Humik Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Ahoj, Měl jsem Octavii II, rádio Bolero, nyní mám Superb II taky s Bolerem a subjektivně to hraje hůř než ta samá kombinace v O2. Všude jsou repra od výrobce, nicméně u Octavie jsem neměl ani žádnou potřebu je měnit, hráli skvěle (víc basově), tady mě pomalu bolí hlava z výšek ale basy jsou nic moc.. středy v pohodě u obou aut. Ekvalizér jsem zkoušel, ale nic moc. Může to být nějaká chyba? Nebo to tak je? Díky :-) je mi jasné, že nemůžu čekat něco extra od defaultních repro, ale právě ta Octavie mě celkem mile překvapila, že hrála hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
76mikes Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Moc ti sice nepomůžu, ale mám úplně stejný pocit. Trochu jsem to spravil ekvalizérem, ale žádná sláva. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Může. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoca Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Může a dokonce hraje. Superb II - Sound system + columbus vs. Octavia II FL - Sound system + columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humik Vloženo 7. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 To je hodně smutné.. teď abych ještě kupoval nějaké audio.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iziah Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Neni to zrovna nejnovejsi vlakno... ,ale neda mi to. Standartni repro v S2 hraje rozhodne lepe nez standartni repro v O2. Manzelka ma jeste moji starou O2 s Nexusem tak vim o cem mluvim. Sound systemy uz je ale jiny pripad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 mam doma O2 a superba 2 a ja tedy jsem za to,ze octavia hraje v origo stavu lip nez superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iziah Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 (editace) Asi zalezi i na radiu ( vybuzeni a tak... ) u mne je rozdil jasne slyset ve prospech S2-swing oproti O2-nexus. Pro poradek- ze je jeden ci druhy system lepsi nevypovida o kvalite a nechtel jsem rict ze je dobry. Editováno: 9. leden 2013, autor: iziah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 octavia swing-S2 columbus...lepsi hraje octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inferius Vloženo 20. leden 2014 Sdílet Vloženo 20. leden 2014 Sice stare vlákno, ale nevím, z mého pocitu teda v O2-SWING, co jsem mel hral tedy citelne hur nez S2-COLUMBUS, a o externim systému uz nemluvim, nerikam, ze jsou spatne, ale co sem tak mel moznost vyposlouchat tak nikdy nehral externi system s origo reprakama lepe, teda aspon dle meho poslechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Chce to udelat par zasahu drobnych a pry to bude dobre:-) neco jsem prostudoval na zahranicnich forech tak uvidim jestli to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Já zase porovnával Octavii 2 FL v kombi s Columbusem vs můj SII kombi s Bolerem a v oktávce je ta muzika prostě o chlup lepší i basy jsou hlubší. V Supu když si nastavím na rádiu víc basů, tak už někdy repro drnčí a zvuk je zkreslený. (samozřejmě záleží na typu hudby) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Tapec je clenitejsi ozvucnice mensi tlak tvoreny repraky se nedokaze procpat tak malyma dirkama v mrizce ta se diky tomu rozvibruje no hold celkem dost drobnych chyb ktere pak kazi dojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.