Publikováno Duben 16, 201213 r občas se mi stane, když se chci rychle rozjet na křižovatce směrem doprava a do kopce, že se ozve z nápravy cvakavý zvuk, když uberu plyn (zmírním zátež) tak to přestane...co to je ? jo a stalo se mi to taky jednou pod plynem, když se auto nadlehčilo ve 110 na horizontu...
Duben 16, 201213 r Mě to cvakalo hlavně na zpátečku, dopředu to vrzlo, ale je pravda, že při průjezdu zatáčkou to taky někdy cvakalo. Nakonec byly povolený šrouby řazení ( aspoň to řikali v servisu ).
Srpen 5, 201312 r podivne zvuky - od prednej napravy - sa zacali v poslednych dnoch ozyvat aj mne. Neviem, c sa to da pripisat len tym teplotam, alebo to ma na svedomi aj nieco ine, ale pri stati (alebo velmi malej rychlosti) a toceni volantom je pocut take dost vyrazne kovove pukanie ale skripanie, tazko to popisat. V servise som s tym este nebol, lebo to nerobi vzdy.
Srpen 5, 201312 r Ahoj. Ja mel problem na pravem prednim kole. Byl to kaminek co se tam nekam zatoulal. Servis byl nutny: demontaz kola, demontaz brzd, vyndani kaminku, montaz brzd, odvzdusneni, montaz kola = 1078 Kc. A ten kaminek mi nedali...
Září 5, 201312 r tak som s tym mojim cvakanim, pukanim - ci co to bolo - bol v servise, auto si tam nechali a asi za tri hodky som si bol pre neho. Podla vyjadrenia servisu to sposoboval nejaky uvolneny kryt, a ze to dotiahli. Zatial sa to neozvalo, tak to bude asi OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.