hadak11 Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 občas se mi stane, když se chci rychle rozjet na křižovatce směrem doprava a do kopce, že se ozve z nápravy cvakavý zvuk, když uberu plyn (zmírním zátež) tak to přestane...co to je ? jo a stalo se mi to taky jednou pod plynem, když se auto nadlehčilo ve 110 na horizontu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Mě to cvakalo hlavně na zpátečku, dopředu to vrzlo, ale je pravda, že při průjezdu zatáčkou to taky někdy cvakalo. Nakonec byly povolený šrouby řazení ( aspoň to řikali v servisu ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 podivne zvuky - od prednej napravy - sa zacali v poslednych dnoch ozyvat aj mne. Neviem, c sa to da pripisat len tym teplotam, alebo to ma na svedomi aj nieco ine, ale pri stati (alebo velmi malej rychlosti) a toceni volantom je pocut take dost vyrazne kovove pukanie ale skripanie, tazko to popisat. V servise som s tym este nebol, lebo to nerobi vzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurta Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Ahoj. Ja mel problem na pravem prednim kole. Byl to kaminek co se tam nekam zatoulal. Servis byl nutny: demontaz kola, demontaz brzd, vyndani kaminku, montaz brzd, odvzdusneni, montaz kola = 1078 Kc. A ten kaminek mi nedali... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 5. Září 2013 Sdílet Vloženo 5. Září 2013 tak som s tym mojim cvakanim, pukanim - ci co to bolo - bol v servise, auto si tam nechali a asi za tri hodky som si bol pre neho. Podla vyjadrenia servisu to sposoboval nejaky uvolneny kryt, a ze to dotiahli. Zatial sa to neozvalo, tak to bude asi OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.