Beatle Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Zdravím, po výměně spojkové sady (lamela, přítlačák, ložisko), mi začalo něco pískat právě od spojky / převodovky. Pískání se objevuje ale jen když je spojka sepnutá, stačí se nohou dotknout spojkového pedálu a pískání přestane, pedál při tom ale mírně vibruje... Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Auto jsem vrátil do servisu na reklamaci. Zatím prý netuší a musí to zase celé rozdělat, údajně možná ložisko v setrvačníku. To ale vůbec nechápu! Kde je na setrvačníku ložisko? Myslel jsem, že je přišroubovaný přímo na klikovou hřídel a až ta je uložena v ložiskách... Děkuji za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dasboot Vloženo 21. Červen 2012 Sdílet Vloženo 21. Červen 2012 mám stejný problém, auto už je v servisu tak jsem zvědavej s čím přijdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beatle Vloženo 13. Červenec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Ahoj, jen doplním že to dělalo spojkové ložisko, které bylo vadné už z výroby. Naštěstí mi byla uznána reklamace a provedena výměna bezplatně, ikdyž to byl trochu boj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony6610 Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Taky mi před měsícem měnili v orig. servisu spojkovou sadu za 7 351Kč i s prací a po zhruba 500km začalo pískát spojkovéh ložisko i na volnoběh, tak mě reklamace taky nemine. Nvm jak dalece má vliv na pískání spojkového ložiska prach z lamely, který se poté ještě uvolnil, nebo je to jen čistě vadný kus. Fabia I - 1.4 16V 55kW, 165 000 km, r.v. 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.