Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Byl bych moc rád za radu. V elektrice se moc nevyznám. Ale v autě už jsem vystřídál druhý akumulátor a nic zase nevydrží tak jsem si říkal že to bude třeba autem. Změřil jsem odběr když bylo vše vypnuto a odběr je 0,5A Vypojil jsem rádio. Vyndával jednu pojistku po druhé a furt ten stejný odběr. Nakonec jsem zjistil že se to do normálu dá pouze když odpojím druhý silný kabel zleva. Na té krabičce co je napojená na baterce na její plus. Jsou tam celkem 4silné kabely. A 3x30A pojistka. Když by mi někdo dokázal poradit budu moc vděčný :)

EDIT:

Nebo tam je těch kabelů možná pět. Ted nevím. Ale dělá to ten druhý ze strany od plusu na baterce.

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!

• Autor

Je nějaká šance to opravit?:(

Vsetko sa da opravit!!!!

Tu mas fotku a popis kablov.

Prvy kabel z vrchu je alternator.

interier

ventilator chladica

RJ motora

zhaviace sviecky

3x zelena poistka : 1. CERPADLO ABS,,2. VENTIL ABS, 3. VENTILATOR CHLADICA.

• Autor

Díky moc.

Je to ten vedle alternátoru. Takže to je nejspíše teda nejspíš Interiér. Ale je zvláštní že když jsem zkoušel vyndat po jedné vevnitř všechny pojistky tak se nic nezměnilo. Ten odběr skončí až když tenhle kabel oddělám.

EDIT:

A koukal jsem na to a mám tam teda jen čtyři kabely. U toho pátého mám prázdné místo.

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

Ked je to druhy kabel od motora tak to je interier. :kol-31:

• Autor

Ano je to druhej. Je možný že to může bejt třeba dodělávaným alarmem? Co tam předchozí majitel dělal. A nebo centrálem kterej občas blbne? To auto mám totiž chvíly,tak se ho snažim trošku dávat dohromady.

Odpoj vsetko co je dorabane. Pozri nad pedalmi co vsetko je napojene na el liste a skus vybrat aj relatka.

Ked je to druhy kabel od motora tak je to na 1000% interier.

• Autor

Ok zítra se na to podívám. Jenže se fakt moc nevyznám a nevim co kde bude. Ten Alarm taky bude napojenej na tu lištu nad pedálama?

:kol-47::kol-32: Ja som to do tvojho auta nemontoval.

Moze tam bit napojene vsetko. Aj central, alarm, atd. :kol-31:

• Autor

Ok. Tak se na to teda zítra podivám. Zatím ale každopádně děkuju moc za rady:)

EDIT:

Ted mi kamarád psal že když zkusim odpojit ten alarm tak je možné že něco udělám s imobilizérem a nepůjde mi třeba nastartovat.... což bych dost nerad :/

Upraveno od PROCHY603
Edituj příspěvky!!

Ho*no, imobilizér s dodělávaným alarmem nemá nic společného.

Ok. Tak se na to teda zítra podivám. Zatím ale každopádně děkuju moc za rady:)

EDIT:

Ted mi kamarád psal že když zkusim odpojit ten alarm tak je možné že něco udělám s imobilizérem a nepůjde mi třeba nastartovat.... což bych dost nerad :/

:kol-24::kol-26:

Daj to do servisu alebo autoelektrikarovi opravit. :kol-27:

Díky moc.

Je to ten vedle alternátoru. Takže to je nejspíše teda nejspíš Interiér. Ale je zvláštní že když jsem zkoušel vyndat po jedné vevnitř všechny pojistky tak se nic nezměnilo. Ten odběr skončí až když tenhle kabel oddělám.

EDIT:

A koukal jsem na to a mám tam teda jen čtyři kabely. U toho pátého mám prázdné místo.

:palec2:

Zaklad je vzdy napisat o aute+motore!!!! :kol-47: :kol-47:

Ked tam mas 4 KABLE tak mas BENZINOVY MOTOR!!!!! :kol-31:

• Autor

Mám 1.9 TDI 66KW. Opravdu. Jdu se schválně podívat jestli nejsem blbej a neni jich tam fakt pět,ale dal bych ruku do vohně za to že 4:D

• Autor

Jo.. Jsou tam fakt 4 100_3887.jpg?ver=0

• Autor

Tak to mi teda někdo vysvětlete.... to si není dobré co? :(

Podle obrázků mi tam chybí teda asi ventilátor chladiče. Proč by to někdo oddělával? :(

Omlouvám se za to s tou editací. Všiml jsem si toho až teď. A nemůžu přijít na to,jak ten poslední příspěvek smazat.

Upraveno od Sooguun

• Autor

Podle obrázků mi tam chybí teda asi ventilátor chladiče. Proč by to někdo oddělával?:(

Myslím, že nikdo nic neoddělával, mám to úplně stejně jako ty a je to tak origo z výroby

Mám 1.9 TDI 66KW. Opravdu. Jdu se schválně podívat jestli nejsem blbej a neni jich tam fakt pět,ale dal bych ruku do vohně za to že 4:D

ESTE SI ZABUDOL ROK VYROBY. Je to predfaceliftom cca r2000

• Autor

Je to rok před 2000.

Dneska jsem se v tom hrabal měl jsem rozdělaný snad všechno co šlo i pod volantem a vyndanej alarm a nic.

Nakonec jsem rozdělával dveře. Kompletně jsem sundal plasty a všechno odpojil a s každýma dveřma to spadlo zhruba o 0,12A takže jsem bez zapojenejch dveří měl konečně odběr 0,04A.

Netušíte čím to bude? Tipuju to asi na centrál:( S ním jsou problémy že někdy neodemkne nebo nezamkne:(

Rok 1999. Mas tam original central alebo dorabany????

• Autor

První registrace auta je psána v roce 97. Já nevím. Ale nemám klíč s centrálem ale centrál mám zvlášť jako přívěšek. Takže asi dodělávaný?

Je to dorabka. Hod foto. Najdi RJ centralu a odpoj ju.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.