Pavel37. Vloženo 30. Duben 2012 Sdílet Vloženo 30. Duben 2012 Koupil jsem octavii II s paketem pro zhoršené cesty a má tedy zvýšený podvozek. Mě se to ale vůbec nelíbí =) co je tam jiné? od origo podvozku. chci to snížit na origo vejšku. Musím dát jen pružiny nebo i tlumiče? moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 to jsi měl rozmyslet před koupí.aby to bylo OK je třeba předělat celý podvozek. vyměnit pružiny vč. tlumičů a stabilizítorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel37. Vloženo 1. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 tam mě u toho auta oslovila cena ale teď chci dát to auto dolu aby to nebyl takovej jeep. Tak tedy musím dát i tlumiče jo? + přední stabík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 podle me blbost, staci dat akorat standartni pruziny. Usuzu s toho, ze kamarad mel klasiku a dal pouze pruziny s paketem spatne cesty a taky mu to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 5. Květen 2012 Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 podívej se na příspěvek NICKA -sky_master v tématu snížení podvozku z paketu pro špatné cesty.:Auto bude moc ploché(až přetáčivé) a půjde o něco víc stěžka volant - lepší vyměnit vč. tlumičů a stabilizítorů - právě to taky řeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel12345 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 podívej se na příspěvek NICKA -sky_master v tématu snížení podvozku z paketu pro špatné cesty.:Auto bude moc ploché(až přetáčivé) a půjde o něco víc stěžka volant - lepší vyměnit vč. tlumičů a stabilizítorů - právě to taky řeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel12345 Vloženo 9. Červen 2012 Sdílet Vloženo 9. Červen 2012 Ahoj, rád si s tebou kompletní díly vyměním,řeším u OII opačný problém,z důvodu mizerného terénu na horách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 To -Karel12345 já neřeším výšku auta,to co jsem výše napsal je citace z příspěvku snížení podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimi1 Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 Ahoj všem. Nevíte někdo, podle čeho zjistit, zda mám zesílený podvozek nebo ne? Nedá se to vyčíst z VIN-ka ? Mám OII combi 2.0 16V TDI PD (BKD) 103 kW Děkuji všem za snahu o info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Březen 2015 Sdílet Vloženo 10. Březen 2015 dá,v škodovke ...alebo pozri na štítok (serviska alebo pri rezerve) čo tam máš za PR číslo (2UA,2UB,2UC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kimi1 Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 to jsem nečekal, tak rychlou reakci ??? díkes.... mám tam 2UA. a když jsme u toho, potřebuji to kvůli výměně zadních tlumičů včetně uložení. Jsou dva druhy uložení (kulaté a nebo oválné), a poddle nich je nutné koupit dorazy. Teď tam mám oválné. Byl by to velký problém, kdybych tam dal kulaté? Mockrát děkuji libero!!!! Podle toho co jsem tu četl na fóru, seš fakt dost dobrej profík. Takže ještě jednou díky za info a opatruj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 (editace) 2UA = Bez provedení pro špatné cesty Víc by se to ale hodilo sem http://forum.skodahome.cz/topic/124704-zadní-tlumiče-dorazy-prachovky-výměna/ Editováno: 11. Březen 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2015 Sdílet Vloženo 11. Březen 2015 súhlasím so šuldom ...pokračoval by som v téme čo dal odkaz Mockrát děkuji libero!!!! Podle toho co jsem tu četl na fóru, seš fakt dost dobrej profík. Takže ještě jednou díky za info a opatruj se. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Máte taky v TP zapsánu i jinou výšku podvozku ?? Konkrétně tam stojí: při sportovním pérovámí nebo tak něják..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Ano, mám tam v dalších záznamech toto: #14: 1449 - při sportovní výšce pérování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Aha já mám normál #14:1522 a v dalších..: #14: 1455 - při sportovní výšce pérování, liší se asi dle motorizace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Jenže ty máš Combi. 1522 mm bude s hagusy. Není možné, aby to mělo se sportovním podvozkem o 67 mm nižší výšku. To zase bude údaj bez hagusů. Je to dost divočina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Jo to je, ano hagusy mám. Ještě jen taková otázečka co bych si mohl představit pod pojmem ze štítku: L06 = Okruh pérování 06 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.