Přejít na obsah

divné zvuky při rozjezdu


hadak11

Doporučené příspěvky

občas se mi stane, když se chci rychle rozjet na křižovatce směrem doprava a do kopce, že se ozve z nápravy cvakavý zvuk, když uberu plyn (zmírním zátež) tak to přestane...co to je ? jo a stalo se mi to taky jednou pod plynem, když se auto nadlehčilo ve 110 na horizontu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

podivne zvuky - od prednej napravy  - sa zacali v poslednych dnoch ozyvat aj mne. Neviem, c sa to da pripisat len tym teplotam, alebo to ma na svedomi aj nieco ine, ale pri stati (alebo velmi malej rychlosti) a toceni volantom je pocut take dost vyrazne kovove pukanie ale skripanie, tazko to popisat. V servise som s tym este nebol, lebo to nerobi vzdy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Ja mel problem na pravem prednim kole. Byl to kaminek co se tam nekam zatoulal. Servis byl nutny: demontaz kola, demontaz brzd, vyndani kaminku, montaz brzd, odvzdusneni, montaz kola = 1078 Kc. A ten kaminek mi nedali...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

tak som s tym mojim cvakanim, pukanim - ci co to bolo - bol v servise, auto si tam nechali a asi za tri hodky som si bol pre neho. Podla vyjadrenia servisu to sposoboval nejaky uvolneny kryt, a ze to dotiahli. Zatial sa to neozvalo, tak to bude asi OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...