Aritma0266 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Zdravím, chtěl bych si nechat nalepit přes celé auto tzv. "Viper" pruhy. Mám červenou O2 face. Pruhy bych chtěl v bílé barvě. Nemátě někdo nějaké foto, jak to bude vypadat, popř nějaký zajímavý návrh co si tam nalepit, aby to bylo hezké, abych pak auto nevypadalo jak od nějakého pubertáka. Díkx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 (editace) Nechci ti brát radost, ale racing stripes (závodní pruhy) by na Octavii podle mého názoru vypadaly dost trapně, teda pokud se nejedná o nějáký závodní speciál, ale říkám -> můj názor. Jiná věc jsou takové ty postraní tenké linky od předního světla k zadnímu přes dveře, to by třeba tak zlé nebylo.... Editováno: 15. Duben 2012, autor: h.vik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 mam stejny nazor , ikdyž kdysi to bylo v modě určitě by pomohlo kdyby Ti to někdo nahodil na foto v photoshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 16. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 A neměli by jste nějaký návrh co tam dát? Chtěl bych jen něco decentnějšího, ale nic mě pořád nenapadá (krom pruhů/ 1 pruhu). Obrázek by bodl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Naky decent bocni polep, ono od kapoty dozadu bych nic netahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Je tu take odkaz na BT pruh i s obrazky (FOLIE DLE BT ) a dva obrázky boční linek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Přesně tyhle linky jsem měl na mysli, asi bych si ani to na svoje auto nedal, ale líbí se mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 (editace) No takový krásný žluťák a tím chromem to ale úplně dom....když vidím ty "lišty" na dveřích jdu do kolen.. trošku to přeplácal na můj vkus..a linky..taky nebrat.. Editováno: 19. Duben 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Pro mně je žluté auto noční můra a navíc, jak píše Ataner, ta OII z fotky je docela přeplácaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 to je tak,keď niekto nemá vkus... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 Tuzing a ty viper pruhy jsou extra tuzing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenaal-dc Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 žádný pruhy ani chrom, po koupi auta jsem to všechno sundal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TSI-DSG Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 (editace) žádný pruhy ani chrom, po koupi auta jsem to všechno sundal.... Souhlasím, to auto je krásné samo o sobě. Ale proti gustu ... Editováno: 21. Duben 2012, autor: TSI-DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 žádný pruhy ani chrom, po koupi auta jsem to všechno sundal.... Dobře pane...jsem rád že slyším názor i starší generace..to mě dost ovlivnilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.