ono od kapoty dozadu bych nic netahl ;)

Je tu take odkaz na BT pruh i s obrazky (FOLIE DLE BT ) a dva obrázky boční linek.

post-52752-0-37178900-1334851301_thumb.j

post-52752-0-85879700-1334851327_thumb.j

Přesně tyhle linky jsem měl na mysli, asi bych si ani to na svoje auto nedal, ale líbí se mi.

No takový krásný žluťák a tím chromem to ale úplně dom....když vidím ty "lišty" na dveřích jdu do kolen.. trošku to přeplácal na můj vkus..a linky..taky nebrat.. :kol-18:

Upraveno od Ataner

Pro mně je žluté auto noční můra a navíc, jak píše Ataner, ta OII z fotky je docela přeplácaná :mellow:

to je tak,keď niekto nemá vkus...

Tuzing a ty viper pruhy jsou extra tuzing.

žádný pruhy ani chrom, po koupi auta jsem to všechno sundal....

Souhlasím, to auto je krásné samo o sobě. Ale proti gustu ...

Upraveno od TSI-DSG

Dobře pane...jsem rád že slyším názor i starší generace..to mě dost ovlivnilo... :kol-46:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.